Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok újra próbálkozzok a linuxal
,az xp mellé tettem mert gond van a gépel és megakarom nézni,hogy a op vagy hardver hiba van-e?A telepités szépen ment a végéig amikor is felszokta ajánlani,hogy a bootoláskor mi legyen most ezt kihagyta és csak kiírta,hogy kész a telepités és vegyem ki cd.Induláskor ez a hiba üzenet fogadott:Error 15,inen nem tudtam semmit csinálni a xp cd megjavittotam boot részt de szeretném az ubuntut újra feltenni
akkor mit csinálhatnék,hogy ne legyen újra ilyen hiba üzenetem vagy miképpen tudnám megjavítani?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
,az xp mellé tettem mert gond van a gépel és megakarom nézni,hogy a op vagy hardver hiba van-e?A telepités szépen ment a végéig amikor is felszokta ajánlani,hogy a bootoláskor mi legyen most ezt kihagyta és csak kiírta,hogy kész a telepités és vegyem ki cd.Induláskor ez a hiba üzenet fogadott:Error 15,inen nem tudtam semmit csinálni a xp cd megjavittotam boot részt de szeretném az ubuntut újra feltenni
akkor mit csinálhatnék,hogy ne legyen újra ilyen hiba üzenetem vagy miképpen tudnám megjavítani?