Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
MeTaL
tag
Bocsánat, most lehet, hogy hülye kérdések perce lesz, kérlek nézzétek el nekem. Feltelepíttem Workstation alá egy Winsrv 2016-ot DC-nek és szintén 2016-ra egy vcenter servert. Mindenképpen a valós fizikai címe kell hogy legyen a DC-nek (169.254.*.*.) vagy adhatok neki vhogy 192.168-as címet ? A hálózati beállításoknál beállítottam neki statikus 192.168-as cimet, de nem tudom pingelni, illetve az alapvető problémám hogy a vcenter servert nem tudom betenni domainba. vszínűleg pont ezért , mert nincsenek meg az alapvető beállítások, ezzel tisztában vagyok. Csak nem tudom hogy a domain controllernek rendes fizikai címet kell megadni vagy megadhatok neki 192.168-asat is ? Remélem érthető a kérdés.
Ott lesz a probléma gondolom hogy megadtam a DCnek egy ipcimet, de az nem válaszol.
-
MeTaL
tag
Sziasztok,
Most kezdem tanulgatni a VMware-t, az ESXi-t hová telepítsem? Ha a teszt környezetem egy laptop, i5 proci 16 gb ram. Virtuális Win10es gépre vagy win serverre vagy linuxra érdemes ?
Köszi
üdv
-
MeTaL
tag
Miért van szükség 2 db domain controller-re? Nézek youtube videókat és ez még nem derült ki számomra. Egy tippem van, de sztem ez csak fél megoldás. Az , hogy ha lehal az egyik, akkor ott legyen a másik.
Köszi előre is.
-
MeTaL
tag
Sziasztok,
Ha a Vmware oldaláról le szeretnék szedni ingyenes cuccokat, azokat 60 napig ingyenesek. Tanulás céljából szedném le, tudnátok valami megoldást ? 60 nap kevés lesz. Köszi
-
MeTaL
tag
Sziasztok,
Lenovo Thinkpad T430
Processzor típus:
Intel® Core™ i5-3320 2600MHz16 GB DDR3 ram
250 GB SSDA fenti gép alkalmas lehet ESXi, hypervisor telepítésére ? Tervem, hogy telepítek rá egy win10-et és elkezdem tanulmányozni minden ami vmware.
KÖsiz üdv.,
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 7
- Milyen autót vegyek?
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest