Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
RetepNyaraB #41327 üzenetére
Inkább okosan hülyéskedj, mint hülyén okoskodj jeligére osztottam meg az infót nettó jószándékból. Senki nem pirított senkire. Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz, de ha ilyen ideges vagy már mindentől, akkor bőven elég arra a hsz-re válaszolnod, amit neked írnak így te is könnyebben átlátod majd hányan kíváncsiak a szakértő véleményedre. Én konkrétan nem. Jeleztem is, hogy csak a hőmérséklet érdekel, ha figyelmesen elolvasod a hsz-t. Számítottam valakire, aki tudja fejből egy tuning topicban, ennyi történt mea culpa, de utóbb rájöttem, hogy nem a "vram"-ra kell keresnem a guglival, hogy rátaláljak egy gyártói adatlapra. Senki nem trollkodott, és senki nem pirított senkire. Ha karácsony előtt is ilyen lelkiállapotban vagy, akkor szakember tanácsát kellene kérned egyébként. Nem szégyen orvoshoz fordulni mielőtt megbuggyansz. Szerintem ez már tutira nem egészséges, ha ezért így kicsapod a hisztit. Veled valami van.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Spórolós topik
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest