Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Guszti
aktív tag
Köszi!
Szedem magamba az infot tobb kevesebb sikerrel.
Verzio az 6u2, es mindig ujrainditgatom rendesen.
Az alaplapon csak egy 16-os pcie slot van, de nem is abba volt a kartya, ket 8-asba lehet normalis meretu kartyakat rakni, de probaltam mar majdnem mindegyikbe pcie hosszabbitoval, sajnos azokkal sem valtozott a dolog...
Atpakoltam a cuccokat most egy masik lapra (supermicro X9SRL-F, ebbe egy ugyanolyan proci, es 4*8 ram van most)
Ugyanazokat a tuneteket produkalta, mint a masikban, sot meg talan roszabbat is, de most ugy nez ki hogy sikerult mindket kartyat, es ket usb vezerlot hozzacsapni egyetlen VM-hez, most telepitek ra egy multipoint 2012-t, es meglatjuk hogyan muzsikal.
Az a tippem, hogy mivel ket teljesen egyforma kartyarol van szo, ezert akadhat ossze valami, most ugy csinaltam, hogy eloszor engedelyeztem az egyik kartyara a passthrough-t, hozzacsaptam a VM-hez, elindult rendesen, majd engedelyeztem a masik kartyara is es azt is megkapta a VM es lass csodat minden egesz jol mukodik.
Ez igy egyebkent egesz logikusnak tunik, csak hat mindig a kapkodas, es mindent azonnal...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen videókártyát?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest