Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
válasz
üzenetére
Úgy tűnik...
...Emerson befejezte az UHU Live cd fejlesztését. A munkát folytatja, de nem UHU alapon. A 2.1 az utolsó UHU Live cd amit készített, az még letölthető.
Bővebben: link -
eddie303
őstag
válasz
üzenetére
Én csak azt tudom, hogy jómultkor LTSP-ztem vele, s az in.tftpd ami benne van, az hibás indulásból, a hálókártyák bootromjai nem tudtak bootolni vele, mind szálltak el. Aztán kicseréltem a futtathatót
S ment utána rendesen. Más bajom nincs vele, tán az, hogy azelõtt megszoktam a RedHat-stílusú rendszereket, s nem pont olyan... De másképp jó... -
eddie303
őstag
válasz
üzenetére
Erre ajánlom a PDF-ben fellelhetõ UHU kézikönyvet, vagy az ATI honlapján található fglrx drivert. Utóbbit próbáltam, a képernyõ a végére ment rendesen, csak nem volt 3D, csak szoftveres. Érdemes megpróbálni a DRI-s opensource drivert, amirõl szól az UHU manual, az szerintem minden szinten jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Fejhallgatós találkozó
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest