- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexya
csendes tag
kérdés az szükség van e 6400mb/s sávszélességre egy procinak miközben kétszeresére nől az elérési idő?vagy elég a 3200mb/s DDR-ram CL2 elérési idővel ezt szeretném kipróbálni,ezért kértem tanácsot hogy valakinek van e tapasztalata core 2 duo 4600-DDR 1 párositásával a 865-ös csipsett tudja kezelni?nem tuning miatt szeretném,nem melegedne annyira a gép és nem enne annyi áramot.én is 3D márk fanatikus voltam aztán mit értem vele a játékok ugyan ugy beszagattak,szerintemtem jó szoftverrel többet érnénk el de a gyártók nem kényeztetnek el minket,és itt jön az kinek mi az érdeke.jobb ha az emberek minden évben adnak 1 lovat a boltban új számitógépre,mint ha letöltene 1 szoftvert a netről.itt akkor lessz áttörés ha elérhetö lessz az SSD 10 év mulva mert megint az az irányelv hogy elösször adjuk el a lassut aztán évente növelik a telesitményt,mert 1 ló nem elég, ménes kell a multiknak.lehet tul pesszimista vagyok?köszönöm hogy irtál !
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Matteo005: 9800X3D
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest