Hirdetés
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Gondolom ezzel próbálják meg kicsit kompenzálni az emelést, hisz az nekik se jó ha csökken a GE vásárlók száma. Ki van ez matekozva.
Más:
Épp megy a filmmánián a Repülő Erőd nevű förvedmény (2012). Épp ott kaptam el a jelenetet, hogy egy rajnyi BF 109 F-1 próbálja a hős B-17-est leszedni. persze csak pár lyukat ütnek rajta, és a sniper lövészek kiszednek párat közülük. Közben 2 szálon fut az esemény, egy F-1-es üldözőbe veszi a kísérő P40 Kittihókok egyikét (persze kancsal a német pilóta és nem tudja eltalálni), aztán a kitti überpower módon lemássza, persze a BF közben átesik, így ő utána tud fordulni!!! (még véletlenül sem átesni ugyanúgy, volt energiája fordulni!). Persze utána megy és szétkapja. Cirka 6-7 BF-et inntéztek el, veszteség nélkül. Ez még Arcade-nak is rossz.Akinek bírja a gyomra az ilyesmit, kapcsoljon oda....
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz
Találtgyerek #7292 üzenetére
Me-262 UHG (
UltraUberHochGeschwindigkeit)...
Szerintem ez nagyon ocsmány... Még jó, hogy nem tudták mevalósítani.
Nagyszerű ötletnek tűnik, hogy a pilótát hátraköltöztették a függőleges vezérsíkba. Biztosan jó lett volna onnan a kilátás.. A WoWp-ben előbb-utóbb biztosan megjelenik--------------------------------------------------
Nocsak... Premium Account Price Change
Az egynapos és egyhetes prémium acc. ára kicsit növekszik, míg az összes többi opció olcsóbb lesz. Pl.: 100-100 GE-vel csökken a 30 és 90 napos prémium acc ára.
Lehet azzal van összefüggésben, hogy növekedtek az árak az orosz portálon..[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
Viszont ez mindenkinek tetszene, mi?
-
RG4L
őstag
válasz
Találtgyerek #7284 üzenetére
-
RG4L
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7271 üzenetére
Akkor a haverom is szarrul csinál 2 napja valamit
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Mit rontok el ? tegnap reggel óta angólokal csak vesztek , a hispanot láttom ahogy gellert kap és lepatan az A8 foka szárnyáról stb... sehol nem tudok őlni
másnak is szarok ?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7260 üzenetére
Nekem , már írtam itt is írtma , RG4L aszondta régi bug , már elv jelezve van , numpadon probáldmeg ilyenkor az "5"-öst meg nyomni
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
Valakivel előfordult már,hogy a kamera 45 fokban elfordul valamelyik irányba és úgy marad?
Nem látom a célkeresztet se stb.Ma már 2. alkalom.Eddig ilyen nem volt. -
Micsurin
nagyúr
Venom FB4-ről valaki mondana valamit ? Meg a vámpiról ?
-
Szőrös
veterán
válasz
Találtgyerek #7257 üzenetére
Én MG esetén ground target-et ( apt ) használok ha az nincs akkor universal , Cannon-nál meg HE .
De ha nagyon jól tudsz célozni akkor stealth-et érdemes. -
Találtgyerek
veterán
Lőszerből melyik fűzést érdemes használni gépek ellen?Eddig nem foglalkoztam vele,mindig Universal-t használtam.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7248 üzenetére
A szemét bomber lőtt engem
golyóból kapott szét
még csak kárt sem tettem benne, túl Op-k a bomberek Torz on Borznak van igaza
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Találtgyerek #7246 üzenetére
Detto , ma össze szedtem a G2-t (hisz itt valaki letolt jogosan , hogy élvezem a gamet...) és p40-eket lőttem
RG4L : Kimaxoltam igazából nem , a fegyverzetét kihúztam és annyi szóval már nem alap , rá foghatom , hogy én megprobáltam a maxos (most is lecseszel tudom
pont mint azért mert nekem a Focke Wulffe-k mint dorák
) nálam a fegyverzetre van , mert én előszeretetel megyek headont jenkikel mert az .50-esek elég táposak és jó esélyel viszik a pilótát , ha meg nem , akkor az cumi
más: Minden bf ilyen hamar melegszik ?
szrk.: megint megprobáltam japánok , és nagyon csúnyán elpicsáztak minket
ez a gép a vicc kategória , 2. gólyoból szét robbantam
[ Szerkesztve ]
-
RG4L
őstag
Már eltörölték ezt a teljesítmény alapú MM rendszert, tehát elméletileg egyáltalán nem kéne befolyásolnia a kapott ellenfeleket. Lehet, pont úgy és annyi ember várakozik, hogy egymás után többször tied a legkisebb BR a meccsen...
Egyébként én úgy vettem észre, hogy kb. annyiszor az enyém a legmagasabb BR, mint a legkisebb, pedig nem tartom magam szar játékosnak.
-
Colos1
őstag
válasz
Találtgyerek #7243 üzenetére
Túl ügyes vagy, ezért szívat az MM
Ha jó köröket mész, akkor a kapsz +BR -t, ezért feljebb rak.
Ha viszont töketlenkedsz, akkor -BR, és lejjebb rak.Persze, ez csak akkor működik rendesen, ha van elég játékos, így ez nekem SB -ben nem mindig sül jól el. Volt, hogy a G2 -vel már P-51 -ek ellen mentem 2-3 meccset, lőttem is párat belőlük, szóval nagyon jól ment, és már teljesen ráállt a kezem a nehezen lelőhető gépekre. Aztán a következő meccs előtt már fura volt, hogy túl sokat kellett várni, és mi történt?!? 2-es szintre rakott, mert 3-4-esbe nem volt játékos
A tömegmészárlás nem kifejezés arra, amit ott végeztem
-
Találtgyerek
veterán
Nem tudom mi van ma a játékkal,de egyfolytában feljebb dobál.Volt,hogy P40 Kitty-vel mentem Bf109 G2-k ellen.Azért ott már elég nagy különbségek vannak.
-
Micsurin
nagyúr
p80 láttán kedvem elmegy az egész jetezéstől , de He163 láttán detto
előbbinél N1K2 mindent vissz , gyorsabb erősebb , jóbban emelkedik , fordul , japánok ellen megyünk már ki is lépek... végig ilyen fosok lesznek a sabrekig ?
f84-is ilyen lesz ? Mert akkor inkább átnyergelek a pantherekre , azoknón legalább van fegyverzet.
-
RG4L
őstag
Hétvégi bevásárlás
-
RG4L
őstag
1.45-ben lesz cannonos Ki-43
-
Eagle16
addikt
F4U-1c-vel szállnék fel hordozóról, erre 137km/h-nál beakad a gép sebessége és a tengerbe zuhan. Ugyanaz mint a Zero-nál, kijavítani minek ugye, elfér ez is.
-
RG4L
őstag
Iwo Jima meccs csak 50 percig tartott. Grat az összes bújkáló B-57-nek. Szerencsére van rendes, hosszú reptér, szóval ticketekben is vezettünk, köszönhetően a bombázásomnak (7 leszállás).
-
Szőrös
veterán
Nekem Ki-84-ben volt hasonló , bejött velem szembe egy Mustang, én megküldtem a 4 20assal látszott a találat de csak hitet kaptam , emmeg kilőtte a motor , likas lett mindkét szárnyam aztán elkezdett égni a gép és szét is esett az egész.
Szóval még mindig túl van buffolva az az .50-esMondjuk SB-n pont emiatt jó murican gépekkel repülni .
-
RG4L
őstag
R2Y2 vs. F-80 head on.
A .50cal kinyírja a pilótámat és konkrétan felrobbantja a gépemet. Látom, hogy majdnem minden lövésem eltalja a gépét a 4x30mm-el, critical damage, repül tovább. Öhm.
Ja igen, utána azt írja, hogy az illető, akibe belenyomtam 30kg lőszert, crashel.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
Érdekes amit írsz, és lehet is benne igazság. Bár én szinte csak AB-t játszok (röstellem, de RB-hez ritkán van türelmem és időm), a nagy peccs óta utálom ha német jön ellenem. Legalábbis ha BF109, vagy Fóka. A Fókák 1-2 lövéstől már szárnyat szakítanak, a BF-ek meg amellett hogy szintén jó tűzerővel rendelkeznek, rengeteg lövést is bírnak ki. Na jó, nem annyit mint a kaYak 9 és hasonló UFO orosz társai, de érezni a változást.
-
Colos1
őstag
Nekem van egy olyan érzésem, hogy lehet valami abban, hogy aki amerikai/orosz géppel megy, azok nem a legjobb játékosok. Amióta javítottak a német gépek gépágyúján / realizálni kezdték a szövetséges gépeket, előfordul, hogy 3-4 gépet lövök csatánként - SB -ről beszélünk - úgy, hogy a mi csapatunkban van még 3-4 ember aki lőtt, míg az ellenséges csapatban 1-2 ember lőtt 1-1 gépet. A múltkor volt, hogy én lőttem 6-ot, a másik 4-et a többiek lőtték le, és az orosz/amerikai oldalon nem volt kill, csak az egyik nooB-25 szedett ki 5 tankot.
Ezt azzal lehet magyarázni, hogy aki szenvedett eddig a német gépekkel, az mára olyan tapasztalatot szerzett, hogy a jobb pontosság / hit detection miatt lazán legyőzi azokat, akik direkt az OP gépekkel repültek a sikerélmény miatt, és most nem tudnak mit kezdeni a reálisabb gépekkel.
Itt realizálódni látszik az összeesküvés elméletem is
Pár hónapja beszélgettünk a klántársaimmal, hogy vajon mi az oka annak, hogy a német repülőket kezdték el legelőször kidolgozni, azok kaptak először normálisabb flight modellt, a szerencsétlen Bf109 F4- et pl. volt, hogy hetente 2X patch -elték ilyen hibajavításokkal, hogy picit orrnehéz volt, nagy sebességnél picit rosszabbul fordult, stbstbstb, és a többi Bf-109 is kapott ilyen nagyon finom FM hangolásokat, amelyekkel először rosszabbnak tűnt, de 1-2 kör után rájött az ember, hogy nem is rosszabb, csak meg kell szokni és jobb lesz. Aztán elgondolkodtam, hogy ha én csinálnám a játékot, akkor a kedvenc gépeimmel kezdeném a sort. Igaz, hogy így eleinte nehezebb lesz azoknak, akik ezekkel játszanak, de ha majd sorra kerül a többi gép, akkor fordul a kocka, és nekik lesz sokkal nehezebb, mert nem lesznek hozzászokva ahhoz, hogy melegszik, átesik, nem fordul, 1-2 találattól szétszakad darabokra, stb. Most pont ez történik. Tehát lehet, hogy a fejlesztők a német gépekbe vannak belebuzulva?!
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
Ez olyan mint a tegnapi japó Zeng....mittoménmi a neve event. Tizensok kört mentem és mindegyiket nyertük. Szerencsétlen muricánokat már majdnem elkezdtem sajnálni olyan alázást kaptak...na jó nem is .
A legjobb az volt mikor egy nagyszájú orosz Mustang pilot meccs elején benyögte "love raping japanese girls" no a gyerek a végére maradt és vagy 5en lőtték rommá...persze 0 ponttal zárt mert csak menekült. -
munnergep
senior tag
Mentem egy SB módot (rossz event-et választottam
), leszedtem egy gépet, kilőtték a motorom, leszálltam az utolsó pillanatban, elkezdték javítani a gépet és kiírta, hogy a csapatunk elvesztette az összes gépét...
SB-ben nincs javítás? -
D.Orion
veterán
válasz
Micsurin #7205 üzenetére
Tankos rész sokkal erőforrás igényesebb, mivel sokkal részletesebb. Próbáld ki, hogy kétfedelűvel nagyon lassan és alacsonyan repülsz el RB tankcsatában. Észre fogod venni, hogy a rengeteg megjelenítendő növényzet és árnyék miatt repülőben ülve is drasztikusan esni fog az fps-ed. Tankosban vedd lejjebb a növényzetet és az árnyékokat. Bár ezért könnyen megkaphatod a low graf noob jelzőt. SB-ben pl. én utálom mikor valaki low grafikával és növényzet nélkül jön, szinte wallhack mode...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Azon filóztam , hogy nálam biza valami nem kerek , 1. tudom , hogy laptop! de : max graf , 720p , repcsikel nagy csetepaténál van 10-20 méteren is 100 fps-em , (80-100 között ingadózik) addig tankoknál ez a szám 10 , mediumon van (árnyékok levételével) 40-50 fps , várható esetleg még egy kis további optimalizálás a tankos részhez ? vagy estleg fog nőni a vas igénye a tankoknak ? Vagy nálam valami gebasz van ? mert haver asztalija is detto ezt csinálja
Köszönöm ha elolvastátok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Ingatlanos topic!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest