Aktív témák
-
Viktor X
tag
Újratelepítettem az egészet és most már megy a comize is, igaz nem mindig tökéletes, mert néha az ablakok "meghülyülnek" és össze vissza pattognak az asztalon... De már meg is untam (pláne hogy a hűtésem hangosabban dolgozik miatta) és már ki van kapcsolva. Viszont van pár progi ami nem megy nekem 7.10 alatt, viszont 7.04-ben ment. Ilyen a:
Google Earth ami betöltés közbe megakad a proci 100%-on megy és nem történik semmi akármeddig várok
Vmware workstation ami megjelenik a tálcán és ~30 másodperc múlva eltűnik és onnantól semmi.
pitipeti: hogy használod a wifi-t? Én kipróbáltam azzal ami a zárt meghajtók között van, először nagyon boldog voltam mert nem kell ki-be kapcsolgatni mikor bekapcsolom a gépet egyszerüen csak megy csatlakozik ahogy a nagykönyvben meg van írva. Cserében viszont lassú (512 kb/s ). Ekkor kikapcsoltam és felraktam az ndiswrapper-est ami gyors ( 2000-2500 kb/s ) viszont már a kibekapcsolás nem elég neki, minden indítás után újjra be kell tölteni ( modprobe ndiswrapper és depmod -a )
Valamint mikrofont nekem még nem sikerült beüzemelnem még és a kártyaolvasóm is csak SD-ket olvas XD-t nem. Ezekkel te hogy állsz?
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi