Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz #61392896 #34055 üzenetére
Az egész Linux olyan, hogy szakértelem kell hozzá. Semmiből nincs olyan megoldás, amivel csak kattintgatnod kell szakértelem nélkül. Ha erre van igény, arra a Windows találták ki.
Linuxra meg nem kell pucolóprogi. Ez nem Windows, hogy beszemetesedik, meg lelassul, nincs registry, nincsenek a tárolókban szutyok programok, amik szemetet hagynak maguk után.
Ha linuxozol, akkor a meglévő linuxos megoldásokat kell megtanulni használni, és nem szabad erőltetni, hogy a Linuxot az eddig általad megszokott módon Windowsként használd.
Egyébként az adott HDD gyártója mindig ad ki külön bootolható gyári toolt a meghajtóihoz, amivel lehet wipe-olni is. SSD-khez meg szintén van windowsos gyári progi, ami néha szokott ilyet tudni (wipe helyett trimezést hajt végre, de épp úgy visszaállíthatatlan adatvesztéssel jár), igaz nem minden modellnél van ilyen lehetőség.
Grafikus megoldások közül a Nautilushoz van Wipe plugin, meg a Doube Commander tud fájlonként wipe-olni a shred-hez hasonlóan.
(#34096) Aweriot: ááá, most látom lemaradtam róla megint. Akkor inkább Win10-ezzen, jobban is jár.
[ Szerkesztve ]
-
-
lev258
veterán
válasz #61392896 #34090 üzenetére
Én mióta használom, még sosem kellett karban tartanom, klasszikus értelemben. A régebbi kerneleket töröltem néha, de pl. a MATE változatban ez újabban automatikus.
Inkább az a baj, hogy a Windows-os beidegződésekből indulsz ki.
Mindig elmondom, hogy a Linux rendszereket is meg kell ismerni, megtanulni a használatát. Ez nem ingyenes Windows. Ha a tanulási folyamat kimarad, akkor nincs értelme, az ember csalódottan visszaáll Win-re.
Szülőknél is Ubi van már egy ideje. Terminált még nem láttak, de nyugodtan használják bármire a rendszert. Az alapkészségeket megtanulták, megismerték.[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
törölt tag
válasz #61392896 #34067 üzenetére
Nem tudom, az első hsz-e, amit neked írok, de biztos, hogy az utolsó. Olyan alapvető kérdések teszel fel, amilyeneket még Windowst használva is elsőre a Google-ban keres az ember. Miért könnyebb ide begépelni a kérdéseket, mint a Google-ba, ahol ráadásul egyből találhatsz is választ? Vagy negatívot, vagy pozitívot.
-
Dave™
nagyúr
válasz #61392896 #34068 üzenetére
Na látod, megy ez neked Ilyet sajnos nem tudok, de van pár tipp fentebb, hátha valamelyik szimpatikus. Az ilyen "tisztító" programok Windowsos berögződések, szerintem azt engedd el.
ubyegon2: szerintem ez két külön kérdés volt, két külön célra. Utóbbinak mondjuk sok értelme szerintem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #61392896 #34062 üzenetére
"Légyszíves ajánljatok nekem egy egyszerű kezelésű winchester wipe funkcióval rendelkező programot."
"egyszerű kezelésű, szakértelmet nem igénylő linuxe-rendszer tisztító programot tudtok ajánlani?"
Neked se ártana figyelned arra, mit akarsz kifejezni, mert egyszer ezt írod, másszor teljesen mást.
Gondolom tudod, hogy a két alkalommal leírt kérésed teljesen más megoldást kívánna.Ha Nautilus-t használsz, ahhoz egyébként van egy kiegészítő bionic-ra is:
Az újabb kérdésedre a BleachBit lehetne a válasz.
Már csak el kell döntened, hogy meghajtó adattörlést vagy rendszer tisztítást akarsz-e!
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
-
válasz #61392896 #34064 üzenetére
Lehet ragaszkodni a gui-hoz, de néha át kell lépni a korlátokat, mert nem minden eszközhöz gyártottak frontendet mert veszít a képességekből.
Egy gui-s megoldást javasoltak (lemezek).
A másolásos felülíráson amit még tudok javasolni, hogy beteszel egy live CD-t, indítasz egy telepítőt és a titkosítást beállítod. Majd eltörlöd a végén az összes particiót (gparteddel)A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz #61392896 #34062 üzenetére
Figy ha már 5hsz-t irtál, de egy parancsot se vagy hajlandó begépelni akkor másold teli lemezt régi magyar nótákkal (de csak gui-ból ) aztán had örüljön az aki esetleg visszaállítja. Garantálom, hogy a második Bangó Margit szám után abbahagyják
Esetleg a PakoJambo 24h-s változatát klippel együtt még tedd rá[ Szerkesztve ]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Dave™
nagyúr
válasz #61392896 #34050 üzenetére
A gnome-os disks (magyarul lemezek) esetén lehetőség van a formázásnál nullákkal teleírni a lemezt, grafikus megoldásból ez elég egyszerű.
Alternatívaként terminálba
sudo dd if=/dev/zero of=/dev/sdb bs=1M
(az sdb helyére a megfelelő lemezt kell behelyettesíteni, ha két meghajtó van és nem a rendszer meghajtóról van szó akkor az sdb lesz az nagy valószínűség szerint).[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #61392896 #34050 üzenetére
Mivel már ismerem mennyire barátságosan állsz a segítő válaszokhoz, így meg sem próbálok nem egyszerű kezelésű programot ajánlani, sajna csak ilyet találni.....
A neten fellelhető és valóban ajánlott egyedüli megbízható HDD wipe módszer az a következő, fúrógéppel a lehető legtöbb helyen át kell fúrni az adattányért. (ez nem vicc)
Vagy itt egy cikk.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz #61392896 #33366 üzenetére
Halkan szólok, hogy összegyűlt a 3, ki fogsz pontozódni! Van már Topikgazda újra a topikban, azért szeretnélek megkímélni.
Nem korrekt, hogy ha valaki segíteni próbál, de neked valami oknál fogva nem sikerül és akkor leprimitívezed! Rohadtul nem ment fel ez alól az sem, ha utána elnézést kérsz. Szakmai topikokban ez nagyon nem elfogadott, de legalább szerencsés vagy, hogy nem fél éve kezdted ezt csinálni itt.
Amúgy nehogy félreértse valaki, de ritka nagy marha, aki ezek után próbál segíteni.
Erre a hsz-re ne válaszolj, nem párbeszéd nyitója akart lenni.......
-
veterán
válasz #61392896 #33363 üzenetére
Szia!
Termeszetesen:
- ImgBurn helyett tokeletes a beepitett lemezkepfajl-iro.
- A MiniTool az gondolom particioszerkeszto: GParted, vagy az Ubuntuba beepitett gyari.
- Rufus: Na igen, ez valoban erdekes kerdes, de itt is van jobb es konnyebben hasznalhatobb: Etcher!Nem veletlenul nem indulnak el: Minharom alkalmazas rendszerkozeli funkciokra epit, amelyeknek jo resze nincs jelenleg a WINE-ban implementalva. Azt meg ne varjuk el kerlek, hogy egy reverse engineerelt, emulalt kornyezetben uzembiztosan fussanak ilyen, letfonotossagu funkciora epito applikaciok.
A Rufus forrsakodja szabadon, barki szamara elerheto, igy akar magad is meggyozodhetsz, hogy nem a levegobe beszelek.
Udv. core2
[ Szerkesztve ]
-
-
-
nagyúr
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz #61392896 #33331 üzenetére
Nem a fenét, a rendszerbeállításoknál valahol lehet váltani ezek között. Nem tudom Xubi hány kompozitorral van, de composite, compiz....ilyenek vannak. Van, hogy ezek helyes kiválasztása megoldja a tearing (v-sync) gondokat. Emiatt kérdeztem.
Nincs most kéznél XFCE-s disztróm....[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #61392896 #33328 üzenetére
Poén volt persze, de ettől még elhiszem, hogy gyorsabb lett. 🙂
Ha valamit nem használsz, miért 💷 os, hogy ugyanúgy működjön?
Én sem használom harmadát sem, mint ami a kettővel ezelőtti disztrón fenn volt, viszont fel sem akarom rakni.
Ugye mozijegyet sem veszel azokra a filmekre, amiket nem akarsz megnézni!? (nehogy beírd, ha mégis)
😜
Milyen kompozitorral fut a Xubi?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #61392896 #33326 üzenetére
Ezt hogyan vetted észre? Egy 80 perces filmet meg tudtál nézni egy óra alatt? 😀
Látom kezded belakni a Xubidat, mondtam én, hogy menni fog. Csak azt nem értettem, miért szivatod magad olyan programokkal, amik fenn voltak a régin is, de bevallottan már nem érdekelnek!?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #61392896 #33322 üzenetére
firefox https://accounts.google.com/signin/v2/identifier?continue=https%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F&service=
parole /home/xy/Dokumentumok/Zene/incoming_message.wav
A felső megnyitja a gmail levelezést, míg az alsó hangot ad, ha levél ékezik. Természetesen mást is meg lehet szólaltatni. Kerestem magyarul, bársonyos női hangon, de sajnos nem találtam.
-
b3Ro
senior tag
-
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz #61392896 #33281 üzenetére
majd a linux saját ajánlásából, annak alverzióiból kezdtem szépen sorban a beállítgatást.
Ezt jól elmondtad. Szerinted hozzád hasonló deepskill-lel rendelkezők is meg fogják érteni?
ez azért kicsit még szűkíthető definíció:
a linux saját ajánlása
-
Sonja
nagyúr
válasz #61392896 #33275 üzenetére
A Xerox Phaser 3250 nyomtatónak van gyári drivere, azzal nem próbáltad? Letöltöd, kicsomagolod, majd terminálba belépve elindítod a media/P3250/Linux mappában lévő ./install.sh paranccsal.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
nagyúr
válasz #61392896 #33262 üzenetére
Ne foglalkozz semmivel, ami neked a legjobban bejön, az a legjobb! Mondhatnak bármit a KDE-sek meg az Archerek! Főképpen az egyhetes KDE használókra gondolok itt.
Én 5 éve használom a Cinnamont, engem nehéz letéríteni az útról, de a Mate is tetszik egyre jobban.
KDE is tetszik egyébként, csak nem tudom használni az egyik legalapvetőbb dolgot rajta, a paneljét. Dockot meg nem szeretem, igazából bármit felrakok, pár hét múlva ugyanúgy fog kinézni szinte, ehhez meg panel kell.Majd, ha megunod az XFCE-t, próbálj ki valami ütősebbet is!
Kicsit sajnálom, hogy az Unity ment a levesbe, mert azt annyira jól lehetett froclizni. (vagyis a 2-3 felhasználót)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #61392896 #33256 üzenetére
Mert jobb.
Sokkal, ez az Xubuntu Mint XFCE esetén durván észrevehető az utóbbi javára. Felraktam nemrég a Xubit, mikor bajlódtál vele erősen és elképedtem, mekkora űr van a két disztró között (Xubi és Xmint) A Mate verzióból viszont jobban bejön az Ubuntus, mint a Mint-es. Alapvetően maga a Mate DE jóval felszereltebb, mint az XFCE, bár azt is fel lehet építeni klasszul. Az alap Ubuntu sajnos elhibázott a Gnome-mal, de abból lehetett kihozni értelemszerűen az Unitys kinézetet. Ha nincs ez a szándék, simán a Mate lehetett volna a fő felülete.
A Kubuntu is jó, ha valakinek a KDE jön be, Cinnamon felülete ugye nincs, ezt sosem kockáztatnák meg, de minek is, ott a Mint Cinnamon, ami mindent visz![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #61392896 #33237 üzenetére
Az a gond, hogy kellett volna külön KDE-s VGA meg CPU, memória is, mert így ugyanazokkal a hardverekkel csak ugyanúgy fog menni, ez így halott 5let volt, de nem akartalak lebeszélni a kísérletről, úgysem sikerült volna!
Nálam mondjuk gyorsabb volt a Xorg XFCE-n, mint Cinnamon alatt, biztos azért, mert mégiscsak X-es dolog mindkettő.
Vannak még hasonló 5leteid? Nekem határozottan tetszenek amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
bogil99
aktív tag
válasz #61392896 #33177 üzenetére
Szia!
Én sem tudtam meglenni TC nélkül, de végül rá kellett jönnöm, hogy linux a környezetben a DoubleCommander jobban mutat.
És ingyen van.
És linux.
De tényleg, ha ennyi mindent telepítesz wine alá, akkor miért nem használsz Win-t?N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
lev258
veterán
válasz #61392896 #33198 üzenetére
Csak szólok, hogy amennyiben nem zártad ki magad a rendszerből, a jelszóváltoztatást grafikus felületen is meg tudod csinálni.
Ezért akartam tudni, pontosan mi a helyzet. Ezen a fórumon a legrosszabb amit tehetsz, az a tájékozódás és a kérdezés hiánya. És a válaszolók sem kérdeznek vissza ok nélkül.Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
petya220
senior tag
válasz #61392896 #33193 üzenetére
Ez egy nagyon szép viselkedési forma... nem igen értelek meg, hogy miért csinálod ezt... Nem hiába kérdeznek dolgokat.. Mert könnyen ki tudod magad zárni a rendszerből.
De ha neked az jó, hogy a végén egyszer sem segítenek, akkor csináld csak. Nem igen érdekel, csak gondold át"Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."
-
lev258
veterán
-
lev258
veterán
válasz #61392896 #33177 üzenetére
Programok telepítéséhez szükséges lehet root jog, de root Thunar már kevésbé.
Ne haragudj ezért a válaszért, de szerintem ismerd meg a rendszeredet, mielőtt komolyabban használatba vennéd. A Wine pedig egy plusz program, amire szintén rá kell szánni az időt. Számomra elég megdöbbentő volt, hogy fogalmad sem volt, hol is kellene lennie a mappájának alapesetben.
Vagy van a másik lehetőség: azon felhasználók, akik csak használják az alap dolgokat és elvannak azzal, tovább nem mennek.Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
-
nagyúr
válasz #61392896 #33164 üzenetére
Gondolom a monitorodon.
Kb így válaszolsz te is a segítőknek. Nincs szó sértődésről, csak valahogy lepereg rólad minden help, mint csutiról a nomorestadion óhaj!
Wine-t amúgy nem használok.
(#33166) sphe
Az nem látja a 64bites rendszereket. szerintem Amúgy ha tényleg csak erre kell, akkor lev258 ötlete megfontolandó, de ott is figyelj a 64bites kiválasztására.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #61392896 #33156 üzenetére
Szerintem itt a topikban senki nem látóasszony, ezt már mint ha említettem volna! Én tuti nem vagyok az és a meghatározásaid meglehetősen hozzávetőlegesek. Így erről a védett módról meg a fekete képernyőről akár gondolhatja az ember, hogy a recovery mód konzolos felülete.
Az látszik viszont, hogy a hibák feltárásához szükséges alapvető történéseket elfelejtesz megemlíteni, mint a WinX frissítés például. (gyakorlatilag biztos, hogy ez okozza a hibát)
Egyébként az inteles asus alaplapokon az alaplapi videókártya is inteles. Azt hittem ezt mindenki tudja.
Annyit írtál, hogy Asus alaplapi vga, még csak az Intel szót sem említetted, de nekem úgy is jó, ha nem mondod el pontosan, miről van szó, akinek van kedve, barkóbázzon. Szerinted. Én nem ismerem fejből az összes hardverelem összetételét. Te ezek szerint jóval többet tudsz nálam. Viszont az tény, hogy ha továbbra is csak az infók kis részét vagy hajlandó megosztani velünk, qrvára meg fogja unni mindenki!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #61392896 #33156 üzenetére
Talán furcsának tünhet, de lehet az egészért a w10 frissítés a felelős.
-
nagyúr
válasz #61392896 #33152 üzenetére
biztosan nem matattam olyan helyen, ami ilyesmit csinálhatna.
cat /var/log/apt/term.log
parancs mutatja mik frissültek, ha éppen nem mutat semmit, akkor már archiválta magát, abban kell nézelődnicat /var/log/apt/term.log.1.gz
Pedig Asus alaplapi videókártya,
inxi -F
parancs kicsit hátha szűkíti a körta fenti parancsokat rakd fel ide pastebin-nel!
védett módban indítom - ez mi akar lenni? Ne találj ki új fogalmakat, mint az Asus alaplapi kártya meg védett mód.
[ Szerkesztve ]
-
lev258
veterán
válasz #61392896 #33148 üzenetére
A Firefox egy olyan speciális kivétel a rendszeren, ami az alap tárolókban (és azokból) frissül.
Csak kérdem. Korábban csináltál már könyvjelző átmentést? Mert ennyire nem szokott nehéz lenni. Jó, én még nem néztem a 18.04-et, de a benne levő Firefox-ot használom most is.[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
nagyúr
válasz #61392896 #33144 üzenetére
Valami nagyon nem OK ott nálad, ennek egyszerűnek kéne lennie. Mi az ami nem sikerül, hol akad el a dolog? Szerencsére nulla részletet árulsz el többnyire, én meg nem vagyok látóasszony.
A kinézettel most ne törődj, az nem érinti a problémát. Leírhatnád, mikor milyen eszközökkel milyen műveleteket hajtasz végre! Mik a jelei annak, hogy nem sikerül? Firefox sync profilod van, emailben visszaigazolt? Sync bejelentkezéskor (új eszköz) kapsz emailt?
-
nagyúr
válasz #61392896 #33139 üzenetére
Akkor egy adott FF-on megcsináltad a Sync-et vagyis van Firefox fiókod, az új telepítésnél rákattintottál a szinkronizálásnál a vanmárfiókom részre, kaptál egy amailt, abban rákattintottál a jóváhagyás részre és mégse szinkronizál? No, ez kizárt.
Ha rámész a Beállítások jelnél (3 vízszintes csík jobb fent) az egérrel a profilod sorára, aktívnak látod?
Ha valami nem OK, akkor olvasd el újra, amit linkeltem és csináld végig, ha nem megy újra és újra és újra............annál jobban, mint ami a Firefox magyar nyelvű súgójában van, senki nem tudja elmesélni!
Az alternativo.net nem letöltő oldal és eddig is ilyet használtál, nem oprendszerfüggő !!!!
(#33141) core2
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #61392896 #33140 üzenetére
Szia!
Azert, mert ez egy Firefox kiegeszito
A Thunderbird vagy az Evolution miert nem jo?
- Tokeletesen integralodik a rendszerbe
- Annyi fiokot kezel amennyit csak szeretnel
- Nem vagy egy webes wrapperre kenyszeritve, igy IMAP beallitassal SSL-en keresztul biztonsagosan levelezhetsz
- Memoriat alig eszikUdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
bogil99
aktív tag
válasz #61392896 #33097 üzenetére
De.
Azért írtam itt, mert a droid és a Linux közös tőről fakadnak. Nekem ez új volt, az Ubiból is most jött az új, így a kettőt most egy kalap alá vettem. Elnézést mindenkitől. :-)Erre esetleg valaki?:
33089:
Tudnátok javasolni valami cuccost, amivel laptop kamerán QR kódot és vonalkódot tudnék felismertetni? korábban sikerült valamit felraknom, de egyszerűen elfelejtettem honnan és most nem találok semmi használhatót.N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
nagyúr
válasz #61392896 #33131 üzenetére
Itt jól le van írva, még video is van. [link]
Szerintem jó, felrakok a laptopra egy új disztrót, rákatt a szinkronra és néhány perc alatt ugyanaz a FF fogad, mint a desktopon lévő.
(#33132) petya220
Külön klubotok van már! Szegény kitervelője mennyit csuklik naponta.......
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #61392896 #33129 üzenetére
Ezer éve csináltam így, most html-ből lehet importálni, de én szinkronizálást használom, be lehet jelölni, hogy ha csak a könyvjelzőket akarod szinkronizálni. Nem akarod ezt használni?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #61392896 #33126 üzenetére
Super!
Lassan belátod, hogy azért mindenki használható tippeket, segítséget próbál adni guglizástól függetlenül, ami esetenként elkerülhetetlen, ha mondjuk pontosan akarsz megadni egy linket. (vannak, akik fejből nyomnak sok dolgot persze) Ettől még célzottan keresünk és tudjuk mit keressünk, mik a megbízható ill. hivatalosnak tekinthető források, infók. Mint láttad, van aki nem is használja az adott disztrót, de betölti az isot live-ba vagy virtualba, hogy segíthessen. Vagy felrak egy csomagot, hogy ránézzen.
Türelmesnek kell lenned, mert sok esetben még segítség mellett sem egyszerű hipp-hopp megoldani valamit. De legalább elég elszánt vagy!
Majd ráérzel a dolgok menetére és egyre jobban eligazodsz a rengetegben![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
BoB
veterán
válasz #61392896 #33075 üzenetére
Már többször lett írva hogy hiába vársz progamokra. Semmi nem fog már bekerülni ami eddig nem került be.
Inkább írd le mi hiányzik valamint mit nem tudsz beállítani, és mi leírjuk mi a legcélszerűbb eljárás azok pótlására.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest