Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M1995
aktív tag
Monaco, franc a kupameccsekbe. Holnap Dortmund próba.
-
Mardel
őstag
Szombati 5-ös lottón volt egy kettes találatom.
4100 Ft körül fizetett.
4000-et felraktam tippmixre Aberdeen hendikepre, estére lett 8500 Ft belőle.[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Örni
senior tag
Saarbrücken bedarálja Gladbachot is?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Mardel
őstag
válasz Mardel #186787 üzenetére
Leverkusen vesztésre áll, Aberdeen 2 gólos hendivel még nyerő meg a Mallorca is.
Szerencse a szerencsétlenségben hogy rossz Leverkusen meccset raktam a szelvényre, február 10-es Bayern ellenit.
Ha nyer a másik 2 akkor cashoutolom.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Mardel
őstag
Leverkusen nyer
0-2 Aberdeenre
Mallorca meccs 2.5 alatt.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Örni
senior tag
Mallorca GG
Leverkusen GG
3.59xThere's too many men, too many people, making too many problems!
-
-
Örni
senior tag
A mai szopatóst rakom én is: Róma és City.
Bepróbálom külön Rayo - Sevilla X-et is.
-
Örni
senior tag
Egy Inter hendi D-re kíváncsi leszek.
-
Örni
senior tag
Köszi Villareal...
-
pohár
félisten
válasz pohár #186772 üzenetére
szopják ki
2. gól után képtelen volt egyik se rúgni egy tetves gólt az elkövetkezendő 60 percben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
nem sok van hátra, de a PSV-re minimum 3 gól kellene, hogy legalább push legyen, és ne borítsa az egész szelóm utolsó eseményként
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
M1995
aktív tag
Holnapi szlalom:
Strasser nyeri 3,5x
Strasser top3 1,7x
Feller top3 2x -
Mardel
őstag
Most a New Castle viszi a szelvényeket.
Idegenber veri a Villat de otthon Lutontól kikap.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
Örni
senior tag
Leverkusen hendi + Girona H 3,99x
Bayern - Gladbach X2 4,85xThere's too many men, too many people, making too many problems!
-
Mardel
őstag
Nekem úgy néz ki Dortmund meccs viszi el a szelvenyt.
Dortmund győzelemre és 2.5 fölé tippeltem, 76. perc 0-0.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
M1995
aktív tag
94. percig jól állt a Wellington tipp, 1-1 lett.
2/3 próba: Dortmund, Galatasaray, PSG
-
M1995
aktív tag
válasz M1995 #186760 üzenetére
Jó. Következőnek egy ausztrál meccs:
Brisbane - Wellington V 2,7x és DNB 2x és kétesély 1,5x
Hazai utolsó 8 meccs 7 vereség, a vendég vezeti a tabellát, mi a buktató?#186761
Egymás elleni miatt nem tetszik, bántana ha vinné a sima Real győzelmet, azért neked sok szerencsét hozzá. -
Mardel
őstag
Villa ma nem akar nyerni. [kép]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
ta777
csendes tag
akkor már inkább s korea köv gól
-
Kardos.N
tag
Haugesung okoz meglepetést az utolsó percekben piros lappal.
-
Örni
senior tag
Tegnap már jobban működtek a csapatok. Dortmund hendi, Inter, Altetico jöttek, Lazio GG egyáltalán nem. A kihagyott 11-esek hétvégéje volt ez.
Ma Salernitana - Roma V 1.74-ért akna, vagy sima vajon?
-
Kardos.N
tag
Kösz Dánia szépen elengedték.
-
pohár
félisten
válasz M1995 #186742 üzenetére
nekem két Feyenoord gól kellett volna, mellett volt egy Dortmund over 2 is, de azt nem rakom már meg újra... inkább az esti NFL-re egy jó erős overt, aztán helló
-
M1995
aktív tag
Feyenoord is kimaradt 11-es, Lille kiállítás. Legalább Lara Gut és Odermatt hozták a kötelezőt. Girona szelvény is jó.
Inter, Dortmund, PSG meccseken fog múlni. -
pohár
félisten
eh, szopacs... de nekünk sem lehet mindig jó
ezért szoktam rá inkább a csapat gólszámokra, 2 gólt szinte mindig be tudnak kotorni, de nyerni már nem mindig
-
pohár
félisten
csak Motta lett kiállítva, nem mezőnyjátékos
de már a 2. kurva tizi marad ki, kellene 2 Milan gól nagyon
-
M1995
aktív tag
Ne már, buktam a sí top3 tippet is, lejöttek még ketten gyorsabban. Akkor még az olasz meccsek mellé:
Leicester & Bayern
Real & Leverkusen -
M1995
aktív tag
válasz sherlock82 #186730 üzenetére
Ugyanígy gondolom. Nekem ma a focin múlik, mert síelésben egy vesztes és egy nyertes tipp. Odermatt 3 századdal kikapott, Lara Gut századra pontosan holtversenyben dobogó, ő volt a mázlim.
Fociban ezen a hétvégén lehet akár tízes kötés papírformát is rakni, sok olyan meccs lesz: Real, Barca, Juve, Bayern, PSG, Porto, Leverkusen, Leicester...
-
Kardos.N
tag
FTC
Real Madrid
Bayern M
Brighton
Dánia
Boston
Brooklyn
Atalanta5k=105k / 20,70 odds
-
Örni
senior tag
Én bepróbálok egy Augsburg - Bayern 1X-et, 3,2x
-
pohár
félisten
-
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Unibet-et nem bírom megnyitni, nálatok megy?• Honor Magic5 Pro •
-
M1995
aktív tag
válasz pilóta #186721 üzenetére
Annak jobb egy fokkal a felülete. Viszont ott is bele fogsz futni a korlátozás problémába. A ház mindig nyer. Sajnos nekem nincsenek ilyen problémáim.
A síszezon egyre durvább, sérülnek le a nagy nevek is. Pár hét alatt nagyon nagyot bukott férfiaknál Schwarz, Kilde, Pinturault, nőknél Petra Vlhová és ma Mikaela Shiffrin is. Ő még talán vissza tud térni most. (és Corinne Suter is) Már kezdte számolgatni mindenki, hogy még idén összejön Mikaela 100. győzelme. Tegnapi edzésen írta Instagramon, volt pár ijesztő pillanata a lejtőn, hát sajnos elkiabálta.
Szombaton Garmisch Super-G tipp: Odermatt, bár ez pénzfeldobás, mert Sarazzin győzelme is hasonló esély (dobogóra vannak mögöttük nevek magas oddson, apróval akár?)
Mai nap nem tetszik, talán a Frankfurt 2x mehetne ezért inkább passzoltam és megtettem a délelőtt beírt Juventus & Milan DNB tippet szombatra.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
De ennyire? Amúgy napi 100-300k volt, amit nyertem, máskor is volt már ilyen. Mondjuk lehet, hogy az volt a bajuk, hogy most egy részét ki is vettem Az tetszett nekik, amikor el is vesztettem később, most meg felét kivettem.
Na mindegy, legalább egy értesítést küldhettek volna, hogy számítsak rá...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz pilóta #186704 üzenetére
Na megjött a válsz végre az ügyfélszolgálattól (kb. 6 e-mail és két telefonhívás után). Kiderült, hogy az ászf szerint joguk van korlátozni a fogadható összeget, ha úgy látják jónak. Gondolom sokat nyertem (amúgy kb 2,5 millát két hét alatt, nem hittem, hogy ez sok...).
Ez azért elég gusztustalan....[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
M1995
aktív tag
Tegnapi foci vesztes, legalább szlalomban Strasser 5x és 2,2x tippek hoztak valamit.
Atletico Madrid & Bournemouth 2x
-
IreN!CuS
őstag
Liverpool X / Benfica otthon és Giro idegenben copott / Barca szenved / bayern vacak 1 gól - kicseszett hétköznap
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Örni
senior tag
Na, még
egykettő Bayern gól rendel![ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
válasz fekomat #186702 üzenetére
Mallorca pirosat kapott de még így is csak 1 gólt tudott Girona összehozni.
Mostani Bayern szelvény is bukó.
Első felidő 0-0.
Union Berlin 4-et is védett.
Én meg 2 Bayern gólra tippeltem első félidőben.Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23