- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
jkrisz94
csendes tag
Nos most 3ghz-en fut a proci látszólag hibátlan.45-50fok a hőmérséklete,prime95 is futott , jatszottam is elég sokat próbáltam hajtani amennyire lehet stabilnak tűnik a rendszer, de mégse vagyis nem tudom próbáltam új játékot telepíteni és érdekes de a telepítő nem futott le kidob telepítő mükődése leállt problémával , ilyet még nem tapasztaltam ez előtt , létezhet hogy a tuning miatt van ?
O többször is próbáltam a telepítőt és nem mindig más százaléknál hagyja abba,érdekes 2 blackboxos játéknál csinálja most amit így kitudtam próbálni,
reload-es viszont gond nélkül felment , ilyet tuning előtt sose csinált -
jkrisz94
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #41811 üzenetére
érdekes eddig nem csinált sosem ilyet biztos hogy a tuning az oka mert most alapon megy tökéletesen és eddig is ment
-
jkrisz94
csendes tag
Üdv! adott egy q6600-as proci 2.4ghzen alapon járatva , szeretném 3ghz-re húzni stabilan, Tudnátok nekem segíteni?Az alaplapom nem egy tuning:msi p6n sli platinum :proci alapon olyan 40fok körül-alatt van szóval a hűtéssel nem lesz gond, válaszotokat előre is köszönöm, írtam egy másik topicba is nem tudom hol kapok választ előbb:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest