Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz kraftxld #1346 üzenetére

De mivel a virtualizálandó forrás gépre fel kell telepíteni a P2V (ugye jól használom itt ezt a rövidítést ?) konvertáló programot; így emiatt lényeges lehet a forrás gép hardvere is.
    Legalábbis jelen esetben; mivel a VMware legújabb verziója megköveteli a 64 bites támogatást.
    És én a legszívesebben a VMware beépített P2V konvertálóját használnám.
    Akár még akkor is, ha nem tudom belőle a legfrissebb verziót használni; ugye a a 64 bites támogatás követelése miatt.

2 lehetőség van szerintem:
    1.) Megkeresem a VMware legutolsó olyan verzióját, ami nem követeli meg a 64 bites processzort.
    A 7-es verziót telepítettem már NW procis gépre, de nem tudom pontosan 7. hányast (ezt holnapra meg tudom nézni valószínűleg). Az a kérdés, hogy ezt akkor pontosan a 8.0-s verzióval vezették be, vagy egy régebbinél (7.x-nél).
    2.) Más, külső programot használok a P2V konvertálásra

Illetve eszembe jutott egy 3. opció is; hátha lehetséges ilyen is:
    Lehet végezni P2V konverziót anélkül is, hogy bebootolnék egy fizikai rendszerre ?

Tehát egy teljesen más fizikai gépen, egy másik rendszer (vagyis másik Windows) alól konvertálni; úgy hogy a lementeni kívánt rendszer pl. egy 2. winchesteren van.
    Vagyis röviden mondva: átrakom a vinyót egy másik gépbe (pl. amiben Core 2 Duo proci van - 64 bites támogatással, és Win7-el).

MOD:
    Közvetlenül a kérdésedre: a majd használni kívánt Host rendszer processzora
    A) Notebook Core 2 Duo T5200-al
    Vagy
    B) Asztali gép Celeron Dual Core E3400-al

Új hozzászólás Aktív témák