- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De ha visszaolvasol akkor láthatod, hogy nem segítséget kértem. Csupán érdeklődtem, hogy nálatok minden oké-e. Nem vagyok 1 napos csirke, hogy a kötelező köröket ne ismerjem.
-
Joccc07
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Aztamindenit ez mekkora poén. Inkább maradtál volna csendben.
-
Corpuscle
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az a sync shot néha tényleg vicces tud lenni.

(#3733) vzarmo: 3 területet takarítottam ki eddig, mostanában nem is haladok vele, rákaptam a multira. Azt már most érezni, hogy idővel nagyon el fog laposodni a single, már most próbálok okosba menni, semmi felesleges utazás. Először a story szálat felgöngyölítem, majd utána a maradék dolgokat összeszedem. Nincs kedvem kétszer kipucolni egy helyőrséget egyszer egy fegyver/kiegészítő, majd a story szál miatt.
Ha nem multizol a Year 2 felesleges vétel.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Na igen. A legjobb amikor repülőt vagy helikoptert kell lopni egy légvédelmmel teli tartományban. Írja a tippek a között, hogy a föld felett repülve nem vesz észre. Ja csak az meg olyan alacsony, hogy beleakad minden bokorba.
Vagy a random felbukkanó unidad. Ha olyan küldetés van, ami út mellett van és éppen előkészítek, biztos feltűnik egy lila járőr is.
Illetve ma belefutottam egy olyan mortar küldetésbe, hogy a mobok a védeni való cucctól pár méterre spawnoltak terepjáróval. Mert miért ne...
Tele van ilyen “aprósággal” a játék, amik kb minden játékélményt megölnek. -
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
arra az ai-ra akarnak lopakodós küldetést ráhúzni amelyik az éjszaka közepén 100+ méterről is kiszúr, ha nem guggolok a karakterrel, hanem szimplán állok mondjuk egy bokor előtt? kíváncsian várom az eredményt.

-
duvi
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jó lesz ez
Itt az oldal is hozzá. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Több mint 4 éve pihen a sorozat, szerintem pont ideje visszatérnie.
Idén augusztusban lesz 5 éves a Blacklist, szóval pont jó lenne addigra egy új rész. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Splinter Cell-hez? Hónapok óta pletykálják, plusz ott van a múltkori Amazon leak. [link]
Néhány külföldi forrásom is azt mondja, hogy E3-on leleplezés.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azért mert a készítők így gondolják, meg te is, attól még nekem lehet saját véleményem, ezek a fórumok meg tudtommal az ilyenek megbeszélésére is vannak, még ha neked ez nem is tetszik. Az biztos, hogy hátránya senkinek nem származna abból, ha a DLC-ben szerzett XP/tier pont hozzá adódna a main karakterhez, és szerintem azért se sírna senki ha a Fallen Ghost-os fegyvereket lehetne használni a fő mapon!
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem is volt semmi tier mikor kijött a játék, se a sztori se a sandbox nem egy egetrengető ahhoz képest, hogy mekkora és milyen szép a térkép, nem beszélve arról, hogy 4 évig dolgoztak a játékon. Az ismétlődő küldetésekben kimerül az egész. Persze el lehet vele szórakozni, mivel úgy játszol ahogy akarsz csak hát se bázist nem lehet foglalni, az ellenséges erők is végtelenek, meg ott a sok bug, ami nagyon sokat ront egy idő után az egészen. Emellé még a rengeteg ziccer kihagyása is hozzátesz.
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Jah köszönöm, hogy megmondod, hogy kit mi érdekeljen 😂😂😂
-
Ergo_Proxy
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Miért nem lehet a főkaraktert használni a DLC-ben, hogy ott is lehessen kapni Tier pontot, erre gondolok.
-
Dtomka
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Átállítottam az irányítást, és elsőre sikerült a küldetés

Igaz a leszállás azért nem volt az a profi, mert egy kicsit odacsaptam. Tetszik, hogy azért eléggé ellenálló a repülő. -
holozis_HUN
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem is, classic irányítás módot használom, tök jókat lehet vele trükközni, nagyon állat
helikportert is egész pontosan lehet pozicionálni. -
Dtomka
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
+(#3516) Kotomicuki
Köszönöm szépen a válaszokat! Megértelek, ez a repülőzés inkább idegesítő mint szórakoztató. -
Dtomka
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Most tőlem kérdezed?
Nyomkodtam én mindent, előre + shift + w de csak előre, emelkedni nem akart a vas.
(GTA V ben, sokkal jobb a járművek irányítása) -
KisApám
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
18 000 Ft a játék alapon (standard edition)?
Persze... pl. a CD Galaxisnál az eredeti ára 12 490 Ft (most 8990 Ft akciósan - OLCSÓBB, mint az UPlay vagy a STEAM).
A szokásos Black Friday típusú átverés már megint.A STEAM-en is "féláron" van.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én kisrepülővel csináltam azt.

-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Vagy úgy csinálod ahogy én, hogy megtanulod hol vannak a lövegek, leszállsz előttük kilövöd mindent majd felszállsz megint. Szóval szépen araszolva, idegesítő, de ez van.
-
spank0309
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Így van, éjjel nagyon sok enemy alszik, álmukban meg lehet ölni őket.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De ezen miért kell csodálkozni, ha olyan evidens dolgokat sem automatizáltak, mint amikor a vezér tüzet kap, akkor azt a társak egyből viszonozzák és ne kelljen az újraélesztés nyújtotta sebezhetetlenséget megvárni ehhez - mármint: a tűzparancs kiadásához?!

Volna még itt bőven reszelni való...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Elég tré, engem is zavar, hogy fedezék után jobb vagy a bal oldalon marad a karakter futás közben. Az oké, hogy egyből beáll a fal mögé, ilyenek, de miután már csak futok dobja már be a karaktert középre...
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én már a bétával is addig játszottam amíg csak lehetett, és igen vagyunk rá páran, ha többen akkor meg akár custom game egymás ellen.
Nekem egyedül is tetszik mások ellen de csapatban az igazi a 4vs4.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én is fel akartam tenni ezt a kérdést, hogy milyen, de szerintem, ha valaki haverokkal tolja teljesen más, maga a játék is egy hatalmas idegesítő bughalmaz, repetitív dolgokkal és a térkép legnagyobb része üres. Haverokkal elökörködni, kitűzni célokat megcsinálni őket, taktikusan játszani teljesen más, mint a bugyuta MI-vel.
Nyilván nagy igazság az, hogy az új érzés miatt sokkal jobbnak fog tűnni, mint amilyen.
-
Maxx Jácint
csendes tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez vitathatatlan tény marad,ez az Ubi saját bejáratott játéktervezési koncepciója. Én elfogadtam olyannak amilyen. Ezért tart nálam sokáig pl egy Assassins Creed vagy egy Far Cry akármennyi végigjátszása. Mert ha belevetem magam és nem játszok mással akkor bizony ez is meg az is tucatkacat marad. Itt persze a sandbox típusú játékokra gondolok elsősorban. A Ghost Recon Wildlands nálam kb. 8 pontot kap a 10-ből és számomra ez már jó játéknak minősül.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
MS74hu
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
3-5ezer ft most nem vág földhöz.Azért köszönöm a segitségeket.

Amugy csak az uplay-el van gond.Az origin és rockstar tökéletesen müködik a kódos letötéssel. Ez van. -
MS74hu
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Beirtam és azt ítra ki hogy nem lehetséges a telepítés.vagy kevés a tárhely vagy nincs net kapcsolat

-
myckey
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ráértemben osztom az infokat.
Mikor majd máshol esz a fene, ( rövidesen ) nem lesz egy darab sem, tőlem.

Egyébként sztm nem lesz egálban az érdemleges, a flammel, ha kijön a nyílt vagy a teljes játék.

-
Madoc
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezaz! Vagy ha nem xbox akkor pc volt kontrollerrel mert vezetékes volt a kontroller, meg ott voltak a billentyüzetek előttük. De durva azért. Értem hogy béta de csak 1 honap van a megjelenésig. 😀
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ezt nem tudom hogy honnan vették, nincs bejelentve nyílt béta. Jó lenne ha páran nem nyomatnák a fals infókat, mert feleslegesen reménykednek így egy csomóan.

-
Tibtobi
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszönöm!

-
myckey
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem ezt vesszük észre.

Na de téma finish, felesleges hangulatkeltés egy másik topicban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mielőbbi levelet kérnék az Uborkától, Wildlands Beta hozzáféréssel.

Jól megleszek vele a Division mellett, szépen ki fogják egészíteni egymást, remélem.

-
myckey
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Azért annyira nincs még a Div elveszve......sőt.

Akad ott játékos. -
VANESSZA1
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nyilván, meg lehet szokni, de ez egy jól bevált módszer a spórolásra is. Meg aztán addig van még mivel nyomulnom GTA V sincs kész, BF1-et el sem kezdtem..
-
myckey
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De jó is volt.
Kár, bár a vége már nem jött be annyira.

Mekkora király voltam, mikor megkaptam a cumókat....aztán mehetett a vadászat.

-
pohár
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
nem reklámozta magát

-
DokiBaxxi
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Valamivel meg kell szilárdítani a Szövetség helyzetét

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem egeszen, kozelebb van inkabb Divisonhoz. Komplett mozgasokat, asseteket vettek at onnan, itt annyi plusz van, hogy lehet FPS modban celozni, meg van jarmuvezetes is.
-
szallasi007
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Este kiderül
-
szallasi007
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát nem akarlak elszomorítani de akkor ez sem fog bejönni.
Ha nem csapatba tolod akkor unalmas farmolni, a Division és szerintem ez is az lesz = farm ahol élünk. Márpedig farmolni nem sokan szeretnek pláne nem egyedül, Division is azért kopott el mert sok a csaló pvpbe, meg mert farmolni kell (meg kicsi a map
)
Mondjuk elvileg ez sokkal nagyobb terület lesz talán változatosabb küldetésekkel, de majd kódolva leírom a tapasztalatokat
-
szallasi007
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
hát de nem szabad

majd ködösen de leírom a tapasztalatokat, bár Divisionért is oda voltam aztán szerintem 2 hónapja be se léptem

-
Dendytv
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor engem eddig meg vettek,a grafika annyira sem foglakoztat igaz hogy szidtam de akkor is
ha a halife life 1 mai napig Best-em akkor gondolom ennek a grafojával sem lesz gondom -
he7edik.
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Akkor ne mutogassák ezt a buildet mert csak megrémítik vele a játékosokat.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
No igen az AI....
attól lehet félni. Sőt 1-2 jómadártól.is lehet majd, pláne ha kicsitt agresszívabb fajtából van 
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Engem megvett kilóra, csak aztán nehogy pofáraesés legyen ebből is....Bár csak tanulnak valamit az UBI-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Battlefield 6
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Idén augusztusban lesz 5 éves a Blacklist, szóval pont jó lenne addigra egy új rész. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)