- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
válasz
Dan-szan #176441 üzenetére
Ez e sport van egy formula hogy mit rakok a meccsen illetve hogy mikor rakható az algoritmus miatt. Ha ezt leírnám, lehet hogy többek talán vonzónak találnak hogy ...milyen profitábilis, s lehet hogy nagyobb tétekkel raknák...én 5 eurónál többel nem teszem őket... Így lehet rossz hatással lenne az oddsokra. Az pedig lehet csökkentené a nyereségességemet. S hát rátalálni sem jött csak úgy ukkmukkfukk. De van több nyereséges varim is amivel kezdtem , majd azokból néha írok ide.
Sokat csodálkozom, hogy milyen sokan vannak akik egy tippért elszúrják a napjukat, pedig majdnem mki hallott már róla, hogy valószínűleg akik nyereségesek azok alacsony téten sokat fogadnak naponta.. Netes ismeretségemből van egy korombeli "srác" aki profi ...szerintem legalábbis... ő ugyanezt míveli sokszor keveset rak...
Annyit még szeretnék megemlíteni, hogy az összes általam is fellelt tétemelés , hatékonyan, emberek százmillióit megvezette.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest