- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Mini PC
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Acer notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

NFree addikt válasz  gabber9511

üzenetére gabber9511

üzenetéreNos hogy leírod nekem milyen hibaüzit kapsz attól én nem vagyok okosabb , mivel annyira nem vágom a témát, de volt ilyen procim s küldtem keményen , meg be tudtam állítani , most mondhatnám hogy én a bios beállításokra lettem volna kiváncsi ,de előfordul hogy az általad leírt ram párosítás nem épp megfelelő tuningra, mondanám , hogy kezd el tesztelni a ramot memtest-el de nem látom értelmét , inkább minthogy szívsz szerezz normális párba lévő memcsiket s utánna mehet 1000-el a tuning. 
 Anyit még megtehetsz , hogy átálítod cl6-os időzítésre hátha nem lessz annyira érzékeny .
 Bios beállítás !!!(#12901) petya_1910 
 Rakd fel az fsb-t 350-re nézzük mit csinál 400x7=2800 ha nem megy próbálkozz 380-al hajrá (#12902) hajbel 
 Az meg mien e6300-as ugy tudom azok 65nm-esek s 7 a max szorzójuk, nem e5200 vagy valami más?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest