Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
colker #41343 üzenetére
De ez bazi hosszú, hogy mi mit jelent, mit miért állítasz, mit miért tiltasz stb. Olvass a témáról kész cikkeket, mert mindenki el fogja nagyolni, senki nem veszi a fáradtságot, hogy egy hsz-ben kitérjen mindenre. Szerezz hozzá háttérismeretet vagy ha nem érdekel annyira a téma, akkor szerintem kérj meg valakit az alaplapod topicjában, hogy listázza neked ki a BIOS-át és másold le. Csak mivel gondolom négyfél alatt senki nem pörgeti a procit a feszt inkább ne másold. Feleslegesen ne adj sok feszt a CPU-nak mert fűteni fog csak a világba, én inteles vagyok, kérdezz rá a topicjában ott majd megmondják létezik e belőle olyan szar, ami 1,25V-al nem megy 4GHz-en stabilan, azt a feszt meg már csak elviszi a barkács léghűtőd tekintve, hogy kevesebbet fog enni, mint most turbo-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Lexus, Toyota topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macska topik
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő