- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Egérpad topik
- OLED TV topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabex88
csendes tag
Sziasztok!
Van egy AMD Athlon 64 X2 4800+-os Socket 939-es procim. Szereztem rá óccón AC Freezer 64 Pro hűtőt, meg (sajnos) egy elég olcsó pasztát sikerült azonnal kapnom hozzá (Spire-420). Idáig gyári hűtés volt rajta. Javulások a gyárihoz képest: kb. 8-10 fokkal hűvösebb a cucc. Általában mindent a 2. maghoz mérek, mert az 8-10 fokkal melegebb, mint az 1. mag és maga a CPU.. A 2. mag hőmérséklete 67 helyett (tovább is ment volna szerintem, de nem hagytam) olyan max. 61 fokig ment fel Prime95-tel. Emlékeim szerint a CPU hőmérséklet olyan 60 fok lehetett, az kb. olyan 50 fok most. Természetesen nem húztam idáig semmit. Egy kicsikét többet vártam ettől a hűtőtől, mert sok helyről azt hallottam, hogy nagyon jó..vagy esetleg én csesztem el valamit? /első hűtőszerelés-pasztázásom idáig
, a paszta szép vékonyan fedi a teljes procit/. Ha egy picit húzok a procin /olyan 170 MHz-et sikerült, gyári 2400 helyett 2570-re, bár szerintem elég sok feszt kellett adni hozzá, ha jól emlékszem olyan 1,45V-ot, memóriához még nem nyúltam, mert még nem jártam egészen utána, hogy pontosan mit-hogyan/, akkor másodpercek alatt a 2. mag 70 fok fölé kezd ugrani.. Valaki tudna valami segítséget adni a hűtési problémával kapcsolatban? Meg még azt is kérdezném, hogy a hőmérsékletnél melyikkel foglalkozzam inkább, a például 50 fokos CPU és 1.mag hőmérséklettel, vagy az 58 fokos 2. mag hőmérséklettel? Sajnos ez a differencia mindig ilyen volt. Köszi előre is, és elnézést a hosszú levélért!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- 4. generációs i5 és xeon (i7-4770 helyett) processzorok
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális, dobozos AMD Ryzen 7 5700X3D Gamer Proci!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, a paszta szép vékonyan fedi a teljes procit/. Ha egy picit húzok a procin /olyan 170 MHz-et sikerült, gyári 2400 helyett 2570-re, bár szerintem elég sok feszt kellett adni hozzá, ha jól emlékszem olyan 1,45V-ot, memóriához még nem nyúltam, mert még nem jártam egészen utána, hogy pontosan mit-hogyan/, akkor másodpercek alatt a 2. mag 70 fok fölé kezd ugrani.. Valaki tudna valami segítséget adni a hűtési problémával kapcsolatban? Meg még azt is kérdezném, hogy a hőmérsékletnél melyikkel foglalkozzam inkább, a például 50 fokos CPU és 1.mag hőmérséklettel, vagy az 58 fokos 2. mag hőmérséklettel? Sajnos ez a differencia mindig ilyen volt. Köszi előre is, és elnézést a hosszú levélért!