Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Egy elég elvetemült ötletem van, ami nem biztos, hogy 100%-ban kivitelezhető ezért írok először ide. A lényeg, hogy van egy brazosom, ami mint tudjuk nem az erejéről híres, de eddig nem volt vele gond. A következőt szeretném megcsinálni:
Mivel szeretnék egyszerre Windows és Linuxot is gyakorolni, ezért kéne mindkét oprendszer kb. azonos "szinten". Szóval a következő eshetőség jutott eszembe. VMware ESX-ben telepíteném mindkettőt. A kérdés ezzel kapcsolatban az lenne, hogy ez a gyönge is proci elbírja-e majd? Illetve az a kérdés még, hogy én ezen a gépen néztem mindig FULLHD filmeket, amit mindenképp szeretnék megtartani. Tehát ha feltelepítek egy ilyen szervert, akkor fizikai gépet ki tudom-e rakni a tv-re, mondjuk a linuxot, mint futó operációs rendszert? (Szóval nem távoli asztallal és egyebekkel, hanem egyből, "real time-ban") Remélem érthető voltam..

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 3
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi