Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• k.soma

senior tag

Sziasztok! Nem jártam még itt ebben a topicban, de most rákérnyszerültem, mert sehol sem kaptam választ.

Mit tudok azzal csinálni, hogy a játék minél több effektet kapcsolok ki, minél jobban butítom a grafikát, annál kevesebb százalékban használja ki a videókártyámat?! Void-ban 10% fölé nem ment a GPU usage úgy, hogy minden ki volt kapcsolva és low-on volt. Utána rámentem a Geforce Experience-ben a Warframe optimalizálására. Kb kicserélte a játékon belül az egész beállításos fájlt, de a grafot belőtte a legmagasabb beállításokra, minden bekapcsolva (vsync is). Utána mentem egy T1 capture-t és ott már több FPS-em és nagyobb GPU kihasználtságom volt, mint a korábbi low grafnak a lowján játszott játékban. Aztán kikapcsoltam ilyeneket, hogy PhysX meg Color Correction, élsimítás, és megint lement ilyen 40FPS alá Voidban..
    Nincsen túl jó videókártyám, egy GTX 560Ti kicsit OC-zott változata. Arra tudok gondolni, hogy kifogy a VRAM-ból és onnantól haldoklik. Régen egy GTX 580-al játszottam, ugye az 1,5GB-os volt, ott nem tapasztaltam ilyesmit.

Új hozzászólás Aktív témák