Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok.Megint akadt egy kis problémám..Ha valaki tud segitsen mert már próbáltam mindent és fogalmam sincsen mi lehet a baj.( konfigom az adatlapomba). A baj az hogy a Q6600-ost akarom felhúzni legalább 3Ghz-ra de sehogy sem jön össze.Mindig vagy kék halál vagy újraindul a gép.Ha feszt emelek akkor sem jó.nem tudtok mondani valami hozzávetőleges értékeket hogy milyen beállitáson mégis.Egyébként 2.7-2.8-ig egyszer sikerült de utána nem.Először a ramokra gyanakodtam de most kicsréltem őket 1066-os OCZ Kit-re.Ugyhogy ki lehet zárni hogy azzall lenne valami.Hát nem tudom...
Mindenkinek köszönöm a segitségét!!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest