- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- ASUS notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5G-s változatban is elérhető a OnePlus Pad Go 2
Aktív témák
-
pitipeti
csendes tag
válasz
blackmoto
üzenetére
Olyasmit nem tapasztaltál, hogy video lejátszás közben 10 perc után elsötétedik a kép?
Megnéztem nem a képernyőkímélő a hibás és nem is az energiagazdálkodási funkciók. Nem tudom, hogy még mi az ami kikapcsolhatja a monitort.
De az a gyanum, hogy a compiz buherálás tett be ennek is mint a felfüggesztett módnak.
Ja és a betöltéskori fekete képernyőhöz kapcsolódóan ezt találtam:
Blank screen with some ATI hardware
People with ATI display adapters may get a blank screen when loading X due to the driver being unable to initialize certain hardware. Upstream is working on it, and hopefully we'll be able to release an update for 7.10 soon after the release. In the meantime, add 'Option "LVDSBiosNativeMode" "false"' to the driver section of xorg.conf. Bug #132716
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest