- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Kindle
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Melyik tápegységet vegyem?
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
válasz
#57764352 #1418 üzenetére
Úgy tűnik...
...Emerson befejezte az UHU Live cd fejlesztését. A munkát folytatja, de nem UHU alapon. A 2.1 az utolsó UHU Live cd amit készített, az még letölthető.
Bővebben: link -
eddie303
őstag
válasz
#57764352 #1314 üzenetére
Én csak azt tudom, hogy jómultkor LTSP-ztem vele, s az in.tftpd ami benne van, az hibás indulásból, a hálókártyák bootromjai nem tudtak bootolni vele, mind szálltak el. Aztán kicseréltem a futtathatót
S ment utána rendesen. Más bajom nincs vele, tán az, hogy azelõtt megszoktam a RedHat-stílusú rendszereket, s nem pont olyan... De másképp jó...
-
eddie303
őstag
válasz
#57764352 #1103 üzenetére
Erre ajánlom a PDF-ben fellelhetõ UHU kézikönyvet, vagy az ATI honlapján található fglrx drivert. Utóbbit próbáltam, a képernyõ a végére ment rendesen, csak nem volt 3D, csak szoftveres. Érdemes megpróbálni a DRI-s opensource drivert, amirõl szól az UHU manual, az szerintem minden szinten jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest