Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
VmWare 9 alatt szeretnék egy XP-t sysprep-elni. Odáig eljutottam, hogy felszaladt az XP, Office 2010, TCMD, K-Lite Codec Pack, Chrome stb. Természetesen vírusírtót, tűzfalat kihagytam a mókából 1x már megszivatott. Visszazárás megtörtént, virtuális gép lekapcsol, majd hirens boot-al bebootolok és csinálok egy image-et Seagate Diskwizard/Trueimage-el. Elkészült a kedves kis fájlom, mondom próba cseresznye. Fizikai gép alá visszaállítanám, el is jut az XP logóig, onnan viszont szépen egy 0x0000007B hibával elszáll, ami ha jól tudom storage-hoz van köze, pontosabban az MBR-el van valami gáz. Oké, ráengedtem fixmbr, úgy se lett jó.
Tanácsok? :S Próbáltam sector-by-sector technológiával létrehozni és visszaállítani az image-et, úgy sem jártam sikerrel.... SID azonosítókat stb újrageneráltatom, tehát nem pipáltam be semmit sysprep-nél, csak a visszazárásra nyomtam. Angolul azt hiszem Reseal opció.
(Igaz másik ghost programot nem próbáltam még
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)