Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az az igazság, hogy bár bűn, de még nem húztam a procit, nem volt még időm ezzel foglalkozni. Kb. három hete van meg a konfigom, de nem tudtam még erre időt szánni.
Úgyhogy ebből következően még a videokártya teljesítményét sem igazán tudtam tesztelni.
De az tuti, hogy fasza videokari, csak nagyon hajlamos a melegedésre (legalábbis a Sapphire). Sztem ha megnyúzzuk kb. 2400MHz-re, ott már azért kihajtja...
De javítson ki valaki, ha tévedek. Nem akarok hülyeséget mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új játékmenet előzetest kapott a Neo Berlin 2087
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 10
- Fujifilm X
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gombászkönyvek egyben
- PS Plus előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest