- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buherton #14950 üzenetére
Nem, Mir elhalasztva legalább a következő LTS-ig.
#14949 theiron320:
"...Igen pont ezért nem írtam részleteket, hogy ne higgyétek azt, hogy a házimat akarom megcsinálni. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogyan kell felügyelő programot írni mivel kurzuson erről nem hallottam semmit( ha hiszed ha nem). Szóval köszönöm, hogy egyből leendő diplomás munkanélkülinek "neveztél", nem mondom nagyon jól esett. Azt hittem, hogy van rá külön "parancs"..."
Ha segítséget kérsz és támpontokat adsz, hogy miben akadtál el, akkor tudunk segítséget adni, egyéb esetben nem. Azt, hogy nem hallottál arról, hogy hogyan kellene megcsinálni a gyakorlati feladatot, nehezen hiszem, egészen biztos vagyok benne, hogy vhol vmilyen formában a kurzus során, vagy a kapcsolódó tananyagokban találkoznod kellett a dologgal. A diplomás munkanélküli nem neked szólt, hanem egy általános megjegyzés volt - akinek nem inge, nem veszi magára. Voltak itt már, akik bevágták egy az egyben a szövegesen leírt feladatot és várták, hogy mások megoldják helyettük azt, amiért ők ülnek az egyetemi előadóban. Külön parancs monitoring program írására semmilyen rendszerben nincs.
Úgy nézem, hogy itt találsz segítséget a probléma megoldásához.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- LG LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest