Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
DeusHun
üzenetére
Nem. Egyszerűen nincs hozzá driver. Pl. a webkamerára csak 32-bites xp driver van, az integrált hálókártya pedig XP alatt nem működik, hiába próbáltam több arra való drivert is. Persze ez Vmwarenél nem számít, de mondjuk Virtualboxban nem tudtam megosztani ezt a netet, és telepíteni se tudtam a hálókártyát. Ilyen driverhiányos dolgokra nincs valami megoldás? Tudom, ez már kicsit off, de olyankor, ha mondjuk egy eszköz miatt használni egyszerre két oprendszert biztos jobban lelassítja a gépet, mintha csak működne a meglévő driverrel. Szóval, ha lenne olyan program, ami csak a drivernek emulálja a driverhez való oprendszert, hogy használni lehessen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- D-Link DIR-860L
- Arc Raiders
- Bluetooth hangszórók
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest