Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
válasz
Dan-szan #176441 üzenetére
Ez e sport van egy formula hogy mit rakok a meccsen illetve hogy mikor rakható az algoritmus miatt. Ha ezt leírnám, lehet hogy többek talán vonzónak találnak hogy ...milyen profitábilis, s lehet hogy nagyobb tétekkel raknák...én 5 eurónál többel nem teszem őket... Így lehet rossz hatással lenne az oddsokra. Az pedig lehet csökkentené a nyereségességemet. S hát rátalálni sem jött csak úgy ukkmukkfukk. De van több nyereséges varim is amivel kezdtem , majd azokból néha írok ide.
Sokat csodálkozom, hogy milyen sokan vannak akik egy tippért elszúrják a napjukat, pedig majdnem mki hallott már róla, hogy valószínűleg akik nyereségesek azok alacsony téten sokat fogadnak naponta.. Netes ismeretségemből van egy korombeli "srác" aki profi ...szerintem legalábbis... ő ugyanezt míveli sokszor keveset rak...
Annyit még szeretnék megemlíteni, hogy az összes általam is fellelt tétemelés , hatékonyan, emberek százmillióit megvezette.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest