Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Szeretnek egy kis szakmai segitseget kerni.
A jatek nagyon tetszik, talan tulsagosan is
, de szeretnem eredmenyesebben muvelni. Nem mondom, jol szorakozom vele, de azert lehetne bizony tobb killem is. Szigoruan RB-rol beszelunk, mert a sok agyhalottbol mar nekem is elegem va. Annyira, hogy mar stock geppel is RB-n kezdek.
A jatek estenkent eleg sok szabadidomet elviszi
, igy a szakmai keresgeles a hatterbe szorul. Itt jonnetek Ti a kepbe.
Olvasgattam mar, hogy kulonbozo repulesi technikak vannak es javallottak geptipustol fuggoen, nyilvan nem veletlen. Segitenetek abban, hogy nehany, konyhanyelven irodott mondatban osszefoglalnatok nekem, a kulonbozo repulesi modokat (BnZ, energiaharc, stb ...), ha nem tul nagy keres?
Ha geptipust is irnatok hozza a jatekbol, hogy az adott technikara melyik a legalkalmasabb, azt kulon megkoszonnem.
Elore is koszonet a segitsegert!
Udv:
A -
JackFeryll
őstag
válasz
Malibutomi #4598 üzenetére
Nem értem szerintem ha a stug III-al közel mész HEAT-tel tuti átlövi.
-
Micsurin
nagyúr
Jók a tankok , németek nagyon komolyak (rem azok is maradnak
) de pl orosz t-28.... van rajta 2 mellék turret ... ittis csak disz mint a WoT-ban ezt pl komolyan nem értem... nem a WT-nek kénereálisnak lennie ???
-
RG4L
őstag
válasz
Revolit #4590 üzenetére
Velem is volt ilyen. Ki-84-essel lövök egy másik vadászt, üldözöm, egy baráti I-185 meg belémszáll felülről-oldalról, gondolom ment volna a killre... Erre csak beírom chatbe hogy WTF? és én hagytam is, mondom oké bejövök másik géppel. Spawnolok, ő utánnam és elkezd lőni. Még jó, hogy annyira profi volt a srác, hogy két manőverrel mögötte voltam, mert az A6M5-öst hoztam, de arra nem gondolt, hogy lefordulom. Lőttem rá kettőt és megírtam neki hogy húzzon a francba, azzal el is ment. Ügyes.
Na, de ilyen kalandokat mindenki átél nap mint nap, aki játszik AB-t, viszont ilyet nem.
Szóval ha lennénk ellen, a squadron nem csak a komoly játékról szólna, hanem a baromkodásról is, főleg, hogy jöttek a tankok! -
PAtr0n
addikt
válasz
Revolit #4590 üzenetére
Bírom ezeket a vér-Istvánokat, képtelenek feldolgozni, hogy elszedték előlük a madarat. Ha béna meg is érdemli. Szép lett volna a háborúban, ha mindenki TK-zik, mert nem ő szedte le 3 lövésből a B-17-et, hanem a katonatársa.
Itt jön az képbe, hogy az ilyen piperkőcök túl komolyan veszik a játékot, azaz ez már nem játék nekik, hanem csupa idegeskedés, és megszállott farmolás. A WoW-os random Raid-ekhez tudom hasonlítani, amikor kib@sztak a partiból, ha már 1 seccel később lőtted a skillt az adott szituban. Na többek között ezért tettem le azt a játékot is, mert már nem okozott örömet. -
Revolit
senior tag
Ja azt bírom mikor 5-en mennek a saját repterünkre és egyik se foglalja el...
Bár egyébként nekem se ment a gyors sebességgel történő leszállás, ha nem lennék lusta vissza is tudnám keresni, itt kérdeztem szerintem én is rá, és adtatok tanácsot, hogy instruktort ki kell kapcsolni, azért nem tudom nagy sebességnél lerakni futóművetAzóta már arról is leszoktam, hogy propellerrel füvet nyírjak
on-a-side-note: Tegnap mentem egy AB-t oroszokkal, hogy közeledjek jetek felé, és yak9t-vel trollkdotam (szokásos
), b-17, semmi baja, egy amcsi gép (nem a kittyhawk, de valami hasonlóan összetett nevű
) üldözte és durrogtatta, de már le is hagyta. Rázuhantam, két lövésből kiszedem b-17-et, erre lekezd lőni az ökör. Megunta, vagy kifogyott, nem tudom, ráfordultam, és leszedtem, kapja be
De megsérültem már korábban, ezért leszálltam, abban a pillanatban, hogy megállt a gépem, pofámba kaptam egy szép nagy bombát. Ő TK-zott vissza
I wasn't even mad...
-
RG4L
őstag
válasz
JackFeryll #4588 üzenetére
Szintén nem helytálló, mert akkor előjön a konstans 5 B-17-es 5 Do 217 és 5 G8N1-es felállású csapat, és másfél perc alatt végeznek a 3 bázissal és a reptérrel is.
Csak annyit kéne megérteniük a játékosoknak, hogy a bombázás, főleg tankokra és pillboxokra, ha folyamatosan tudod csinálni egy csatában, kiváltja a killek által adott RP mennyiséget, figyelembe véve azt, hogy a kill nem feltétlen lesz a tiéd. A zónafoglalás pedig szó szerint rengeteg RP-t ad.
-
RG4L
őstag
válasz
mikrosuttii #4584 üzenetére
Elmondom én az alapvető gondot az AB-vel. Mivel egy szinte fizikamentes világban játszódik, megveszik az emberek a gépeket, húúú 4x20mm cannon, 37mm cannon és afelett, vicces meg minden és nincs is megtiltva, hogy azzal menjen. Na de, a játékosok 90%-nak minden gépe, amit AB-re visz, az vadászgép, és hiába lehet rá tenni bombát, rakétát, azt nem hoz. Ergó, az a két árva bombázó ami berepül meccs elején, majd kap a nyakába 4-5 vadászt egyszerre nem fog sokáig élni. Elmegy a meccs első háromnegyede a tömeges gyilkolásokkal, head on ütközésekkel, rammolásokkal, a friendy fire-ről és arról, hogy végiglövi 3 csapattárs a hátadat, mert előtted van egy ellenség, már ne is beszéljünk. Ja igen, aztán lerendezik annyival, hogy beálltál a tüzelésükbe, ami már önmagában is vicces, de nem baj. Na és ekkor jön a meccs utolsó negyedrésze, mikor rájön a csapat, hogy húbazeg' van 1000 ticket hátrányunk, és jön a pingelés, hogy DESTROY HOSTILE VEHICLES. Ez oké is, de ő a kisujját sem mozdítja meg érte, csak a csapatától várja a megváltást, végén meg beírja hogy useless team, noobs, hasonlóak, amiket nem veszek magamra, mert én bombázok, rendszeresen.
A domination egy külön kategória. Aki eljut T3-T4-es gépekig akár egy nemzettel és nincsen neki kikapcsolva az instructor, ergó nem tud nagy sebességű landolást csinálni, az miért próbálkozik egyáltalán? Meccs elején mindenki nyomja mint a hülye, hogy először szálljon le, és ő foglalja el a zónát, a meccs további részében viszont ha arról van szó, hogy vagy zónát foglal, vagy ő is elkezd üldözni egy ellenséget, amin már alapvetően másik 3-4-5 csapattárs van, akkor tuti az ellenség üldözését fogja választani. Arról nem is beszélve, hogy azzal sincsenek tisztába, hogy akár egy AAA jármű vagy egyetlen egy árva tank is tud foglalni és magánál tartani zónát.
Egyébként dominationben a játékosok hihetetlen gyilkolási vágyát ki lehet használni az alábbi módon: teszem azt 4 fős squaddal mentek, ketten bementek nehézbombázóval, elrepültök az ellenség pontja majd onnan a spawn pontjuk felé, ledobjátok vagy célpontra vagy csak úgy random a bombaterheteket, és aztán mentek ki a pályáról, amíg vissza nem állít irányba a játék. Ezzel kb. 7-8 ellenséges játékost tudsz kivenni a játékból arra a 2 percre, amíg meg nem ölik mindkettőtöket, a másik kettő squad társad és esetleg csapatod meg jóval nyugodtabban van, mivel a fél csapat titeket üldöt, tehát megindulhatnak az ellenséges zóna felé és el is foglalhatják azt, mielőtt odaérnek a tankok.
Valahogy így nézne ki a csalogatás, a füstcsík húzás csak segít a figyelemfelkeltésben.
Ja igen, és többnyire hason is érvényes a foglalás, volt hogy egy B17-es tettem le 500km/h feletti sebességgel, a kerekek leszakadtak, hason csúszva viszont érvényes foglalás volt.
Itt egy példa: -
anytime
őstag
válasz
mikrosuttii #4584 üzenetére
Gondolom AB-n tapasztalod ezt?
Hasonlok miatt mar nem vagyok hajlando beulni, csak RB-re.Tisztelt Geleeszta Uram!
Rakjuk mar ossze azt a nyamvadt 4-es squd-ot!
Vagy marad a belepes utani levelezgetes?
-
mikrosuttii
aktív tag
Értem,köszi!Nagyjából én is ezekre pakolok.
Konkrétan nem a repülőkkel,inkább a repülős meccsekkel van a baj.Tegnap is eléggé bosszantó volt a dolog.Japánokkal mentem,elkezdtem üldözni egy bombázót,erre a két csapattársam leamortizálja a vadamat,és magukat is... Ők a kill stealerek egy bénább formája.Nem mondom,én is szoktam,és csináltam is mrá olyat,hogy elszedtem csapattárs elől a repcsit,de néha amilyen látványosan tudják ezt csinálni... Néha öröm nézni,néha meg fogom a fejem
Mondjuk én se mondanám magamat egy nagyon profi pilótának,sőt.Inkább csak tapasztaltnak,és talán ezekért a dolgokért (kill lopás,neked jön a csapattársad,neki megy a csapattársad a célpontnak) is megy el a kedvem 1 meccs után a játéktól.
-
RG4L
őstag
válasz
mikrosuttii #4582 üzenetére
Mi a baj a repülőkkel?
Én úgy pakoltam, hogy amelyik tank(ok)kal megyek, azon ha egy meccs kilövik pl. a gunneremet és csak utánna tér magához, akkor a gunner vitalityre pakolok pontot, ha szarul céloz, akkor a pontosságára. Ha nagyon nyomorék módon megy a tank meg hasonlók, akkor a vezetőképességre stb. Tehát ami épp kell, én sem tapasztaltam még ki teljesen.
-
mikrosuttii
aktív tag
Elkezdtem kipróbálni a tankos részleget,mert ami a repülőknél megy,az szégyen... A kérdésem az lenne,hogy skill pontoknál az összesre (Driver,Gunner,stb.) kell rakni,vagy hogy működik ez?Mert már egyszer elkezdtem ezt a repülőknél is,hogy mindenre raktam,aztán kiderült,hogy vadászrepcsinél gunnere nem kéne pakolni
-
Atlantis
veterán
Valamit segített a frissítés, tegnap ha tálcára tettem a játékot, vissza se tudtam már menni. Ma ez nincs szerencsére.
-
RG4L
őstag
Mai update szép kis csomagot tartalmaz.
Fixed kill assignment after player leaves a vehicle using “eject”.
Fixed kill assignment after aircraft loses wing. Previously, It was possible that a player would not receive a critical and a kill after this occurred.
Performance for Nvidia video cards on DirectX9 has been improved.
Performance in tank battles has been improved.
Fixed several client crashes.
AI tank behavior has been slightly improved. It will take ground terrain into account more when it tries to aim at a target.
In game screenshots will now be disabled whilst window is minimized.
Ground Vehicle control settings have been improved.
Improved distant shadow rendering in tank battles. -
RG4L
őstag
válasz
JackFeryll #4578 üzenetére
Ezt én is szeretném tudni
-
JackFeryll
őstag
Mouse aim-ben be lehet állítani, hogy amikor fordulok a kamerát (és a gépet se) akarja visszatenni vízszintesbe ?
-
RG4L
őstag
válasz
Revolit #4572 üzenetére
Igen, a BnZ is energy fighting része, de nem veheted teljesen egy ág alá, mert totál más a cél a két taktikában.
Az energia a tömeg, a sebesség és a magasság függvénye, nyílván beleszámít a motorerő, maga a konstrukció, a légellenállás de ne vegyük ennyire komolyan.
Az energy fightban a lényeg az, hogy olyan szituációba hozd az ellenfeled, hogy pl. nagy G-erős fordulókat kelljen vennie, ezáltal magasságot és sebességet veszít, ellenben veled, így egy vert helyzetbe kényszeríted az ellenfeledet. Na itt jön elő, hogy melyik gép mennyire tudja megőrizni és visszaszerezni az energiáját, motorerő/gyorsulás, tömeg, magasság stb. függvénye.
A BnZ taktika lényege pedig csupán annyi, hogy lecsapsz magasabbról, magasabb energiaszintről és energiamennyiséggel a célpontra, vagy eltalálod, vagy kitért/overshoot, aztán hagyod békén és vagy keresel egy másik ellenfelet, vagy mész még X kört az előzőre.
Atlantis: nem kell, hogy szimpatikus legyen, AB-ben, a szinte fizika mentes világban semmit nem érsz vele. Viszont majd ha RB-t fogsz játszani a kis aranyos orosz gépedben, és meglátsz magad felett egy-két Fw-t és Bf-et, akkor tele lesz a gatya.
-
Atlantis
veterán
Amúgy nemzetenként mennyi legénységet célszerű tartani? Ha mondjuk elhatároztam, hogy oroszoknál 3 vonal érdekel, akkor érdemes 4. legénységet venni? Max annyi előnye van, hogy több géppel tudok indulni csatánként, vagy van más is?
Revolit: igazad lehet, én is mindig földközelben röpködök, nem is lenne türelmem kivárni, míg 2000m körülre emelkedik a gép. Ezért is nem álltam neki a német gépeknek, azt olvastam, azoknál van leginkább szükség a "felmászok-zuhanva támadok-visszamászok" taktikára, ami nem tűnik szimpatikusnak.
-
RG4L
őstag
válasz
Revolit #4568 üzenetére
"Na jó, a duplafedelesek után semmi sem fordul jól
"
Milyen magasságon? A6M széria?Nem mondhatod rá, hogy nem fordulóbajnokok az orosz gépek, csak pár példát mondok.
Egy Spitfire-el, ami köztudottan jól fordul alacsony magasságon, megróbálsz lefordulni egy Zérót?
Egy full csapat tele Yak és La gépekkel nem fordulóbajnok csapat egy olyan csapat ellen, ami pl. full P-47-esekből, F6F-ekből vagy tierben megegyező Bf/Fw gépekből áll?
Ugyanez fordítva is igaz, pl. egy Zéróval vagy Spittel oké, hogy rá tudsz fordulni egy Bf 109-esre, de vajon követni is fogod tudni a zuhanását vagy végsebességét?Még egy fő taktika van az általad említett kettő mellett, a BnZ.
-
Atlantis
veterán
Szintén, földi célpontra rá se merek menni orosz géppel (mással se nagyon), alapból is szokatlan még az irányítás, mert WoT után még mindig néha "W" gombbal akarok emelkedni, ami nem jó technika.
A LaGG még nem fullos, azt hittem, csak ezért gyenge, de ezek szerint fullosan se lesz sokkal jobb. Ráadásul érzésre ha egy szúnyognak nekimegyek vele, attól is szétesik, mintha törékenyebb lenne, mint az I15-ösök vagy az amerikai P36-osok.
Revolit: ok, majd rákeresek. Nekem egyenlőre az életben maradás is siker, tanulnom kell az irányítást, ilyen mélységekbe nem mentem bele. Tegnap végre volt egy 7 killes köröm, na annak örültem, most először sikerült elsőnek lenni a csapatban, bár általában máskor is top 6-ban szoktam lenni, kivéve, ha bombázót is kell vinnem, mert az mindig lerontja a helyezésem.
-
Revolit
senior tag
válasz
Atlantis #4567 üzenetére
Na jó, a duplafedelesek után semmi sem fordul jól
Amúgy érdemes emelkedni, és felülről lecsapni ellenfélre. De tény, hogy nem egy fordulóbajnokok az orosz gépek, de azért nem is a legrosszabbak.
Az viszont örök igazság, hogy mindenkinek más a stílusa, mindenkinek más fog bejönni
Két nagy csoport van igazából (én még erre a kettőre osztom, ennél jobban szét lehet bontani, azon a szinten még nem vagyok): fordulóharc és energia harc. youtube-on esetleg érdemes róla videókat nézni: war thunder energy fighting tutorial illetve turn fight tutorial.
-
Atlantis
veterán
válasz
Revolit #4566 üzenetére
Én még kezdő vagyok, oroszoknál tegnap lett meg a LaGG-3-8 (vagy miarosseb a neve) és első csatában felkenődtem a hegyoldalra, mert rohadtul nem fordul a nyomorult az addigi gépeimhez viszonyítva. A 20mm-es puska biztos jó, de előbb még el kéne találnom az ellent és még szokni kell, hová is célozzak. Egyelőre az amerikai gépek tetszenek legjobban, 12,7-es puska is tűrhető és még fordul is, ha kell. Hangsúlyozom, I-es szinten vagyok, lehet később ez változni fog.
-
Revolit
senior tag
válasz
Atlantis #4563 üzenetére
Ne érts félre, én se kedvel(t)em japókat
Bár most hogy inkább RB-zek, azért oda nem rosszak. AB-re oroszok elég tápok, gyakorlatilag insta-20mm gépük van. RB-n viszont tragikusak. Na jó, átfogalmazom, én tragikus vagyok velük, de ahogy olvasgattam, tényleg nem RB-re valóakViszont a fránya jet-eket már nagyon ki akarom próbálni. Bár nem sok jót hallani tier5-ös játékokról, de akkor is. Oroszokkal vagyok legközelebb hozzá (3 tier 4-es gép megvan), viszont tier 3-ban lemondtam, hogy oroszokkal RB-zek, úgyhogy egyedül még ott megyek AB-t, yak9-el járok trollkodni igazából
Múltkor mondjuk elég vicces, kilőttem wellingtont!! és zuhanás közben még lőtt rám, eltalált egy lövéssel, és kigyulladt az egész repülő!!le is égett... de nem picit lángol vagy ilyesmi, végig széltében, a törzs is meg mindkét szárny... érdekes volt.
-
Fel
addikt
Erre: The Birth of RJ Mitchell
Valószínű korábbi csatából jött (amit Spitfire-rel repültél). Régebben írt ki valamiféle üzit is ilyenkor az achi mellé (Másik géppel szerezted vagy vmi ilyesmi).
-
RG4L
őstag
válasz
fcbarca #4553 üzenetére
Megcsináltam a felszállást neked SB beállításokkal, nem tudom, hogy joystickkal nyomod-e, de nekem csak egerem van.
A lényeg, szép lassan adagold a gázt, lassan elindul a gép, nagyobb gázadásra elkezdi tolni az orrát, ezt Q-E gombokkal korrigált, a page down-t nem nyomtam mikor fejelni akart a gép, csak felhúztam az egeret, és igyekeztem nem nekimenni a sátraknak.
-
fcbarca
őstag
sziasztok
valaki segítene hogy kell felszállni?állandóan lezuhanok,pedig mindig azokat nyomom amit a tutorial mutat :/ -
erikke17
őstag
Mi a túróért nem enged tovább fejleszteni?
Ausf L. tankot szeretném researchba tenni hogy menjenek rá a pontok de nem engedi ezt irja: You need to open a vehicle rank in this country. Az előtte lévő tank fullosan kifejlesztve.. Elindultam a másik ágon(medium) ott sem enged tovább.. Kifejlesztettem az első flakpanzert akkor sem enged tovább..
Ötlet ? o.O -
RG4L
őstag
Azért szerintem ennyire nem kell sprólni a silverrel... azért van, hogy elköltsd. Nyílván jó, ha idővel pár milla felhalmozódik és megvehetsz bármit. Aki AB-t játszik az folyamatosan szerelje a gépét, hogy a következőre készen álljon, ne mindig valami 5-ös kombinációval menjen, így nem kell pakolgatni a gépeket és gondolkodni, hogy hú, X-Y gépnek ugyanarra a slotra vettem crew képzést, akkor most fizessek ki még 25-30 ezret, hogy az adott gépet egyáltalán slotba tehessem...? Ugyanez igaz a lőszerre, tegyük be szépen a jobb és drága lőszereket, ott egy valami lehet spórolni, a fostosabb bombázókon a gunnereknek default lőszert adni, úgysem csinálnak semmit.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
JackFeryll #4545 üzenetére
Ha nem akarsz komolyan belefolyni a játékba, akkor AB-n röpködsz és ehhez úgyis a (nagyjából) fix csatasor a legmegfelelőbb (BR és Tier szerint válogatod meg az ízlésednek és lehetőségeidnek leginkább megfelelő gépparkot és elégé ritkák benne a változások).
Ha pedig a SB, vagy RB az általad követett irány, akkor már úgyis a neked leginkább tetsző gépek pihennek a slot-okban (egyszerre eggyel mehetsz, az meg az aktuális verzió éppen OP gépe lesz - és bőven van ideje "megjavulni" az imént repültnek, mert van még 24 másik lehetőség a repkedésre mellette...)
Nem "szép" ez a váltogatás, de így legalább a földi egységekkel is lehet húzni a pilótákat, mert azok sokkal jobban kapják a pöttyöket...(3 nap alatt 200 fölé vittem 4 gép kimaxolásával egy szárazföldi személyzetet...), most még!
-
JackFeryll
őstag
válasz
Kotomicuki #4544 üzenetére
Azt máig nem értem miért nem lehet elmenteni különböző felállásokat. T1-es T3-as jetes, bombázó, vadász. Kényelmetlen dolog 10 gépet kézzel cserélgetni.
-
Kotomicuki
senior tag
De miből gondolod, hogy az, aki lustaságból nem hajlandó menedzselni a gépparkját (kivenni a pipát és a többi apróság...), majd még külön AB-s bombázgatásokra megy a szükséges kreditek összegyűjtésére a gépeket cserélgetve a helyeken - ráadásul, ha lelőtték és úgy teszi félre, hogy nincs azonnal megjavítva, akkor egy T2-est is javíthatnak 1 hétig...
...
Többieknek:
A bombázásnak 2 ága van:
- magasból a mozdulatlan, fix célpontokra (ehhez célszerű a Ground Service 'Weapon Maintenance' skill-jét 30 fölé vinni, hogy el is találjanak majd vmit ott lent...)
- 500-1000 méterről a kisebb és mozgó célpontokra való hajigálás, a célpontnak megfelelő bombamérettel (pl. harckocsira nem 1x4000 lbs bombával menünk és a célpont mozgását bele kell kalkulálni a vetésbe...)A kimaxolt vadászgépek már T2-ben is lehetetlenné tehetik az elsőt (mire odaérnél, már veled szembe jön), T3-tól meg csak a B-17-es eléggé ellenálló ehhez..., vagy még az sem!
A rácsapásoknál meg nem biztos, hogy hagynak időt a bombák újratöltésére - mán, ha elér a célpontig az egyén a csomaggal... - , mer' az ellenféltől is a na'darab, lassú és védtelen gépeket szeretik lecsipegetni először (mer' ehhez kell a legkevesebb tudás...)!
Ha kapsz kíséretet a többiektől, akkor azért ez teljesen másként néz ki, de akkor sem életbiztosítás!
...
#4543:
A szerelési költség és idő, amit az adatlapon látsz, az az adott gép (és személyzet) AB-s tulajdonsága!
Ez az idő és költség (ez utóbbi változóan, de nagyságrendileg ehhez közelít) duplázódik a középső, majd négyszereződik a legvégső csatamódban!Na, így lehet egy mezei T2-es gépnek 5k ezüst a javítási költsége, mert elvitted egy RB-s körre...
-
Atlantis
veterán
Egyelőre én se tudok bombázni, bár én csak vasárnap óta röpködök. Nekem kicsit unalmas is.
Ahogy néztem, így elöljáróban feljebb se vészesek a szerelési költségek, persze majd ha odajutok, kiderül. A szerelési idő viszont bosszantó...tényleg órákba telik? Addig nem is repülhetsz a géppel?
-
myckey
veterán
én ezzel a bombázással bajban vagyok
felkúszok 3-4-5 ezer méterre, aztán sose találok el semmit, pedig már nem ma kezdtem a gamet
direkt távolsági bomberekkel nyomom
csak akkor eredményes a dobálózás ha belerepülök a pofájába,de hát az meg milyen már
utána persze le is szednek arról nem beszélve -
RG4L
őstag
válasz
Kotomicuki #4538 üzenetére
Annyira nem vészesek a szerelési költségek, nyílván ha RB-ben folyamat összetöröd a B17-esed, akkor igen, leéget keményen és elég gyorsan is, ám a megoldás rá az AB-ben való bombázás. Berakod mind az öt SM.79-es 5x250kg bombával, 20 tankot lenyomsz X meccsen keresztül és szórja a silvert.
Én pl. elég sokat szoktam bombázni AB-ben, ma be is vásároltam.
-
BreeZeRr
tag
válasz
Kotomicuki #4538 üzenetére
"természetesen, akik nem veszik ki a pipát az azonnali javítás elől, azokat ez nem érinti..., őket az '50k ezüst/ meccs' szekciónál találjuk! "
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Revolit #4535 üzenetére
Tudomásom szerint a 100%-os javítási képesség (50 pontokból, 30 ezüstből, 20 aranyból - utóbbi kettő csak akkor lehetséges, ha a gép szintjéhez mérten, kellően nagy a legénység összképesítése; pl. ezüstért T1-hez 100 pötty kell, T2-ben már 150; T3-ban 200...) megfelezi a javítási időt -> 10 órás javításból 5 órás lesz! (ahogy az összes többi tulajdonság is működik)
A javítási (tier-)szintek is hasonló módion működnek (ismétlem: az én ismereteim szerint): ha az csak 2-es, de T3-as géppel repülsz, akkor duplázódik a javítási idő.
Természetesen, akik nem veszik ki a pipát az azonnali javítás elől, azokat ez nem érinti..., őket a 'hogy lehet ezüstöt vásárolni a játékban' szekciónál találjuk!
-
Revolit
senior tag
válasz
Atlantis #4536 üzenetére
Reserve gépeknek nincs, azzal nem kell törődni. Amúgy minden megvett gépnek van 10 free repairje (kivéve legtöbb premiumot, azoknak 30). Ha ez elfogy, vagy ezüstért megjavítod vagy vársz míg megjavul magától. Rank 3-tól kezd húzós lenni a javítási költség, ugyanakkor a free repair is elég sok ideig tart már.
Érdemes kivenni auto repair elől a pipát amúgy szerintem, majd megjavítod te magadnak ha kell, különben minden meccs után automatikusan megjavítja, levonva az ezüstöket érte.
-
Atlantis
veterán
válasz
Kotomicuki #4534 üzenetére
Javítási idő? Olyan is van? Sokat nem tudok még erről a játékról...
-
Revolit
senior tag
válasz
Kotomicuki #4534 üzenetére
Erről nincs valami statisztika, hogy mennyivel gyorsabban javul meg a gép pontokat pakolgatva a repair skillre? Az megvan, hogy rank-nak stimmelnie kell, de az is már 60 pont az első szint... (mellesleg rank 0-án akkor egyetlen gépre sem érvényes a repair skill?)
Csak mert már napokba mérik free repairt, és ha most 2 órával hamarabb megjavul, na bumm, nagyon ki vagyok vele segítve
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
Atlantis #4526 üzenetére
Ilyen kevésből csak és kizárólag a legénységet érdemes fejleszteni!
Részemről a crew javítási szintjét húztam azzal a pár száz arannyal, amit a wg dobott az akcióikor -> a repcsiknél nagyon nem mindegy, hogy mennyi idő alatt javítják meg és mennyiért (mennyit csökken a javítási költsége, mire újra rákerül a sor a röptetésben)!szerk: a repülőknél az adott tier-hez is venni kell szaktudást és ez az igazán drága; meg a bombázókra képzett lövészeket ültetni!
-
csaabz
őstag
válasz
Revolit #4528 üzenetére
Igen, kredit is kell hozzá, de ahhoz előbb el kell érni azt a szintet.
A Reload Time-on sokat dobott.Atlantis: Igen, minden gépre külön meg kell venni. Tehát nem árt előre eldönteni, melyik ágon szeretnél fejlődni, továbbmenni. Mondjuk nekem mindegy, mert én az oroszoknál az összes ágat fejlesztem. Ha költesz aranyat a legénység fejlesztésre az a tier lépésnél sem fog odaveszni, mert annyival közelebb leszel az Experthez az új szinten.
-
Atlantis
veterán
Viszont azt minden gépre külön meg kell majd venni, nem? Arra a gépre viszont felesleges, amit később nem használsz, vagy át lehet vinni valahogy? Még nincs 100-as legénységem sehol, így nem tudom, hogy fog ez működni.
Revolit: nekem is ez a felhasználási mód tűnik a legértelmesebbnek.
-
Revolit
senior tag
Ahhoz pont silver lion kell, nem aranysas
Én amúgy nem szoktam megvenni expertet. Megvettem bombázónak, Yer2-nek, rohadt drága volt, és ugyan olyan pancser mihasznák amradtak a gunnerjeim, pedig alapból is már 35-ös a két gunneres skill... merthogy aranysast költöttem crew pontokra... szóval én pénzkidobásnak látom. Mármint expert vásárlást. Crew pontokat venni aranysasért azt nem, én is azt csináltam. -
Atlantis
veterán
Induláskor kaptam 290 Golden Eagle-t. Mire érdemes ezt ebben a játékban használni? Ahogy nézem, prémiumhoz kevés sajnos, meg úgysem játszok annyit, hogy érdemes lenne prémiumozni. Arra gondoltam, a legénységeknek adok némi kezdőlökést vele...szerintetek van értelmesebb felhasználási módja?
-
mikron
tag
Jaj de utálom a Jungel-t
az még egy káosz pálya.
-
RG4L
őstag
válasz
Revolit #4517 üzenetére
Squadronnal lehet csinálni másik squadron elleni csatákat, AB/RB/SB beállításokkal is, ezzel értékelést kap a squadron, toplistára kerül egy helyezéssel, satöbbi. Illetve mindig látod, hogy a csapatodból ki online és ki nem, annak ellenére hogy nem feltétne van friend listen minden egyes tag és van külön chatszoba.
-
-
RG4L
őstag
Na gyerekek, mi legyen ezzel a squadron dologgal?
-
PR0JECTNR56
addikt
Hopp, rossz topik, törölhető.
-
Atlantis
veterán
Akkor rendben van így. Ok. Csak lehetne gyorsabb, nem tölt le sokat, de 100kb/s sebességgel áll neki és percekig tököl...
-
Atlantis
veterán
Az normális, hogy minden indítás előtt vagy 10 percig tölt le valamit és frissít a játék? Eléggé bosszantó, hogy nem indul egyből...
-
Atlantis
veterán
Tetszik ez a játék, a tudatlanság élvezetessé teszi.
Félek, ha ezt is mélyebben kiismerem, már ugyanúgy fog bosszantani, mint a WoT.
Nagyon furcsa az irányítás, mindig W és S gombokkal akarok emelkedni/süllyedni, aminek hatására ha rárepülök egy földi célpontra, általában odakenem a gépemet is.
Éppen ezért nem is támadok földi célpontokat, inkább az ellenséges gépekre pályázom, ergo a győzelmi arányom nem lehet túl jó, de mivel fogalmam sincs, hol lehet ezt megnézni, ezért nem is érdekel.
Amerikaiaknak álltam neki, de lehet még egy nemzetet még vinni fogok párhuzamosan. jelenleg úgy vélem, ha ennél többet vinnék egyszerre, nagyon belassulna a dolog.
-
RG4L
őstag
Ez a tankos rész még undorítóbb lesz a spawn campelés miatt (AB/RB). Repülőknél a jetek ugyanezt csinálják a bombázókkal, főleg a német és orosz gépek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elite: Dangerous
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest