Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AD4MINATOR

nagyúr

válasz gabo91 #3475 üzenetére

Sárga mappák nem tűnnek el. Pont annyi van amennyi a teljes körhöz kell (ugye ezek a kingslayer mappák)

A lövegek engem is idegesítettek de neten se találtam rá jó megoldást. Helikopternél mikor bemér a SAM akkor ülést kell váltani (ekkor elkezdesz zuhanni) és amikor elmegy a rakéte melletted akkor visszaült a pilóta ülésbe. Nyilván ehhez magasban kell lenni, mert az átülési animáció 3-4 sec is. Ki kell tapasztalni mikor kell átülni. (miután bemért a SAM utána még várni kell egy picit hogy a rakéta a közelben legyen, különben többet kell "zuhanó repülésben" tölteni)
    Ha nem helikoptered van hanem rendes géped, akkor ez a trükk nem lehetséges emlékeim szerint. Én az összes ilyen repülős küldit úgy csináltam meg, hogy felmentem nagyon magasra és úgy repültem végig. Persze néha ez se ment meg, mert pl. az ÉNY-i megyében, a sivatagnál tele van SAM-el a környék ahol van a lázadók leszállópályája sajnos de ez csak ott van. (még van egy megye DK-en, az igazából egy jungel, ott nincs konkrét mini-boss, de ott is sok a SAM site)
    Emlékeim szerint ott tuti van löveg ahol van Unidad FOB, de vannak elszórva is sunyiban (pl. a korábban említett ÉNY-i megyében)

3 dolgot tudsz tenni:
    1 - vagy megtanulod merrefelé vannak a lövegek (mert újraszületnek sajnos)
    2- vagy magasan repülsz és a leszállásnál meg odafigyelsz ha van a közelben löveg. Általában nem lesz, kevés igazán szívatós terület van (az ÉNY-i megye az), inkább útközben vannak elszórva pont úgy, hogyha légvonalban mennél, akkor bemérjenek, ezért van egy 3. opcio:
    3 - vagy megkerülve mész de ez több idő

Új hozzászólás Aktív témák