Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Forest_roby
üzenetére
tudom, hogy nem vigasztal, de én jóideig a64 x2-vel nyomtam a gépet, ilyen probléma nem jött elő.
viszont 1 rossz pont a 7.10-nek: 1.33GHz-es procc, 256MB ram... és már kb. 10 perce teker a telepítés első lépésénél
oké, hogynem egy erőmű, de akkoris. a 7.04 felkúszott elég hamar. elég szomorú, hogy ennyire el-windowsosodik, kénytelen leszek visszatérni a debianhoz.a másik kérdésem: hogy lehet kiiktatni az automatikus cd-mountolást 7.04 (kubuntu) alól? beteszek egy lemezt, egyből megfogja, feldobja az ablakot, hogy mit szeretnék csinálni. legszívesebben kisbaltával szétverni annak a fejét, aki ezt a baromságot beletette, de ez nincs az opciók között. végigtúrtam a kde beállításait, semmit nem találtam.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
oké, hogynem egy erőmű, de akkoris. a 7.04 felkúszott elég hamar. elég szomorú, hogy ennyire el-windowsosodik, kénytelen leszek visszatérni a debianhoz.