Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
BreeZeRr kollegínával (XD) a soksok kiégés miatt arra gondoltunk, hogy tényleg mennyivel jobb lenne többen együtt játszani ezt a játékot, főleg, ha tudnánk csinálni egy squadront is, aminek az ötletét torz on borz kollega (csak hogy érezzétek a különbséget) vetette fel először, de érdeklődés híján nem lett belőle semmi. Ezután én is tettem rá egy próbát, hogy összeszedjem az érdeklődőket, de nem több sikerrel.
Ez tehát az utolsó próbálkozásunk, hogy összehozzuk a csapatot és mindenki számára élvezhetőbbé tegyük a játékot, lehetne baromkodni és hülyeségeket kitalálni AB-re, RB-re, ugyanakkor komolyan játszani, bombázókkal formációban repülni, vagy kísérni a másikat, stb., minden, ami a hétköznapi játékokból kimarad.
Elkészült egy google dokumentum, egy táblázat arra a célra, hogy fel tudjuk mérni az érdeklődők számát és hogy melyik nemzettel, milyen tierben, mennyire megoldható a közös játék.
Szóval szeretnék MINDEN ÉRDEKLŐDŐT megkérni arra, hogy jelöljön ki magának egy oszlopot, amelyik még nem foglalt, és töltse ki a cellákat. Sajnos arra jutottunk, hogy a legjobb az lenne, ha mindenki megszámolná, hogy az adott nemzetnél hány darab Tier I-II-III-IV-V-be tartozó géppel rendelkezik, ez egy picit pontosabb képet ad arról, hogy ki hogy áll.
A táblázat ITT érhető el!
Ja, és ne trollkodjatok bele az első két oszlopba illetve máséba!
-
Szőrös
veterán
Érdekes , SB-n nem találkozni ilyesmivel.
-
mikron
tag
Ezzel az ingyen arannyal szét ...... a játékot.
Nem lehet egy normális csatát játszani a sok gyökér azonnal kilép amikor kilövik, hogy minél előbb meg legyen a 7 győzelme.
Legyen még több ilyen akció és annyi agyatlan lesz itt is mint a wot-on.
-
RG4L
őstag
Breezerr fakk jú gyere fel skypera XD
-
Revolit
senior tag
Én tegnap este Spitfire mk Ia-val voltam, volt velünk egy nimrod!! is, aztán volt több spitfire mk IIb
Ellenfélnél meg az az amcsi két törzsű cucc meg azt hiszem p40-ek (amcsi gépeket nem ismerem sajna), igazából mindenki úgy otthagyott mint a huzatKi tudtam fordulni támadásuk elől, de mire rájuk fordultam, már 6-700m-re jártak, 2mp múlva már kilométernél is messzebb...
-
RG4L
őstag
Jól kész van az RB matchmaking... Ki 43-akkal és A5M-ekkel voltunk P-40-esek ellen.
-
Kotomicuki
senior tag
A 2-3, nagyobb verzióváltással ezelőtt a bázisokhoz dupla ennyi bombára volt szükség AB-n -> nem is volt 5 perces reptérkiütéses győzelem és legalább volt "becsülete" a gruond unit-okra való vadászatnak.
De hát, ez a játék is megindult a wot-osodás útján: már nem olyan, mint rég, egyre silányabb... -
pws
aktív tag
válasz
Revolit #4287 üzenetére
Pont ue a taktikát alkalmazom én is a JAK9, Airacobra gépekkel.
Még akkor is ha épp nem GOD módban van a B17, elmegy vele 2-3 perc mire leszedem. Addig a maradék 3 bombázó már legyalulta a bázist. Szerintem az AB, RB, SB között legyen különbség bonyolultság, valósághűség stb szinten. De adja vissza egy légi-csata érzetét. Tudománytalan-kamfasztikum lövöldözéshez felesleges a gépeket igazi gépekről mintázni. -
Revolit
senior tag
Na jó, de pont ezért van az RB meg még az SB is, nem? Mondjuk én is változtatnék AB-n, fizikát RB-sre csinálnám, annyi könnyítéssel, hogy azért szárnyak nehezebben szakadjanak le, mert abból tuti sírás lenne. Plusz valamit kitalálnék a repterek 2 perces lebombázása ellen, bár én ez ellen tudok egy nagyon jó módszert: AB-n oroszokkal mindik Yak9-el megyek, imádom one-shotolni bombázókat
Legjobb mikor fölöttem van és már 170-el stall-ban vagyok, de még pont megjelenik a "hova lőj célkereszt" mert 800m-nél közelebb értem, és takk, egy lövéssel b17-et kiszedemEz már többször megesett, ilyenkor kajánul vigyorgok, de van amikor meg 300m-ről megsoroztam 5x 45mm-el a bombázót, és vígan megy tovább... szóval fene se érti.
-
pws
aktív tag
A 5 perces csaták kezdenek általánossá válni, már a JET-ek alatt is. A játékosok nagy része rájött az AB hülyeségeire. Kezdenek 3-4 bombázóval, zuhanórepülés 4e méterről. AB-ben még a B17 sem esik darabokra, ha úgy repül mint egy Stuka. Szerény 600 Km/h-val függőleges zuhanás
Mire felmászok 3e fölé egy Jak9, Airacobra géppel már a bázisnál is vannak. Persze AB-ben a bombázóknak nem sok köze van a valósághoz.
Majd elválik, hogy a Gaijin tényleg különb cég mint a WG. Vagy hagyja, hogy a nevetséges szintre süllyedjen a játék. -
anytime
őstag
Sziasztok!
Bf110-C4
A kerdesem, be lehet ugy allitani a tuzelest, hogy kulon-kulon tudjak loni a ketfele fedelzeti fegyverrel?
Pl. az eger jobb es bal gombjara?
Elore is koszi!A, meg egy. A premes acc. annyiban tud tobbet, dupla penz es dupla RP?
Az alabbi elgondolas jo lehet nemet vonalon?
Bf109 szeria a vadaszok ellen
Fw190 szeria bombazok ellen
Bf110C vedeni az a bazisokat
Ju szeria elbonbazni az ellen allasaitElore is koszi!
Mennyivel jobban boldogulok a nemet aggal
, sot, veluk mar volt sikerem RB-n is
-
Evome
senior tag
Valaki tud nekem segíteni hogy ezen a Golden battle eventen mit kell tenni hogy kapjak olyan aranysasocskákat ?
Előre is köszönöm -
mikron
tag
thx war thunder a 300 aranyat.
-
JackFeryll
őstag
Azt azért ne felejtsük el, hogy nem mindegy ki ellen repülünk RB-ben.
20 órás noob, vagy valami 800 órás geek... Nemzettől függetlenül az egyiknél nagy a sikerélmény a másik elkeni a szánkat. -
-
Revolit
senior tag
RB-re átszoktam mostanság, de oroszt erőltettem továbbra is, és borzasztó voltam, egyedül chaikával sikerült értelmes eredményeket elérnem, tier 2-3-ban semmit. Már kezdtem elkönyvelni, hogy iszonyatosan béna vagyok RB-ben, maradnom kell AB-nál, aztán megnéztem spitfire adatlapját, mit is tud papíron RB-n, elég jól hangzott, és hoppá, mit mentem vele elsőre
Végén 2vs2 maradt, de mindkettő ellenfél engem talált be, sikerült mindkettőt lelőnöm
Viszont durva, hogy IL-2 igencsak jól fordult velem. Bezzeg alattam nem ment ilyen jól
Megyek is még párat, kíváncsi vagyok, tényleg az oroszokkal van-e a baj RB-ben
Amúgy FW gépeket németeknél is szeretem RB-re használni, igazából azért erőltetem oroszt, mert nemsoká meglenne első jet, és már ki akarom próbálni
De AB már engem is kezd idegesíteni
-
RG4L
őstag
Már csak euróval lehet vásárolni a Gaijin cuccokat?
szerk: megvan
-
JackFeryll
őstag
Kétlem hogy vette.
45-ös szintű vagyis valószínűleg nem a farmolásra költötte az aranyat.
Szerintem kb 50000 aranyból ki lehet maxolni 50 (5 nemzet x 10) legénységet, ezért teljességgel értelmetlen lenne ennyi aranyat venni.
Volt már valami youtube-os emberke akinek szintén rengeteg aranya volt és ő mondta is hogy azért kapta hogy csináljon videókat, streameket. -
munnergep
senior tag
válasz
octopus666 #4264 üzenetére
Én jól elnéztem a dolgot, a matrica mellé vártam az aranyat, aztán rájöttem, hogy értelmezni is kellene az olvasottakat, nem csak nézni mint a vett malac
-
anytime
őstag
Sziasztok!
A WT fut 3 monitoron?
Az az érdekes, hogy más játék fut nálam Surround-ban, de ez valamiért nem. Mit kell állítanom hozzá?Előre is köszi,
A -
Colos1
őstag
válasz
anytime #4259 üzenetére
Erről jut eszembe... Asszem a múltkor kimaradt, ha nem, akkor bocs
A propeller, amikor forog, akkor a gépre egy ellentétes forgatóhatást vált ki, amely a pilóta szemszögéből órajárással megegyező irányba forgó propeller esetén balra fordítja a gépet, mintha balra csűrnéd. A propeller meg olyan, hogy a levegőt nem egyenesen fújja át magán, hanem egy forgómozgást is ad neki, így a gép törzse körül egy spirális légáramlat alakul ki. Ez a spirális légáramlat a függőleges vezérsíkot a fenti példában balról fújja meg, így a gépet balra téríti ki, mintha ruddereznél. Ezért vágódik ki a gép felszálláskor balra, amit rudderrel ellensúlyozni kell. De asszem az instruktor segít benne.
Emiatt a P-51 -nél (meg gyanítom más gépeknél is, de csak ezt ismerem ennyire) felszálláskor mindig jobbra kellett trimmelni, és a bal üzemanyag tartályból kellet kezdeni a fogyasztást, mert a könnyebb szárnyon nagyobb felhajtóerő keletkezik - a kisebb súlyerő miatt - , és ez is csökkentette a fenti jelenség hatását.
-
RG4L
őstag
válasz
octopus666 #4252 üzenetére
Én minden nemzetnél ezt csinálom, annyi különbséggel, hogy ki is maxolok minden gépet.
-
Edem05
őstag
válasz
octopus666 #4252 üzenetére
Ez nemnormális!
-
Colos1
őstag
válasz
anytime #4246 üzenetére
Én kezdésnek inkább az RB -t javasolnám, joystick -al. Az a gond, hogy az AB irányításának köze nincs a valósághoz, így kezdéshez gyakorlatilag feleslegesen eltöltött idő. Hogy milyen géppel menj AB -ben, nem tudom, én talán 6-8 partit nyomtam benne az elején, csak kíváncsiságból, ezért nem tudom, hogy a gépek különbségei hogyan jönnek ki. Szerintem oda olyan gép kell, amin meggymagköpködők helyett egy komplett tüzérségi ezred van, mint pl. az FW a 4 db 20 mm -es gépágyúval, + 2 géppuskával. (Csak ez már T3)
A japán gépeket szokták kezdésnek ajánlani, mert a T1 -ben többnyire még csak fordulóharc van, és a japó gépek fordulnak a legjobban. De érdemes kipróbálni a Spitfire MK I -et is, az is jól fordul, de nem olyan sérülékeny, mint egy papírból hajtogatott japán repülő.
Mellesleg a 8 darab meggymag köpködő már felér egy rendes fegyverrel.
A nemzeteket az utolsó frissítés óta fejlesztheted párhuzamosan is, mert már nem kell megvenni egy gépet, ha az utána lévőt fejleszteni akarod. Minél több repülőt érdemes kipróbálni, hogy megtaláld az igazit.
(#4242) RG4L: Ha van sebességed, akkor azt felhasználva (energiából) tud jobbat is. A 11,6 m/s arra az esetre vonatkozik, amikor motorból emelkedsz.
-
RG4L
őstag
válasz
anytime #4246 üzenetére
Japánoknál a Ki-84-esek nagyon pöpec gépek, eddig ezek váltak be a legjobban számomra, mármint RB-ben. AB-ben meg... nem a tűzerő bajnokai, szóval, lehet nehézkesebb lesz.
Evome: hát mivel többnyire csak Bf 109-esek és Fw 190-esek (+Ta 152), ezért nincsen sok választásod.
-
Evome
senior tag
Tudna valaki nekem segíteni melyik gépet érdemes megvenni és fejleszteni a németeknél ?
Fighter kategória -
anytime
őstag
Koszonom valaszod!
Ugy tunik, az elonyok mellett itt is megvannak a hatranyok ...., marmint a Japan vonalon.
Mar csak az a kerdes, hogy magasabb tier-ben jobb lesz-e a helyzet, vagy ... a fenet, nem vacakolok en ezen, tolom es kifejlesztem az elso ket szintet, aztan jon a masik nemzet szinten, mire mind az ot nemzeten tul leszek, vagy megunom vagy megtanulok repulni, legalabbis AB-n
Tudom Colos1, ez meg nem repules
, de valahol el kell kezdenem, egy kis sikerelmennyel egyutt.
Egyenlore tobb teoretikus kerdesem nem lesz, inkabb jatszom
. Ha valamit nem ertek, akkor majd jelentkezem.
Koszonom az eddigi turelmet es segitseget is.
Udv:
A -
RG4L
őstag
-
RG4L
őstag
munnergep: Aircobra gépek nem léteznek, olyan szép nevük van, írjuk már le rendesen lééégyszi.
Colos1: a fullosra fejlesztett Ki-84 ko gépemnek 11.6 m/s-os mászási sebességet ír az adatlapja, de szerintem ennél bőven jobban mászik... nem szokszor találtam még ellenséget magam felett.
szerk: ja de, az OP-38-at.anytime: a már fejlesztett személyzet képességei lesznek alkalmazva akármelyik gépen, amelyiket az adott crew "vezeti".
Vegyük példának a híres japán Zérókat, ez az A6M széria (játékban van egy rakat, A6M2, A6M2 mod11, A6M3 mod22, A6M3 mod 22ko, A6M5 stb.). Ezek a gépek papírkönnyűek, ezáltal rettentő sérülékenyek a kispórolt páncélzat miatt, a szárnyaik a többi vadászgéphez képest relatíve könnyen törnek, lassúak, viszont kis magasságon lefordul mindent. Ebből adódóan, ezekkel a gépekkel a zuhanó menekülés nem igazán megoldható, kicsi végsebességük és a szárnyterhelhetőségük, az egyetlen dolog, amit tudsz csinálni vele, az a fordulás, de azt nagyon. Még csak azt sem tudom mondani, hogy nagyon jól manővereznek, mert pl. egy 400-as sebesség mellett ha hirtelen fordulót teszel vagy felrántod a gépet, azonnal törnek a szárnyaik. Tegnap kipróbáltam az N1K2-J-t teszt repülésben, felmásztam 3000 méterre, majd olyan 600-700-ra gyorsultam zuhanással, felrántottam a gépet, kapott 12G-t és egyben maradt.
-
anytime
őstag
Kezdoknek AB-re, Te mit javasolsz, csak kivancsisagbol? Ha a mogottes tartalmat is megosztod (van idod es kedved leirni) nagyon szivesen veszem!
Meg lenne ket kerdesem is, mert latom, hogy a "szakmaban" nagyon otthon vagy
, lehet ez mar OFF.
1. Van ismereted hasonlo tipusu film(ek)rol tudomasod, mint pl. volt a Voros baro, Memphis Belle, stb ...?
2. Magyar nyelven milyen olvasnivalot tudnal ajanlani kezdoknek, ami inkabb erdekes tortenelmi jellegu konyv a repulesrol es a gepekrol, semmint nagyon mely szakmai ertekezesKoszi,
A -
anytime
őstag
Ezek szerint valamit rosszul nezhettem az adatlapokon, ranezek meg egyszer
Van egy Ki10-es gepem es fullosan 50 m/s felett van az emelkedese, de mondom, megnezem meg egyszer. Az igaz, hogy az egyeb nemzetek fejlesztett ertekeit nem lstom, csak az alap card-ot, lehet, ez mas gepek eseteben tobb lehet. Mivel szakmai elokepzettsegem nincs, igy csak az adatlapra hagyatkoztam.
Ma repultem parat, nyilvan, ez nem sok. Olvastam mas forumon, hogy kezdoknek javasoltak a japo gepek, mivel a vizszintes manoverezokepesseguk talan
nekik a legjobb?
Azt latom, hogy minden gep TENYLEG mas es mas, elonyokkel es hatranyokkal ....
Mit ne mondjak, nem egy komoly tuzero az a Type89 ....
Persze, csaponghatnek a nemzetek kozott, de maradok, az elso ket tier-t kifejlesztem itt, aztan atmegyek a tobbi nemzethez is az 1-2 erejeig es akkor lesz valos osszehasonlitasi alapom.
Meg egy kerdes, ha a mostani alapgepet a hangarba kuldom egy change vehicle utasitassal, akkor az uj gepre tok kezdo crew kerul vagy a mar nemi fejlesztessel biro szemelyzet jon velem?
-
Colos1
őstag
válasz
anytime #4237 üzenetére
Jól emelkednek??? A Japó gépeknek pont a gyenge emelkedőképességük volt a hátrányuk, alig másznak.
Amikor én Ki-10 -el mentem, akkor a P-26 bogyóköpködők között nem arra kellett figyelnem, hogy engem le ne lőjenek, hanem arra, hogy én ne lőjek le senkit.
Akkor ment el a kedvem az amerikai ág elkezdésétől, agyaggalambbal nem repülök.Jól, csak GE -ért lehet váltani. Ezt azért csinálták, hogy ne legyen elég ha csak pénzed van, játszanod is kelljen ahhoz, hogy gyorsabban fejleszthess.
Csak az a gép kap fejlesztést, amelyikkel a pontot szerezted. Gondolom AB -ben ha 3 géppel mentél, akkor mindegyik annyit kap, amennyi pontot lőttél vele.
-
anytime
őstag
Azt még megkérdezném, ha csak 3 Ki10-es gépem van crew-hoz rendelve, akkor pl. a már kifejlesztett Hayabusa nem is kap fejlesztést?
Vagy csak azok a gépek kapnak fejlesztést, akikkel az adott AB csatában repültem, valamint a kijelölt research gép?
Megkérdezhetem, hogy ez miként működik?
-
anytime
őstag
Tier 1-2, japó gépek, mesésen fordulnak és a befecskendezővel úgy látom, szépen kiemelkedek mindenkit
, több mint 50 m/s
Hogy látjátok, melyik géptípus a "legjobb - legkönnyebb" ellenfél a fullos Ki10-es gépeknek?
Azt jól gondolom ugye, hogy gold hiányában a convertible RP-k azok bent is maradnak?
-
nemeth989
senior tag
-
Revolit
senior tag
Még mindig RP büntetést kapok, ha nem egyezik a tier amit fejlesztek meg a gép amivel repülök? És ha vegyes, pl fele tier 3 fele tier 4, tier 4-et fejlesztek, akkor mi van?
És még amit nem értek, hogy állítólag már egyáltalán nem számít tier matchmakingnél, csak a rating. Akkor mégis hogy garantált, hogy maximum 1 tier eltérés van azok között, akikkel összerak? Meg berakok egy jet-et, meg mellé 2 reservedet 1.0-ás ratinggel, máris lesz átlag 3 ratingem, akkor berak a tier 3-ba? Nem teljesen értem most hogy van, állandóan változtatgattnak...
-
RG4L
őstag
Az mi hogy egy IL-2-t felégetek és utánna is bőven harcképes?
-
RG4L
őstag
Elolvastam, csak azért kérdeztem mert nem tudtam hogy én csinálok-e valamit rosszul vagy ilyen a gép...
Egyébként tapasztalat SB-ből: unfair, a német botok azonnal meghalnak az oroszoktól pedig jó, ha egy elbukik. Ez annyit eredménezett a mostani meccsen, hogy egyszerre 5 bot üldözött, nekünk persze már egy sem volt.
-
RG4L
őstag
Az miért van, hogy ha picit élesen fordulok SB-ben, akkor belekerülök egy durva pörgő zuhanásba?
És ebből hogy lehet kijönni egyáltalán? -
Revolit
senior tag
Őrposztokat még sikerült elkerülnöm, de pont múlt héten volt egy RB meccsem, ketten maradtunk, társam leszállt, én is nagyon sérült voltam, félrevitt a gép, oldalazva kellett landolnom. Látom jön egy ellenséges gép, de úgy se tudtam volna sok mindent csinálni, reménykedtem a legjobbakban. Elkezdett tüzelni a kifutón veszteglő társamra, elvétette, és még bele is csapódott a kifutóba, csapattársam jól ki is röhögte chat-en. Na... erre jövök én...
landolnék, de nagyon oldalra sodródtam, és telibe kaptam egy fát, bele csapódva én is a kifutóba
De jó fej volt, engem nem röhögött ki
-
Szőrös
veterán
Nem kicsit , főleg a célzás. Egérrel lazán lehet sniperkedni , joy.-al azért egészen más a helyzet. Eleinte örülsz ha egyáltalán eltalálsz valamit főleg ha nincs szimulátoros háttered és ez az első szárnypróbálgatásod ( meg ha a WT SB mód messze el is marad egy normálisabb szimtől ).
-
RG4L
őstag
Ez mekkora kib*szás... G8N1-el felégetem a jetet amelyik támadott, erre belémrántja a gépet, nem kapom meg érte a killt, én túlélem, de zuhanok, ő megkapja a killt.
-
RG4L
őstag
Ezt nem hiszem el... Ki-84 otsu Hayate, RB. Az ellenség full B-17 és egy F-84, mint kiderült, az a map, ahol ha leszedik az összes landing craftot, nyer az ellenség. Mászunk, mászunk, látjuk hogy fogynak a pillboxok stb, 1 vadászuk van, ugye az F-84. Az a tróger jet meg mit csinált? Menekült folyton előlem, critet lőttem neki, de közöm nincsen a sebességéhez, leszedte a landing craftokat és nyertek. Komolyan ennyi telik ki egy 100-as szintű játékostól?
-
anytime
őstag
RB-ben ha megyek a LaGG-3, akkor mindosszesen 320 skulot viszek magammal?
Akkor bizony esszel lehet csak meghuzni a ravaszt -
anytime
őstag
Koszonom az infot Nektek es a "tema osszefoglalot" is, nagyon hasznos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest