Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
válasz
twollah #1112 üzenetére
Háát, talán úgy, ha lecsípsz valahonnan egy swap méretű rúj partíciót, aztán az fstabban átírod(azaz beírod), de az ilyen kattintgatós linuxoknál inkább rakd újra!
Egyébként partícionálásnál (telepítésnél) kell csinálni egy a fizikai memódnál 2*nagobb partíciót, és a típusát átállítani 82-es re azaz Linux Swap -ra. Innen illendő lenne autómatikusan kezelnie... -
taltos
senior tag
Az apm: Advanced(tuti nem jól írtam...) Power Managment
az acpi -t kibontani nem tudom, de a lényeg, hogy ezek az eszközök szolgálják az ugynevezett ''energiatakarékossár szoftveres megoldását'', plusz még egyéb dolgokat... Pl. ezekkel érhető el, a gépedet szoftveresen ki lehessen kapcsolni, meg hogy a notib energiatakarékos üzembe lépjen, meg ilyenek...
Ez elég felületes magyarázás volt, ez ennél egy kicsit bonyolultabb.... -
taltos
senior tag
válasz
eddie303 #1091 üzenetére
Én már telepítettem gentoot...
Ha visszanézitek a gentoo linux topicot, akko ott van, hogy kb. vagy 15 ször egymás után, mert valahol mindíg elrontottam... Ezután elvittem az egyik barátomhoz, mert neki már van ADSL-je. Nála már fejből telepítettem, mert annyira tudtam, hogy mit kell csinálni, csak az internet címeket néztem ki a doksiból...
NAGYON sokat lehet belőle tanulni! -
taltos
senior tag
Hali!
Ha linux és notebook, akkor :
www.linux-on-laptops.com/
Azaz kinézed a títusát, és először elnézel ide. Itt le van írva, hogy volt-e vele valami gond. Ha valami rendesen van támogatva linux alatt, akkor nagyon nagy valószínűséggel UHU alatt is be lehet lőni, legfeljebb nem egyszerően...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest