- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- BIOS topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
válasz
darál0w #16253 üzenetére
Aha... értem nagyjából, olvasgatom álltaláben, ha elakadok, de ezek nem voltak ott...
Akkor átveszem még 1x amit írtál, nehogy félreértsemLoad-Line Callibration [auto] - ezt kikapcsoltam!
QPI/Vtt [1.100] - Ezt feltoltam már 1.19-ig, mert nem tudom miért nem bírja tovább..
Isochtonus Support [auto] - ez nemtom mi (te sem, én sem xD, Mind1, akkor nem fontos)
PCI express [auto] - 100 -Ha jól értem maradhat auto, ami annyit tesz, hogy 100
C.I.A.2 [auto] - off.- ezt akkor minyár kikapcsolomIntel(r) Turbo Boost Technology []
-CPU Enchanced halth [auto] - energiagazdélkodásnál játszik szerepet. kapcsold be
-C3/C6/C7 State Support [auto] - ez is
-CPU Termination monitor [auto] - ezt is lődd be
-CPU Eist Finction [auto] - szintén energiagazdálkosás
-Bi-Direction PROCHOT [auto] - fogalmam nincs.
Ezeket meg akkor be kapcsoljam? (mármint az első, és az utulsó kivételével)Amúgy ami a ram UNCORE szürke, de mindíg a duplájára rakja...
Meg még nem tudom ezt "Hyper Threading (HT), ami szintén az i7 egyik hasznos funkciója. Ez lehetővé teszi, hogy minden natív mag két szálon tudjon dolgozni, tehát virtuálisan 8 processzormagunk lesz. Ezt a funkciót is külön kell bekapcsolni a bios-ban. A sok magot támogató professzionális programok esetében nagyon hasznos lehet."
Ezt hol lövöm be?Utolsó kérdés. Azt mondtad, hogy ezek szerint kevés a Vcore, de akkor nem értem.
200x19-en elindul, és lementem egészen 1.25-ig, és még pöpec ment, gondoltam, akkor megpróbálom a 20-as szorzót, adtam neki kb 3.2v-t és nem hogy a prime, hanem még a rendszer sem állt föl! Tehát adtam neki, VTT 1.19-et, de így sem. Az a +1 lépés, ennyire a végét jelentené, hogy előtte jóformán alap fesszel, de innen sehova sem? Ugymond "falba ütközik" ez a MAX? Vagy még próbáljam 3.5-tel? Csak hát, azt minek? 24/7re, 1.3 fölé nem szeretnék menni semmiképp, mondjuk a Novtua bírja, 60°C fölé nem megy, de jön a nyár, és nincs légkondi... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest