Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz lev258 #33200 üzenetére

Nem. Egyáltalán nem erről van szó. Azért nem sikerül, mert túl rövid jelszót adok meg.

Installkor egy betűset adtam, az egyszerűség kedvéért. Most meg akartam változtatni egy három betűsre. Végül most kiírta, hogy túl rövid. Eddig nem írta ki. Azt hiszi az ember, hogy teljesült, de nem. Most, a huszonvalahányadik próbálkozásra meg kiírja, hogy rövid. Ki érti ezt?

Egyébként ne mondja már meg nekem a rendszer, hogy mit csináljak. Ha rövidet szeretnék, csinálja meg. Igen, ebben tudtok (tudnátok) segíteni. Ha akartok. És persze ha tudtok.

Egyébként nem vagyok odáig ezért a ti tanár-diák viszonyt erőltető módszereitekért. Kocsit is használok, de egyáltalán nem akarom magam autószerelőnek képezni. Itt is ez a helyzet. Csak használni szeretném (és már használom a 8-as óta). Persze ahhoz előbb be kell állítgatni. OK, megküzdök vele. De miért van az, hogy ami a 14.04-ben tök jól ment, azt megváltóztatták? Utálom az ilyet.

Egyébként pedig ha nem akartok segíteni, ne segítsetek! Mindig udvarias voltam, megköszöntem a segítséget. A tanítást köszönöm, de nem kérem. :(

Új hozzászólás Aktív témák