Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
DeusHun
üzenetére
Nem. Egyszerűen nincs hozzá driver. Pl. a webkamerára csak 32-bites xp driver van, az integrált hálókártya pedig XP alatt nem működik, hiába próbáltam több arra való drivert is. Persze ez Vmwarenél nem számít, de mondjuk Virtualboxban nem tudtam megosztani ezt a netet, és telepíteni se tudtam a hálókártyát. Ilyen driverhiányos dolgokra nincs valami megoldás? Tudom, ez már kicsit off, de olyankor, ha mondjuk egy eszköz miatt használni egyszerre két oprendszert biztos jobban lelassítja a gépet, mintha csak működne a meglévő driverrel. Szóval, ha lenne olyan program, ami csak a drivernek emulálja a driverhez való oprendszert, hogy használni lehessen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4460, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest