Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
luw2win
őstag
kb 3 hete van fenn az ubuntu és most láttok először linuxot, eddig win-t használtam, hát persze h win-es észjárásom van 
[B]Köv kérdés[/B
]: Pidgin üzenetkezelőn ha átküldök egy fájl-t és 2-3 kb/s-el küldi és 4mb/s netem van. Azureus-al is ez a gondom h 50-60 al szed,
Windowson meg jön 300-400 al min. és msnen is 100x gyorsabb
Mit tegyek?!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
kb 3 hete van fenn az ubuntu és most láttok először linuxot, eddig win-t használtam, hát persze h win-es észjárásom van