Hirdetés
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Bluetooth hangszórók
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jss
aktív tag
A frissítés/felbontás közben megoldódott azzal, hogy újraindítom a rendszert változtatás után.
800x600-ban még mindíg kilógnak az ablakok, de ezen is tudok segíteni, asszem alt+egérrel lehet huzigálni az ablakot. Viszont ez nem túl menő így, kell hogy legyen ennek értelmesebb módja is.
MÁS:
Bejelentkező képernyőhöz szeretnék valami normális hátteret beállítani, nem azokból a bénákból, amik alapból vannak, a kde-look.org-ról próbáltam letölteni témákat, sikerült is, de valamiért nem akar működni, gondolom itt meg én vagyok béna... Olyasmit ír ki, hogy nem szerepel a téma az archívumban. Szóval, hogy is műxik ez?
[Szerkesztve] -
jss
aktív tag
HELP!
Feltettem az UHU Linux 1.1-et.
KDE-t állítottam be.
A probléma: 800x600-ban kilógnak a megnyitott ablakok a képernyőről, nem látható az aljuk. Nem reagál arra, ha az UHU vezérlőpulton a grafikus beállításoknál a képfrissítési frekit vagy a felbontást változtatni akarom. Gef3 Ti 200-as kártya van a gépben, töltöttem le hozzá nvidia drivert, feltelepült, az nvidia logo megjelent induláskor, de a probléma nem oldódott meg. Próbáltam újra telepíteni, a driver most nincs fent, a probléma így is fennáll. Amilyen felbontást és frissítést a telepítéskor beállítok, csak úgy hajlandó működni.
Mi lehet a megoldás?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós kamerák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Gaming notebook topik
- Tesla topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi