Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
DeusHun
üzenetére
Nem. Egyszerűen nincs hozzá driver. Pl. a webkamerára csak 32-bites xp driver van, az integrált hálókártya pedig XP alatt nem működik, hiába próbáltam több arra való drivert is. Persze ez Vmwarenél nem számít, de mondjuk Virtualboxban nem tudtam megosztani ezt a netet, és telepíteni se tudtam a hálókártyát. Ilyen driverhiányos dolgokra nincs valami megoldás? Tudom, ez már kicsit off, de olyankor, ha mondjuk egy eszköz miatt használni egyszerre két oprendszert biztos jobban lelassítja a gépet, mintha csak működne a meglévő driverrel. Szóval, ha lenne olyan program, ami csak a drivernek emulálja a driverhez való oprendszert, hogy használni lehessen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- Gitáros topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Ableton Live 12 Suite Education
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest