Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
De mivel a virtualizálandó forrás gépre fel kell telepíteni a P2V (ugye jól használom itt ezt a rövidítést ?) konvertáló programot; így emiatt lényeges lehet a forrás gép hardvere is.
Legalábbis jelen esetben; mivel a VMware legújabb verziója megköveteli a 64 bites támogatást.
És én a legszívesebben a VMware beépített P2V konvertálóját használnám.
Akár még akkor is, ha nem tudom belőle a legfrissebb verziót használni; ugye a a 64 bites támogatás követelése miatt.2 lehetőség van szerintem:
1.) Megkeresem a VMware legutolsó olyan verzióját, ami nem követeli meg a 64 bites processzort.
A 7-es verziót telepítettem már NW procis gépre, de nem tudom pontosan 7. hányast (ezt holnapra meg tudom nézni valószínűleg). Az a kérdés, hogy ezt akkor pontosan a 8.0-s verzióval vezették be, vagy egy régebbinél (7.x-nél).
2.) Más, külső programot használok a P2V konvertálásraIlletve eszembe jutott egy 3. opció is; hátha lehetséges ilyen is:
Lehet végezni P2V konverziót anélkül is, hogy bebootolnék egy fizikai rendszerre ?Tehát egy teljesen más fizikai gépen, egy másik rendszer (vagyis másik Windows) alól konvertálni; úgy hogy a lementeni kívánt rendszer pl. egy 2. winchesteren van.
Vagyis röviden mondva: átrakom a vinyót egy másik gépbe (pl. amiben Core 2 Duo proci van - 64 bites támogatással, és Win7-el).MOD:
Közvetlenül a kérdésedre: a majd használni kívánt Host rendszer processzora
A) Notebook Core 2 Duo T5200-al
Vagy
B) Asztali gép Celeron Dual Core E3400-al
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest