- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
tomisanzero #41208 üzenetére
Nem a ram, a lap vagy a proci lesz az, de inkább a proci.. Ahhoz hogy itt átrugdosd nagy fesz emelés kell neki. Biosban min 1.4V, de lehet felette. Én procim is ilyen, igaz az E5800 de 1.35V-al megy 3850 MHz-en, 4 GHz-hez meg 1.47V (bios) kell neki. Inkább hagyom. Javaslom, mivel tápod már van, hogy ha nem is 500-ig, de azért valamennyit még próbálkozhatsz. 2 lépcsőfok fesz emelés a biosban, és kb 5-10 Mhz FSB emelés.
Szerintem addig emelhetsz feszt neki amíg 70 fokból nem jön ki Prime alatt.E6600 45nm egy régi eredményem, ez is ilyen proci volt. Ahogy én tapasztalom Wolfdale-nél ez a 4GHz a fájó pont a legtöbb esetben. Ehhez kérnek nagy fesz emelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HP notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Everest / AIDA64 topik
- Horizon Forbidden West
- Autós kamerák
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest