Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
Mondjátok, a statisztikát lehet törölni?
-
RG4L
őstag
Valaki mutasson már egy screenshotot légyszi a Spitfire Mk.XVIIIe-hez tartozó fejlesztésekről.
-
RG4L
őstag
Én tegnap 3-ból 3-szor törtem a Ki-84 szárnyát, mindig különböző szituban. Most meg már félek felszállni az A6M5 ko-val anyahajóról, ugyanis úgy gyorsul ez a szutyok néha, hogy eléri a 70-et, visszaesik 60-ra, eléri a 100-at, visszaesik 90-re, majd majdnem beleesel a vízbe de mégse. Izgalmas patch.
-
wall2
tag
Az utóbbi időben úgy tördelem a japán gépek szárnyait mint gyerek a ropit.
-
Francia91
veterán
En mar kb 3 honapja csak neha veszem elo a japan nemzetet... Vhogy nem erzem azt, hogy megeri fejleszteni, repulni veluk... Mindig elpicsaznak, a sebessegem nulla, tuzero majdnem nulla a Zeroknal (az a 7,7 mm meg mindig vicc 4,7-es BR-nel, raadasul az a 120 db-os 20 mm-esbol is gyorsan ki lehet fogyni), fordulozni meg nem lehet allandoan
Ki-84-esem is van, mar a T4-es is (a 4x20 mm-es verzio), de az emelkedese konvergal a nullahoz, innentol kezdve megint halott otlet... Hiaba probaltam repulni vele, hogy kifejlesszem, rauntam, hogy mindig elpicsaznak... A BF 109 G6-tal legalabb stock allapotban is tudtam jo meccseket menni, pedig akkor az sem volt vmi jol maszo gep (fullra fejlesztve sem a legjobb)
Most az amcsi jeteket nyomom, a nemeteknel es oroszoknal pedig hajtok az elso jetre, briteknek a Tempest Vicker-s lesz meg nemsoka, most az uj Spitfire nagyon bejon, pedig csak 2 fejlesztest tettem ra eddig (Fuselage repair es Radiator) -
RG4L
őstag
660-670 IAS körül húztam óvatosan fel a Ki-84 otsut, semmi overload, szárnyak törtek. Azt hiszem, újra meg kell tanulni repülni.
szerk: Ja igen, és persze crew lock. Legalább lenyírtam egy Tempestet
-
RG4L
őstag
Komolyan képesek voltak az F7F-et az F8F-ek alá tenni az amcsi ágon, illetve az új J2M (5.0) pedig az N1K (6.3) kupac alatt van. Nem bánnám, ha végre használná az agyát a Gazsi, mert ez eddig nagyon-nagyon gyenge.
-
RG4L
őstag
válasz
Francia91 #7682 üzenetére
Kezdek picit beletörődni, hogy nem lehet szinte a japán ágon játszani. Zérók használhatatlanok szinte, minden egyes ellenfél olyan, mintha egy jetet üldöznél és mindegyik jobban emelkedik nálad. Ki-84 otsu/hei, N1K2-J/Ja jet préda, miközben szerintem az F6F is egy gyorsabb gép nála, J7W1-et nem voltak képesek rendbetenni, és most még ráadásul ott az F2H Banshee 6.7-es BR-el, amivel lehet macska-egér játékot játszani.
-
Szőrös
veterán
Na nem már , a Zérókat is kiherélték ? Pedig régen elég szépen húztak felfelé ami mondjuk nem csoda a pille súly miatt.
-
Francia91
veterán
-
RG4L
őstag
Szegény A6M5 alig képes tizenpár fokban emelkedni WEP használatával, mostmár szerencsére mire eléri az 1000 méteres magasságot, az olajhőfok már piros. Grat.
szerk: patchleírásban természetesen nem szerepel, hogy változtattak volna bármit is rajta.
-
Micsurin
nagyúr
Beszarók , múlt héten influenza , most meg légcső gyulladás (hrgö hurut vagy mi
) , na akkor meg lesz az a sabre
-
D.Orion
veterán
Server Maintenance
16th of December at 08.00 GMT they are likely to be down till at least 12:00 GMTSteel Generals Arrived?
16 december of 2014, 70 anniversary of the battle of the bulge
(#7674) RG4L: Jap láttam, persze pont holnap melózok. Egyébként stílusos lenne az 1.45, mert pont évforduló lesz holnap.
-
munnergep
senior tag
válasz
Találtgyerek #7668 üzenetére
😂😂
Nem sokon múlt, hogy ezen be&€#@tam... -
RG4L
őstag
Mit szólnátok, ha megpróbálkoznánk egy ilyennel?
Prepare a video that will show the might of the Great British Empire.
Rules:
Your video must be between 1 and 3 minutes long The video quality must be HD (1280x720) or higher.
The video must be hosted on one of the following sites: YouTube or Vimeo.
The video must be posted on live.warthunder.com with #videocomp.
Each user can only be a winner once per month.
Unleash your imagination and create a unique video.
The video must contain the authors and titles of the musical compositions used in the video, in the format: Artist – Track.
Original footage must come from the game War Thunder.
You can use any special effects in your video and edit it (highlight reel / montage)
The submission must not violate moral, ethical or legal norms or the Forum Rules, Game Rules or the User Agreement.
The winners will be decided by a panel of judges from the War Thunder community team.
The Contest Organizers reserve the right to alter these Conditions at any time.
You automatically pass the exclusive rights of the video to the organizers of the contest by posting it in this thread -
wall2
tag
Nem lehet tudni, hogy lesznek leárazások az ünnepek közeledtével?
-
RG4L
őstag
Azt hittem azért lesz több vesztesz meccs. Ki-43-I-hez akartam megszerezni az összes skint, hát meg is lett egész gyorsan, 2-3 killes átlaggal. Ez a Ki-43-I az 1.7-es BR és a Ki-43-II a 2.0-ás BR-el mindent aláz, amivel találkozik szinte. Valami rohadt jól mozog vertikálisan, szép a visszaesése, úgy fordul mint egy Zéró, ha nem jobban, gyors is a vetélytársakhoz képest, a fegyverekre lehet csak panasz. Végén egy A6M3 meccset is mentem, azt is nyertük. Rammoltam egy PBJ-t és büszke vagyok magamra, mert kaptam assistot belőle, egy srác pedig killt. HONORABRU!
-
wall2
tag
Eszméletlen RB-n mennyit kell várni egy csatára 5-6 perc.
-
Francia91
veterán
Végre az első normális Spitfire... IV-es szintnél kezdődik a normális széria?
Jól emelkedik, 12,7 mm-es MG, és 10G-ig nyugodtan lehet terhelni, nem tudtam eddig leszakítani a szárnyát, ami nálam nagy szó
Stock állapotban is meggyőzött, most erre cuppantam rá, felfejlesztem. 3 hónap után megint megjött a kedvem a brit ághoz, kíváncsi vagyok, fullra fejlesztve mire képes, de eddig ígéretes -
D.Orion
veterán
válasz
octopus666 #7650 üzenetére
Nem tudni, de többen várjuk nagyon. Most volt megint egy kis update, ez ma már a második. 10K GE sokkal olcsóbban beszerezhető, de NV-s kódból egy account-on csak egy használható fel.
-
octopus666
tag
Dev szerver mikor lesz megint nyitva ?
-
vhw
addikt
Érdekel valakit 10.000 GE-s kupon?
-
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #7646 üzenetére
Nézd meg a J7W1-et, én azt teljesen kifejlesztettem. (plusz már az R2Y2 V1-et is).
-
RG4L
őstag
-
RG4L
őstag
Lomha? A teljesítmény fejlesztésekkel már megvagyok az első Griffon Spiten, amit most épp nyúzok, és keményen meg szoktak üldözni ezek a gépek, úgy értem általában gyorsabbak is, pedig a játékos statját elnézve egyáltalán nem volt neki maxra fejlesztve (10-11 meccset játszott vele).
-
RG4L
őstag
Valaki tud nyilatkozni egy teljesítményileg fejlesztett La-9-ről? Mentem vele egy-két meccset nemrég, és stock állapotában is elég gyilkos. A fegyverek nagyon jók a default ammoval is.
-
maximilian4
addikt
válasz
MasterDeeJay #7639 üzenetére
köszi
-
csaabz
őstag
Játszik valaki tier 5-ös orosz gépekkel?
Yak szériát (15, 15P, 17) érdemes kifejleszteni?
Statok alapján nagyon gyengének tűnnek, alig kapnak töltényt többek között.
Bár a BR-jük is alacsony... -
válasz
maximilian4 #7637 üzenetére
Fontosabbak:
driver vitality - ha kiüti valami a sofőrt akkor nem tudsz menekülni ha lőnek, nincs annál rosszabb mint egy helyben várni akció közben. Ugyanígy fontos ha a legénység többi tagja esik ki, de a legfontosabb szerintem a sofőr
tank loadernél reloading - ez látványosan csökkenti az újratöltési időt, kritikus olyan tankoknál ahol eleve hosszú az újratöltés
gunnernél - a targeting és rangefinding a pontosságot növelimindnél:
keen vision - milyen messze képesen ellátni az emberkék, akkor hasznos ha olyan tankal mész aminek ágyúja messze ellő
repair - javítási idő lesz rövidebb, ezt olyan tankoknál amelyek erősebbek és több lövést bírnak azoknál érdemes, támogatóknál vagy könnyű tankoknál ahol van idő félrevonulni ott másodlagos
vitality - ez az hogy mennyit bírnak a legénység tagjai, itt aszerint oszt el hogy te mit tartasz fontosnak, bár szerintem ez driver, gunner, loader, commander, rádiós sorrend.tank commandernél a leadership az olyan hogy minden skillre hat
rádiósnál van egy radio communication, az a másol által észrevett tankok észlelési ideje lehetami jelenleg fölösleges az a machine gunnery, még nincs nagyon mire lőni Mg-vel
Nekem ezek vannak folyamatosan fejlesztve:
driver vitality - legyen lehetőség menekülni
tank driving - ha menekülök akkor minél gyorsabban
reloading - szeretem nyomni a gombot
keen vision - légvédelemi tankjaim miatt kell
radio comunicatiob
pontosság nem fontos mert amikkel megyek azok amúgy is szarják ki a golyótTeljesen játékstílus függő mit tartasz fontosnak, pl ha távolról sniperként akarsz játszani valami hosszú csövű pontos tankkal akkor keen vision, rangefinding, targeting, radio comunication. Ha szeretsz benne lenni a tömegbe a vitality, repair, reloading. Légvédelemnél keen vision, radio comunication, esetleg reloading ha olyan a gép.
-
RG4L
őstag
válasz
maximilian4 #7637 üzenetére
Játssz, és majd tapasztalni fogod, hidd el nekem.
-
maximilian4
addikt
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Most kezdtem el a tankokkal is játszani és az lenne a kérdésem hogy a legénységnél mit hogyan célszerű fejleszteni? -
RG4L
őstag
válasz
D.Orion #7634 üzenetére
Ma délelőtt utánnanéztem, és egyik fórumon olvastam ugyanezt, egy srác kiderítette és rájött, hogy ez a frissítés volt a hibás. Már-már elvesztem a windows frissítések listájában, amikor úgy döntöttem újratelepítem a win7-et. Elsőnek az intel hd-t telepítettem, aztán pedig azonnal az AMD Omegát, és azóta pöpecül megy. A játékot még csak félig patcheltem fel, nem volt szerencsém az új driverrel használni még.
Azért köszi a "törődést" XD
-
RG4L
őstag
Bepillantottam, egész szépen haladtak az előző nyitáskor jelentett hibák javításával. Működnek szépen a gépeken is a páncélzat és alkatrész mutató funkciók, az új Ki-43 végre kapott rendes tölténymennyiséget (60 per cső helyett 150, össz. 300), az egyik N1K-nak lett új kisképe a stat kártyán ha jól emlékszek és a J2M is kapott képet, R2Y2 szériának van cockpit kameranézete, satöbbi. Viszont fura, hogy megint csak +2 amcsi tankot tettek be, picit jobban lehetne haladni vele, ha karácsony előtt ki szeretnék dobni a patchet.
-
Fel
addikt
Ha jól számolom, akkor még majd' másfél órán át elérhető az 1.45 dev szeró:
-
anytime
őstag
Eddigi tapasztalatom mondatja velem, ha nem igy van, osszatok
Ha szeretnem a tuzerot, az emelkedesi kepessegeket es a fordulekonysagot otvozni, akkor eredokent a Spitfire - szeriat kapom?
Ugy dontottem, vegigtolom az angolok ezen agat ...
-
PAtr0n
addikt
Nahh, lecsekkoltam Nvidiával is.
Ott jól működik minden: Ha csak a shadows mellett van pipa, akkor a repcsinek és a fáknak van árnyéka, az épületeknek nincs. Ha az object shadows is be van pipálva, akkor az épületeknek is van árnyéka. Ha egyik mellett sincs pipa, minden árnyék megszűnik.Lehet tényleg AMD driver probléma...
-
PAtr0n
addikt
Ez most nekem volt válasz? Ugye nem vagy ideges?
Amúgy megértem...
Mondom, csináld azt amit írtam, szerintem megoldja a problémádat!
munnergep:
A beállításokban van "shadows", meg "object shadows". Szerintem utóbbi csak a lightmap.De most valamire rájöttem!
A sima shadows, szépen kapcsolgatja ingame a repcsi árnyékát ki/be. Ez működik. A "object shadows", látszólag nem csinál semmit. DE! Ha egyszerre bekapcsolom mind2 beállítást, nyugtázom, és utána csak a sima shadowst kinyomom, az obejctet meg hagyom pipálva, akkor eltűnnek a fák és az épületek árnyékai is!
Na mi ez ha nem játék hiba....RG4L próbáld meg ezt te is (ha végre tudsz játszani a játékkal)
-
RG4L
őstag
Tegnap este telepítettem fel én is, akkor jó volt. Teljesítményjavulást vártam tőle, ezért reseteltem a grafikai beállításokat a WT-ben, hogy újból beállítsam úgy, ahogy pont jó nekem. Észrevettem, hogy nem megy a fák/házak árnyékának kikapcsolása, jelentettem fórumon, ugye jeleztem, hogy feltettem az új drivert és azt a választ kaptam, hogy vegyem fel a kapcsolatot az AMD-vel. Be akartam bizonyítani, hogy márpedig nem a driver a szar, ezért tettem vissza az előző verziót, azzal se ment az árnyék kikapcsolása, se az Intel HD-val. Na mondom mindegy végül is, mert nem érdekel ha bekapcsolva marad, visszateszem az Omegát, de innentől kezdve már jön az 52-es hiba.
-
PAtr0n
addikt
Nekem sem szűz telepítés volt ez az omega driver a mai nappal, úgy tettem fel mint Malibutomi, rá a másikra oszt csá. Semmi gond vele idáig.
Javaslok neked egy olyan megoldást, hogy ezzel lepucolsz minden driverhez kapcsolódó dolgot a gépről (ez van a driwer sweeper helyett), aztán gyorsan eltávolítod újraindítás nélkül a VGA-t is az eszközkezelőből, aztán restart.Az árnyék ki/be kapcs, pedig, hogy driveres e... meg tudom még nézni a laposon is, annak Nvidia a másodlagos VGA-ja is.
-
RG4L
őstag
válasz
Malibutomi #7611 üzenetére
Jelentettem fórumon, hogy nem működik ez az árnyék kikapcsolás funkció, erre azt a választ kaptam, hogy jelezzem az AMD felé, mert ez nem játék felőli hiba. Visszatettem egy régebbi drivert, azzal sem lehet kikapcsolni az árnyékokat, intel hd-val futtatva se. Jólvan mondom mindegy, akkor visszateszem az Omegát, erre újraindítás után az intel hd-hez és az amd-hez is kiírja az eszközkezelő ezt a hibát:
A Windows nem tudja leellenőrizni az eszköz illesztőprogramjának digitális aláírását. Egy mostanában végzett hardver- vagy szoftverváltozás során egy nem megfelelő vagy sérült aláírással rendelkező fájl, esetleg ismeretlen forrásból származó kártékony szoftver települt. (Hibakód: 52)
-
PAtr0n
addikt
Nekem sem változik semmi, ha kapcsolgatom. Azt látni ugyan hogy nyugtázás után újrarendereli a földet, de kb. ennyi. Nekem AMD VGA vagy van amúgy, ha ez segít.
#7582: Szép kör volt! De az orosz csodákról megvan a véleményem tudod.Azért az fura, hogy 4 gépből 3-nak a szárnya szakadt rögtön, pedig nem mindegyik csinált hirtelen botkormány kapkodást.
Micsurin:
Vsync-et én azért szeretem bekapcsolva hagyni, mert akkor nincs képfrissítési csíkozás nagy fps-nél mivel nincs is nagy fps, csak max. 60 így. Így VGA se pörög 100%-on mindig. Olyan mintha CPU limitem lenne. -
Micsurin
nagyúr
Lőttem movieban is (1. kép , és max on is 2. kép) mind 2-ben meg voltak az árnyékok. és kb ugyan ott lőttem öket talán annyi , ogy más fele nézzek és kicsit jobbráb értem a parthozz a szigetnél.
szrk.: a V-syncnek ebben a játékban van értelme ? Vagy nyugodtan kikapcsolhatóm ? bocsi , csak úgyis a grafikáról volt valami a fejedben
-
Micsurin
nagyúr
Nekem vannak , miért ? Van valami gondod az árnyékokkal ???
más: Na végre meg lett az f84 , megvettem , 9500 mehetett rögtön a sabreba , egy gyors test flight , EZ a gép valami eszméletlen
nagyon jó , nem szakad szét , gyors , gyönyörű a maga egyszerűségével
köszönöm mindenkinek aki lebeszélt a Naval ágról
szrk.: mediumon lőttem őket mert ha tankozom az kell , de megnézem mindjárt maxon is
-
RG4L
őstag
Valaki segítsen már nekem. Be kéne menni test flight-ba, mindegy milyen géppel, és grafikai beállításoknál objects shadows-t kikapcsolni, ezután okézod, vissza repülni és megnézni vannak-e árnyékok a fák/házak alatt/mellett.
-
RG4L
őstag
Ezek a stat kártyák elég lassan frissülnek. Amikor nehézségi szintet váltasz vagy egyik gép kártyája után egy másikét szeretnéd nézni, rendszeresen összekeverednek a számok egy ideig. Nem értem miért, de elég fura, és én is észrevettem már 1-2 érdekes dolgot ezekkel kapcsolatban.
-
Francia91
veterán
AA és Heavy Cruiser folyamatosan telibetalál 5-6 km távolságról
. ennyire azért nem kéne már fejleszteni az AI-t... Lassan már az lesz, hogy ne bombázzak 7k m magasról sem, mert úgy is biztosan kilő az AA vagy vmelyik hajó
-
Fel
addikt
Na ilyet se láttam még...
Csata F9F-2-vel és nem Korea! Wow...
Mondjuk lényegtelen... MiG-15 Bis-ek ellen esélytelen gép, igaz még mindig stock.. A sok eredményes csata után még mindig nem sikerült egyetlen fejlesztést sem rápattintani..Meg értem én, hogy teszünk az adatlapra, meg minden, de ez most mi a tosz?
100 fontos bombákat tudnék ráaggatni, de itt mst láthatóan nincs rajta semmi.. Akkor meg miért a teljesítmény csökkenés..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Lenovo legion 5 Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA