- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
VmWare 9 alatt szeretnék egy XP-t sysprep-elni. Odáig eljutottam, hogy felszaladt az XP, Office 2010, TCMD, K-Lite Codec Pack, Chrome stb. Természetesen vírusírtót, tűzfalat kihagytam a mókából 1x már megszivatott. Visszazárás megtörtént, virtuális gép lekapcsol, majd hirens boot-al bebootolok és csinálok egy image-et Seagate Diskwizard/Trueimage-el. Elkészült a kedves kis fájlom, mondom próba cseresznye. Fizikai gép alá visszaállítanám, el is jut az XP logóig, onnan viszont szépen egy 0x0000007B hibával elszáll, ami ha jól tudom storage-hoz van köze, pontosabban az MBR-el van valami gáz. Oké, ráengedtem fixmbr, úgy se lett jó.
Tanácsok? :S Próbáltam sector-by-sector technológiával létrehozni és visszaállítani az image-et, úgy sem jártam sikerrel.... SID azonosítókat stb újrageneráltatom, tehát nem pipáltam be semmit sysprep-nél, csak a visszazárásra nyomtam. Angolul azt hiszem Reseal opció.
(Igaz másik ghost programot nem próbáltam még
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fűnyíró topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)