Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Kendek #14551 üzenetére

Én naponta futtatom, egy annyira nem is használt gépen, de különösebben nem izgat. Kingston SSD-vel.
    Persze, nem tartom kizártnak, hogy a telepítő majd csak azokra fogja aktiválni, de hogy "csak azon működik"? :F

@shadow: Az akkor sem javul, főleg az ilyen pythonos hiba, ha tovább kalapálják, mert a minősége hogy javulna ugyanattól a fejlesztőtől? :)
    Egyébként is használom a 12.04-et kiadás napjától, GC-vel, de ilyen összecsuklásra nem emlékszem. Talán az elején volt valóban néha indításkor hibajelzés (de lehet, hogy csak Unity alatt, amíg felkonfigoltam a dolgokat :) )
    De úgy tűnik, akkor megint mások a tapasztalatok.
    Ha nem ebben a topikban lennénk, fel lehetne ilyet hozni kb mindegyik disztróból.

@Videl: ment vagy negyven napot, amíg 11 új kernelverzió is kijött. :D Szóval jól bírta a kezdetleges kernellel is, a lemezkezelőt is sokszor használtam, nem volt vele gondom. Vagy szerencsém volt, vagy neked nem volt. :) Attól függ, honnan nézzük. Utána sem omlott össze, de már nem ártott neki egy resi, mégiscsak kijött jópár frissítés. Főleg a libreoffice-szal vannak még gondok, meg a deja-dup szerencsétlenkedik még.

[ Szerkesztve ]

Tegnap még működött...

Új hozzászólás Aktív témák