Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Exorsized #3496 üzenetére
Attól függ mekkora az árkülönbség. Én személy szerint nagyon megbántam a Gold vételét és az előrendelést is, de ez egyéni vélemény. Nagy árkülönbség mellett biztos nem éri meg.
Egyik DLC kb mint a GTA. Szerintem nagyon nem illik bele a világba. Másik DLC meg valami túlélős. Őszintén én letettem a 3. nagy patch után, 50 órám van benne kb azóta elő sem vettem és nem is játszottam a DLC-ket sem. Hiányzik a világ, mert az tényleg szép meg hangulatos a lopakodás, mesterlövészkedés, taktikázás, de ha egyedül akarsz játszani akkor a rengeteg hiba az egész játékélményre sötét árnyékot vet.
Nálam 25 font a sima meg 40 a Gold, akciósan ezekből lejön még az Ubi kedvezmény ha van, szerintem egyáltalán nem éri meg a Gold még a 25 font is sok a simáért, én 32 fontért rendeltem elő a Gold-ot... (én hülye)
Bizony rá kell várni jó pár patch-re manapság és még lehet úgy sem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest