Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz
Francia91 #6715 üzenetére
Én egy dolog miatt nem játszok jetekkel, főleg ezzel a P-80/F-80/F-84 amcsi szériával... nagyon-nagyon szarul érezném magam, hogy propelleres gépekkel játszadozzak. Mivel a japán és német tier 4-ben elég jettel találkoztam már, meg kell hagyni, hogy szopás fél órán keresztül üldözni 1-2 futkározó P-80-at, viszont egy Tempest II szerintem sokkal-sokkal nagyobb veszély, mint egy early jet.
Ha a J7W1 tartaná a tesztelések során kapott végsebességét, akkor nem is lenne olyan nagy cucc elkapni ezeket... Viszont azt már kib*szott módon nevetségesnek tartom, hogy A6M5-ben ülve is lehet ilyen tróger gépekkel találkozni.
Most, hogy kapott japán 3 kompetens jetet (R2Y2 széria), minden egyes amerikai jet pilóta szája jár, hogy most már nem tudják úgy cseszegetni a japó propelleres gépeket, ahogy azt az ő kedvük tartaná. Plusz ezek a nagyokosok rendszerint szembemennek a 4x30, 4x20mm-es gépekkel, azt' csodálkoznak, hogy az ő gépük szakad rommá.
Ja igen, majdnem kifelejtettem, hogy nem esne terherme bepattani a Ki-200-ba és úgy játszani a P-80asokkal, mint ahogy ők teszik a propelleresekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Tőzsde és gazdaság
- Konteó topic
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest