Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismanus
tag
Sziasztok!
Eléggé kezdő vagyok még UHU-ban és sajnos félresikerült az Nvidia driver telepítése, így most már el sem tudom indítani a grafikus felületet. Letöltöttem a füzet szerinti fileokat és telepítettem őket rendben, de aztán a szükséges etc/X11/XF86Config file-t nem találtam. Enélkül viszont már nem jön be a grafikus felület és csak terminálról lehetne a helyreállítást végezni (X-config), de ezt nem tudom, hogyan lehetne. Illetve még azt is kérdezném, hogy akkor az Xf86 helyett melyik file-t lehet használni.
Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest