- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
Elég nehéz volt hozzászokni a német cannonokhoz, és ez a G-10 nagyon nagyon fos volt stock állapotban, viszont cserébe rengeteget javul a fejlesztésekkel. Nem sajnálom a sok lelőtt Bearcat, Tigercat, Mustang és blablabla pilótát. Megint csak arra kellett rájönnöm, hogy továbbra sem fogom folytatni az amcsikat.
Csak azért van 69% körül a winrate, mert pár meccset elbénázott a csapat, egy-kettőt pedig tényleg elvesztettünk, de nem rossz ez így.Kíváncsi vagyok már nagyon a K-4-re, viszont azt tényleg művészet lesz elfogadható szintre fejleszteni.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Francia91 #7197 üzenetére
Egy kib*szott UFO mindegyik. Útálom őket mint a szart. Nem elég hogy erőset lő, majdnem úgy fordul mint egy Zero (kamu persze), és még az atomrobbanást is kibírja. Oké, hogy nemzettudatosak a fejlesztők, de azért kéne már egy határ, mert undorítóak a Yak-ok. A La széria még okés, az nem ennyire OP, legalábbis mozgékonyság szempontjából. De ezek a seggükön átforduló gépek a f*szt hozzák rám.
-
Francia91
veterán
válasz
Találtgyerek #7196 üzenetére
Rendszeresen megyek Yak-9T-vel és 9K-val, ha megszokod, egy vadállat
Jó meccseket lehet velük menni, jól emelkednek és jól fordulnak. Cserébe vigyázni kell a motor hőfokára, gyorsan felforr a víz -
RG4L
őstag
Előző meccsen lenyírtam egy Tu-2-est és három IL-28-at.
-
RG4L
őstag
Valami olyan szinten el van cseszve a felhőkben a spottolás, hogy az hihetetlen.
-
munnergep
senior tag
Basszus, 2 Bf109 K elől kellett sérült motorral meneküljek a végén. Folyamatosan felettem voltak és állandóan lecsaptak rám. Semelyik sem sikerült
Aztán leállt a motorom pont elértem a bázist az egyik még berepült elém, kill, de a másik már kiszedett. Nagyon jó kis meccs volt, szeretem az ilyeneket, dögmindegy, hogy mi a vége. -
PAtr0n
addikt
Persze, mivel Rubel-ből átszámolva vonja a pénzt a kártyádról. Hajrá, vásárolj!
Néha gond van vele, bankfüggő, hogy mikor fogadja el az adott bank a vásárlást, de általában működik.Micsurin:
Na ez tényleg mák volt! Én notóriusan tapizom a bal zsebemet amikor valahova megyek, mindig ott kell éreznem a pénztárcámat. És már elvből nem teszem farzsebbe, a legnagyobb hülyeség.
Haver múltkor volt moziba az aszonnyal, előtte a kajás részen ahol le is lehet ülni, ettek pár falatot műsor előtt. Végignézték az Interstellar-t (nem rövid), és utána vette észre hogy nincs nála a tárcája, és be is villant neki, hogy otthagyta a kajás részen. Szaladt vissza, kérdezősködni, persze a tárca már sehol nem volt, de a büfés csaj mondta neki, hogy leadta egy hölgy a biztonsági irodába. A poén az, hogy mindene benne volt neki is a tárcában plusz 120 ezer forint. -
wall2
tag
Létezik olyan, hogy Orosz oldalon sokkal olcsóbb az arany ?
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm a válaszokat , mázlim volt , valami egyetemista csaj megtalélta , tudakozott hívta , apum felhívta , én megszerencsésen mindent vissza kaptam
Ez kész csoda volt
-
Micsurin
nagyúr
Off de fontos: Most ülők a buszon, durván 20 perce a metron elhagytam(személyi, táj másolat, bank kartya,lak cím kártya, ) aki látta (fehér kis pakli, szét hajtható., a 3-as metron hagytam el, Újpest központ) az szóljon. És mit kell most tennem ez az első ilyen esett
-
RG4L
őstag
Az semmi, de utánna egyből manőverezni kezdtem, nagy sebességnél és ... vártam volna, hogy eltöri a szárnyát. NOPE.
szerk: G-10-ről van szó.
-
RG4L
őstag
Amcsi prémium Spitfire mióta tudja követni a félig-meddig fejlesztett Bf 109-emet? 800-ig húztam zuhanásban a gépet, mert nem mertem tovább, és egyáltalán nem maradt le... ez. most. komoly?
-
RG4L
őstag
Az előbb törtem el egy üveg Egri Bikavért.
BullsBlood/munnergep tudja mire gondolok. -
RG4L
őstag
Na, a tegnapi sztorit tudom űberelni.
RB, New-Guinea, R2Y2 V1-et repülök. Lenyírjuk a csapatukat, van két killem, tehát egy jó meccs összességében. Az utolsó gépük egy B-57, ami nem kicsit gyorsabb az én bálnámnál, tehát totál felesleges volt üldözni, 5 perc után felhagytam vele és úgy döntöttem, elkezdek bombázni. Leszállás, bomba fel, light cruisernek annyi. Leszállás, újratöltés, megint bombázás, most tankokra, hogy csökkenjenek a ticketek, mert ezen a pályán maguktól nem mennek lentebb valamiért... Ezt megcsináltam 7-szer vagy 8-szor, mert az a nagyokos a másik csapatban, képes volt az utolsó 50 percet bújócskázással tölteni. Komolyan nem értem. Vagy én vagyok hülye, vagy ...
Az utolsó utántöltésre már időm se lett volna, szóval eltörtem a szárnyam.
-
RG4L
őstag
válasz
superecneB #7168 üzenetére
G-tolerance és stamina!
-
Francia91
veterán
válasz
-
Találtgyerek
veterán
válasz
Vitality+gunner b25-re.
-
Micsurin
nagyúr
eszméletlen csata volt , 2v3 volt németek ellen , (elején 3v3 volt a végére , de az egyik A5 a saját szárnyát szegte menet közben ) én meg egy A10 , a 3 dora ellen , az A10 szó szerint kivégezte az elsőt aki jött a base fele (37mm-el csak 1-szer kellet lőnie
) Majd én a két dorával elkezdtem frdulózni , a hispano meg csak durrogot
-
Francia91
veterán
Én is vesztettem így meccset, hogy 1 v 1-ben maradtunk New Guinea mapon, F80C-re meg még nincsenek meg a rakéták és bombák, így nem tudtam mit kezdeni az ellenséges hajókkal, a pontok meg csak fogytak és fogytak... Egy Ki-200-as maradt vhol, de nem jött rám, pedig F-80C ellen annak nincs nehéz dolga...
-
Szőrös
veterán
válasz
Találtgyerek #7158 üzenetére
Miért ? Teamkillert is osztanak bannt, ez legalább olyan aljas dolog.
-
Szőrös
veterán
Ér ez egyáltalán valami ? Mármint passzív játékért jelenteni valakit ? Ha több ilyen jelentés jön rá akkor mit csinálnak vele ?
Amúgy tényleg ez a legidesegítőbb a játékban , főleg amikor úgy nyer egy csapat hogy vesztésre áll játékos szám/teljesítmény alapján de a qrva botok megnyerik nekik ha passzív játékkal húzza az időt. -
RG4L
őstag
Fú, ezt le kell írnom, mert ekkora csicskát még nem láttam, pedig volt már szerencsém 1-2 dologhoz. Ki-61 otsu, Zhengzhou. Meccs elején megüldöztem egy prémium P-39-et, aki visszafordult és hazafele vette az irányt ahogy láttam, csak pár hitet ejtettem rajta a rizsszemekkel. A csapatom elkezdett elkopni, lelőttem egy Yak 9-et és egy valami másik kaYakot, már csak ez a P-39-es maradt.
Ha hiszitek, ha nem, a gyerek kibaszott lvl33-as volt és ami alatt én leszedtem a két csapattársát meg úgy lezajlott a meccs és átértem a nem kicsi pálya másik végére, ő hazament és szabályos ellipszis pályán repült a saját anti air fedezékében. Folyamatosan követtem a szememmel a kis fekete pontot, de már csak 5 percnyi üzemanyagom volt, tehát muszáj voltam megpróbálni lelőni. Persze lézer AAA olyan pontosan levágta a szárnyam, hogy öröm volt nézni. Ja, nem.
Nem értem, baszki. Megveszi azt a tetvedék prémium gépet, felmegy vele 7000 méterig, ami oké is, majd egyenesen a bázisára és ott időzik végig... ? Jelentettem "passive behaviour" miatt, szerintem ezt a játékot nem így kellene játszani. A kölök biztosan tutorialból tanulta és most tuti valami olyan szinten büszke magára, hogy csak úgy dagad a mellkasa.
Ezért nincsen értelmes RB meccs kb. mostanában, mert ilyen töketlenekkel van tele a játék.
-
RG4L
őstag
válasz
Andrewstarr #7151 üzenetére
Legegyszerűbb, ha squadba hívod a társad, ő nyom egy readyt, majd te megcsinálod a custom gamet. Ha így jártok el, azonnal mindketten bennt lesztek ugyanazon szobában, majd megint ready és indítod.
-
RG4L
őstag
Tempest Vickers P. nem gyenge. Stat kártyán az szerepel, hogy 587 a végsébessége 5000 méteren, erre mentem vele 620-at 150 méteren.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Andrewstarr #7146 üzenetére
Vagy singlemission , elv lehet 2-n tolni
-
RG4L
őstag
válasz
Andrewstarr #7146 üzenetére
Van, mégpedig custom game, azon belül talán a Mozdok 4v4 a legjobb.
-
Andrewstarr
aktív tag
Van olyan lehetőség a játékban, hogy baráttal csak ketten, csapatni egymás ellen?
-
Andrewstarr
aktív tag
Van olyan lehetőség a játékban, hogy baráttal csak ketten csapatni?
-
RG4L
őstag
válasz
octopus666 #7141 üzenetére
Nekem van ugye ilyen OTP-s sms értesítőm tranzakciókról. Rubelben vonja le.
-
Colos1
őstag
válasz
octopus666 #7141 üzenetére
Pár hete már az orosz oldalon is lehet PayPal -al fizetni, úgy biztosan a rubelnek megfelelő forintot vonja le.
-
octopus666
tag
Érdeklődni szeretnék valaki vásárolt már aranyat orosz oldalról ? rubelben vonják le vagy euroban ?
-
RG4L
őstag
válasz
Attila_7703 #7139 üzenetére
Acc nevet a gaijin oldalán is lehet változtatni illetve a játékban a profilodon.
-
Attila_7703
újonc
Sziasztok!
Úgy láttam,hogy lehet accountnevet változtatni.
Új játékot is lehet kezdeni?
Ha igen hogyan?
WoT-tol jöttem én is.Hihetetlen amit művelnek.Köszi.
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
A win8 , hiába tettem a biosban 1.ső helyre a lemezről bootolást , feszt csak diagnosztizálja a wint.... mit tudok tenni ? Win toppikba ne külddjetek , mert nem válaszolnak ...
-
munnergep
senior tag
Volt az előbb egy köröm, murika ariacobra, oroszok ellen.
Felmentem kb. 5e magasra, 1 yak afk-ban repült, leszedtem.
Barangoltam össze-vissza, de sehol senki, gondoltam irány lefelé.
Továbbra sincs sehol senki. Semmi akció.
Statokat megnéztem, totál egyedül vagyok, másik oldalon 9 orosz
Na, akkor irány a saját hajók felé. Két ellenfél megtalált magának, egy Yak-4T és egy l185-xx.
Utóbbit egy fordulóval le tudtam szedni, előbbivel öngyilkos lett volna fordulgatni, úgyhogy be a hajók közé, 10 méter magasságban. Kapott egy kritikust, ráfordultam, leszedtem.
Mászás.
4e magasan egy yak-9(?) kb. 5e méterről lecsapott, elszabta, utána mentem, 6 hit, semmi hatása. Hurok, beszívja, kritikus, elmegy. Cseten már anyáznak a ruszkik én továbbra is mászok, mikor elfogy az üzemanyag.
Sebaj, bázis közel, legfeljebb ott szednek darabokra. Adrenalin dolgozik mint a gép, éreztem, hogy le tudom hozni a meccset, ha újratölthetek.
Elkezdek szépen ereszkedni, direkt a hajók felé repülök, egyszercsak feltűnik egy prémium B25, az egyik Destroyer kiszedi és zuhanás közben a lövésze ad egy pilot killt, alulról.Most megyek billentyűzetet venni
Szerk.: Mégsem kell, sikerült megjavítani.
-
Micsurin
nagyúr
IX egy hentes
a zérok nem érnek útól , k84 beér de őt meg leforgom , az fw-ket meg beletudom kényszeriteni a fordulásba , végre nem csk 120 lőszerem van a hispánokba , eszméletlen , RG4L igazad van
ezt a játékot élvezni KELL
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #7125 üzenetére
Tudod mi a kikapcsolódás ebben a játékban? Az, hogy a rengeteg hibája ellenére, lehet ÉLVEZNI a játékot, nagyon is lehet és KELL is. Eleinte én is úgy voltam, hogy láttam a tech treet és egyre lentebb és lentebb akartam jutni rajta, hogy minél több gépem legyen, satöbbi.
Nálam elég sűrűn előjön az, hogy remeg a kezem, mert izgulok vagy épp szoros a szitu vagy rajtam áll a csata végkimenetele, vagy csak éppen (túl) jól akarok teljesíteni... és ez egy jó érzés.
Majd egyszer elmesélem azt a meccset, amikor a végén muszáj voltam kidőlni valahova, mert... annyira izgalmas volt és annyira vesztett helyzetből nyertem meg a meccset, hogy kifáradtam konkrétan, aznap többet nem is repültem.
-
Micsurin
nagyúr
Neked az a játékban a kikapcsolodás , nekem ez , ha meg lesz a 3 nemzet ami nekem a cél akkor majd csak repűlők (amcsi : pipa , japán fél út , angol : fél út , és mivel nem mentem ezel a gépel nem tudtam érdemese repkedni vele vagy maradjak az mkII-nél amivel tudok repülni)
@Találtgyerek
öszönöm
-
RG4L
őstag
válasz
Micsurin #7122 üzenetére
Nem értelek. Minden héten kiválasztasz egy új nemzetet ahol kinézel egy csinos gépet (most pl. Griffon Spitfire), és addig meg se állsz, rusholsz, hogy kifejleszd majd nézel magadnak egy másikat...
Ne kérdezd, hogy jó gép-e, menj és PRÓBÁLD KI, fejleszd, érezz rá, hogy ez a te stílusod-e. Én nem vagyok oda a Spitekért, nem mondom, hogy szar gép, de nem az én stílusom. Ne a mások véleménye alapján ítéld meg a gépeket, hanem REPÜLD őket, erről szól a játék.
-
Micsurin
nagyúr
1.45 túdni mikor jönn ?
-
munnergep
senior tag
Mentem egy tank-repülős RB csatát.
Poland pálya, a repülőt nem is engedte be, no spawn point címszóval. Kilőttek, kilépek, erre lock-olja a repülő személyzetét??? Miért? -
RG4L
őstag
Érdekességek persze, hogy vannak jópár gép idióta BR-je miatt... viszont a megengedett differencián kívül nem dobhat be gépet és én még soha nem találkoztam ilyesféle hibával, pedig nagyjából mindig ellenőrzöm.
Az új rendszer pedig... ha tippelnem kéne 1.45-ben lesz először, de szerintem megérne egy DEV szerver nyitvatartást a tesztelése.
-
RG4L
őstag
válasz
munnergep #7105 üzenetére
Nézd meg a J7W1-nél a modulok árát.
Francia91: A vitality nem fog megvédeni a 12.7mm felett, ha jól tudom és ez így realisztikus is.
Micsurin: Ha hibát találsz a matchmakingben, azaz megengedett BR szóráson kívüli géppel párosít össze a játék, akkor a hibát jelenteni kell a fórumon, nem pedig itt ragelni.
-
munnergep
senior tag
F8F-1B - régóta megvan, de sosem repültem vele. Ma kipróbáltam, 2x is hadgyakorlat angolok ellen és azon röhögtem, hogy hullanak a meteorok
Első meccsen 2 kill, másodikon 3. Viszont 17000 rp a fuselage??
Látom már hol lassul be a fejlesztés...Szerk: utána berakott németek ellen is, egy BF-et leszedtem, aztán 3 FW úgy darált szét, hogy öröm volt nézni.
Találtgyerek: nyugira lelt
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7101 üzenetére
Közben arcadeban a németekel rá találtam a zenre
a 20mm-sek szagatnak
-
Francia91
veterán
Mindegy mostmar, lehuztak es kesz.... Amugy javareszt a B-25-tel en is foldkozelben szoktam tevekenykedni, Light Pillbox-ok irtogatasara tokeletes, miutan egy kis bazist kibombaztam. Meg akinek esze van egy pici, az megprobalja alulrol tamadni a B-25-ost. En pl sosem mereszkedek moge, tudom, hogy meddig lehet ugy kozelebe kerulni, hogy gunner ne tudjon loni... Aki kozvetlen hatulrol tamad, az hulljon csak el
Yak-okkal szoktam B-25-osok ellen menni altalaban (Yak-9K-vak repulok eleg sokat), ha talalok olyan B-25-ost, ami nem foldkozelben megy, akkor alulrol feldurrantok neki egyet, oszt csokolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- E-roller topik
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari