- Milyen TV-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hobby elektronika
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!

Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció

Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Még 97,7GB tárhelyre van szükségem ahhoz, hogy az NTFS 3TB HDD-ről, amin 23,6GB szabad hely van, átmásoljam a másik 3TB-os HDD-re az adatokat. De kell vele foglalkozni, mert nem tudok NAS-t venni, pláne olyat, amit bővíthetek, ha meg gépet vennék, a használatit cserélném. Én is olvasgatom, meg keresgetem, nem csak beírkálom, de látod, hogy amiket te írtál, még abból se mind sikerült. Pedig direkt ki akartam próbálgatni mielőtt élesbe csinálom, de már itt van a másik lemez. Alapból azért akartam ZFS-t, mert úgy is kezdtem, hogy azt stabilnak olvastam, de a btfrs-ről is azt írják, hogy hivatalosan nem stabil, de évek óta semmi bajuk vele. Szóval azért kérdezem, hogy konkrétan és biztosan milyen parancsok kellenek, mert nem működik amit onnan írok. Már élesbe megy, bent van a 2 lemez. Az újon rajta van a btrfs, és átvettem a roottól. Létrehoztam rajta a GPT táblát. Azt mondtad később is lehet változtatni, elsődlegesen az kéne, hogy ráférjen annyi, mint a régire, tömörítsen mindig, és hát lehet, hogy nem kéne mindenről másolatot készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- EAFC 26
- Milyen TV-t vegyek?
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Spórolós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest