Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen házat vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini PC
- Házi hangfal építés
- Milyen széket vegyek?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
yossarian
aktív tag
oké, értem én a témát. a lényeg az volt, hogy benne volt mindkét vinyó. az elsőn van ugye a win, és a másikra tettem a linuxot. mindegyiken több partíció van. a másodikon volt egy üres partícióm oda került az uhu.
a lényeg az, hogy nem tudom megkerülni, hogy a második vinyó mbr-jébe beleírjon. jól mondom?
szóval telepítéskor is benne volt mindkét vinyó, csak mikor oda került a sor, azt az opciót választottam, hogy hagyja békén az mbr-eket. most, hogy leszűrtem a tanulságokat azt kell tennem, hogy normálisan működjön, hogy a második vinyó mbr-jába hagyjam beleírni.
de ugye semmiképenn nem fog az első vinyóra írni semmit, ha a másodikat jelölöm ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Witcher 1 Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest