Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisz94
csendes tag
Nos most 3ghz-en fut a proci látszólag hibátlan.45-50fok a hőmérséklete,prime95 is futott , jatszottam is elég sokat próbáltam hajtani amennyire lehet stabilnak tűnik a rendszer, de mégse vagyis nem tudom próbáltam új játékot telepíteni és érdekes de a telepítő nem futott le kidob telepítő mükődése leállt problémával , ilyet még nem tapasztaltam ez előtt , létezhet hogy a tuning miatt van ?
O többször is próbáltam a telepítőt és nem mindig más százaléknál hagyja abba,érdekes 2 blackboxos játéknál csinálja most amit így kitudtam próbálni,
reload-es viszont gond nélkül felment , ilyet tuning előtt sose csinált
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest