Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RG4L

őstag

válasz Francia91 #6715 üzenetére

Én egy dolog miatt nem játszok jetekkel, főleg ezzel a P-80/F-80/F-84 amcsi szériával... nagyon-nagyon szarul érezném magam, hogy propelleres gépekkel játszadozzak. Mivel a japán és német tier 4-ben elég jettel találkoztam már, meg kell hagyni, hogy szopás fél órán keresztül üldözni 1-2 futkározó P-80-at, viszont egy Tempest II szerintem sokkal-sokkal nagyobb veszély, mint egy early jet.

Ha a J7W1 tartaná a tesztelések során kapott végsebességét, akkor nem is lenne olyan nagy cucc elkapni ezeket... Viszont azt már kib*szott módon nevetségesnek tartom, hogy A6M5-ben ülve is lehet ilyen tróger gépekkel találkozni.

Most, hogy kapott japán 3 kompetens jetet (R2Y2 széria), minden egyes amerikai jet pilóta szája jár, hogy most már nem tudják úgy cseszegetni a japó propelleres gépeket, ahogy azt az ő kedvük tartaná. Plusz ezek a nagyokosok rendszerint szembemennek a 4x30, 4x20mm-es gépekkel, azt' csodálkoznak, hogy az ő gépük szakad rommá.

Ja igen, majdnem kifelejtettem, hogy nem esne terherme bepattani a Ki-200-ba és úgy játszani a P-80asokkal, mint ahogy ők teszik a propelleresekkel. :)

Új hozzászólás Aktív témák