-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
MeTaL
tag
Bocsánat, most lehet, hogy hülye kérdések perce lesz, kérlek nézzétek el nekem. Feltelepíttem Workstation alá egy Winsrv 2016-ot DC-nek és szintén 2016-ra egy vcenter servert. Mindenképpen a valós fizikai címe kell hogy legyen a DC-nek (169.254.*.*.) vagy adhatok neki vhogy 192.168-as címet ? A hálózati beállításoknál beállítottam neki statikus 192.168-as cimet, de nem tudom pingelni, illetve az alapvető problémám hogy a vcenter servert nem tudom betenni domainba. vszínűleg pont ezért , mert nincsenek meg az alapvető beállítások, ezzel tisztában vagyok. Csak nem tudom hogy a domain controllernek rendes fizikai címet kell megadni vagy megadhatok neki 192.168-asat is ? Remélem érthető a kérdés.
Ott lesz a probléma gondolom hogy megadtam a DCnek egy ipcimet, de az nem válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bluetooth-headsetekről általában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Újszerű Samsung NVMe m.2 PM9A1 512GB 27% ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest