Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok újra próbálkozzok a linuxal
,az xp mellé tettem mert gond van a gépel és megakarom nézni,hogy a op vagy hardver hiba van-e?A telepités szépen ment a végéig amikor is felszokta ajánlani,hogy a bootoláskor mi legyen most ezt kihagyta és csak kiírta,hogy kész a telepités és vegyem ki cd.Induláskor ez a hiba üzenet fogadott:Error 15,inen nem tudtam semmit csinálni a xp cd megjavittotam boot részt de szeretném az ubuntut újra feltenni
akkor mit csinálhatnék,hogy ne legyen újra ilyen hiba üzenetem vagy miképpen tudnám megjavítani?
Aktív témák
Aktív témák
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Microsoft Excel topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Metal topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
,az xp mellé tettem mert gond van a gépel és megakarom nézni,hogy a op vagy hardver hiba van-e?A telepités szépen ment a végéig amikor is felszokta ajánlani,hogy a bootoláskor mi legyen most ezt kihagyta és csak kiírta,hogy kész a telepités és vegyem ki cd.Induláskor ez a hiba üzenet fogadott:Error 15,inen nem tudtam semmit csinálni a xp cd megjavittotam boot részt de szeretném az ubuntut újra feltenni
akkor mit csinálhatnék,hogy ne legyen újra ilyen hiba üzenetem vagy miképpen tudnám megjavítani?