Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
MeTaL
tag
Bocsánat, most lehet, hogy hülye kérdések perce lesz, kérlek nézzétek el nekem. Feltelepíttem Workstation alá egy Winsrv 2016-ot DC-nek és szintén 2016-ra egy vcenter servert. Mindenképpen a valós fizikai címe kell hogy legyen a DC-nek (169.254.*.*.) vagy adhatok neki vhogy 192.168-as címet ? A hálózati beállításoknál beállítottam neki statikus 192.168-as cimet, de nem tudom pingelni, illetve az alapvető problémám hogy a vcenter servert nem tudom betenni domainba. vszínűleg pont ezért , mert nincsenek meg az alapvető beállítások, ezzel tisztában vagyok. Csak nem tudom hogy a domain controllernek rendes fizikai címet kell megadni vagy megadhatok neki 192.168-asat is ? Remélem érthető a kérdés.
Ott lesz a probléma gondolom hogy megadtam a DCnek egy ipcimet, de az nem válaszol.
-
MeTaL
tag
Sziasztok,
Most kezdem tanulgatni a VMware-t, az ESXi-t hová telepítsem? Ha a teszt környezetem egy laptop, i5 proci 16 gb ram. Virtuális Win10es gépre vagy win serverre vagy linuxra érdemes ?
Köszi
üdv
-
MeTaL
tag
Miért van szükség 2 db domain controller-re? Nézek youtube videókat és ez még nem derült ki számomra. Egy tippem van, de sztem ez csak fél megoldás. Az , hogy ha lehal az egyik, akkor ott legyen a másik.
Köszi előre is.
-
MeTaL
tag
Sziasztok,
Ha a Vmware oldaláról le szeretnék szedni ingyenes cuccokat, azokat 60 napig ingyenesek. Tanulás céljából szedném le, tudnátok valami megoldást ? 60 nap kevés lesz. Köszi
-
MeTaL
tag
Sziasztok,
Lenovo Thinkpad T430
Processzor típus:
Intel® Core™ i5-3320 2600MHz16 GB DDR3 ram
250 GB SSDA fenti gép alkalmas lehet ESXi, hypervisor telepítésére ? Tervem, hogy telepítek rá egy win10-et és elkezdem tanulmányozni minden ami vmware.
KÖsiz üdv.,
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Byski Áramláskijelző.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest