Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
válasz LaciMc82 #177499 üzenetére
Én az angolokra raktam, de ez bőven mehetett volna hendibe is. 2 kapura lövés volt csak izland részéről.
Beálltak védekezi gondolom, mint ellenünk, hogy tartsák az eredménytELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
LaciMc82
aktív tag
Izland egyes kotesben kuka,Norvégia egyes kotesben a 95. percben ... ...kuka De a magyarok mit csináltak az ősszel az apám Na meg a szerbek jól elvertek a cár elvtarsekat ,mondjuk azért egy gólt kaphattak volna így kotesben eddig három jött egy ment, meg két brazil bajnoki van abban bizom
Tiszta hülye aki nem normális
-
zsolti72837
addikt
Na most én is be tudtam lépni, akkor valószínűleg volt egy kis problem a rendszerbe.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
törölt tag
Beléptem most, beengedett.
-
skeli
tag
válasz zsolti72837 #177494 üzenetére
Szintén zenész.. Mi a megoldás?
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
szekra
addikt
Nekem lehalt a pro, nem enged belépni..
-
zsolti72837
addikt
Engem már az új pro be se enged.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
zsolti72837
addikt
-
törölt tag
Szép meglepetés az új honlap. Kinézet ronda, de végre gyors. Sajnos a videójáték focit még mindig beömlesztik az igazi labdarúgás közé! Ezt miért? Hiszen van külön E-sport kategória, odavaló! Miért nem lehet egyszerűen és gyorsan listázni adott napi focimeccseket? Csak az igazit, nem keverve a játékkal.
Sikerült nyertes szelvénnyel avatnom, két japán meccs élőben kész csoda volt, hogy probléma nélkül elfogadta elsőre. A régivel kihívás volt élőzni. Estére Belgium DNB, Hollandia DNB, Anglia 2,3x
-
nagyúr
válasz zsolti72837 #177486 üzenetére
"Kicsit"
Végre lehet fogadni is
Én csak élőben fogadok, és kezdett frusztrálni, hogy pl. e-games kosármecscekre gyakorlatilag 10-ből 1-szer lehetett megtenni tétet, mert olyan tetű lassan ment az érvényesítés, hogy közben dobtak 4-5 kosarat, és persze mindig az az üzenet, hogy "néhány esemény megváltozott". Jó hogy megváltozott, mikor eltelt a negyed fele, amíg homokórázott...
Unibetnél, bet365-nél ugyanez simán megy 10-ből 8-szor.De most mint a villám, még gyorsabb is, mint a külföldiek.
A felületet kicsit szokni kell, de az is sokkal áttekinthetőbb, mint eddig.
Jah, és végre lehet szűrni sportágra, és egyáltalán látható, hogy melyik esemény milyen sportág. Eddig tetszik...
[ Szerkesztve ]
Aki él és nem boldog, az téved!
-
LaciMc82
aktív tag
válasz f(x)=exp(x) #177484 üzenetére
Hun vannak a Bayern fanok noh nyóckettő mi?
Mondjuk a drogbáró Kolumbia is fűbe harapott rendesenTiszta hülye aki nem normális
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ennek örömére rakok mára valamit, ha már van fölös 2400 Ft-om úgyis.
-
szekra
addikt
válasz f(x)=exp(x) #177484 üzenetére
Woww, megújult a tippmixpro..
-
pohár
félisten
válasz KisTücsök #177482 üzenetére
apróval raktam teniszt, Málta meccs overt... tenisz úszott, a Málta is fog, ha nem kapják magukat össze
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisTücsök
addikt
Mára valami jó kis duplázósok? Vagy akármi? Nagyon pang a topik, haha.
-
janos1988
addikt
Kis aprópénzből nagy nyeremény, ha bejön. Mai 3 angol 6+ba trixiebe. 400 -> ~540k.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Prien
addikt
Nekem jó volt a tegnapi nap, bár az első szelvényem 123 ezer várhatóját csak a grúzok vitték el
Észak-Macedonia ✔️
Finnország ✔️
Wales ✔️
Albánia ✔️
Grúzia ❌este már szépen lejött (igaz, mákkal) a belga-dán-görög-szlovén-olasz-holland kombó 3300---> 64k.
A kevés is több a semminél.
-
Örni
senior tag
Tegnapi mixem a Belga - Angol GG vitte, szóval:
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Prien
addikt
válasz AnImpostor #177477 üzenetére
Ha csak 1 meccs marad a végére, én mindig levédem egy ellentétes fogadással.
-
AnImpostor
újonc
Ruszki U21 jól elvitte a 9 meccses kombim
Már csak az kellett volna -
zolee5016
őstag
Nigéria cudarul elbánt magával...még jó,hogy 1 fi.-re tettem ....
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
-
LaciMc82
aktív tag
válasz zsolti72837 #177473 üzenetére
Van három ,adjak neked is?
Embappéé meg Grizmanus rettegett mert aki nem ugrál francia lé ollé...jut eszembe amúgy szeretem a franciákat,de akkor isTiszta hülye aki nem normális
-
zsolti72837
addikt
-
zolee5016
őstag
válasz LaciMc82 #177470 üzenetére
Csakhogy legyen valami előre is....ezt gondoltam holnap rakni.....
Kolumbia - Uruguay
Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
2,62Chile - Peru
2,47Portugália - Franciaország
2,56Svájc - Spanyolország
Spanyolország (Hendikep 1:0)
3,203/4-4..2k-10k
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
LaciMc82
aktív tag
válasz zolee5016 #177469 üzenetére
Az igen
Remélem nem sokáig,nem lehet mindent tönkretenni és elasni magunkat vagy elbújni a lakasban mert kellenek az élmények ,ebben az országban nem sok jut,plusz szabadnak születtünk nem rabnak ,főként nem bàbnak.
A szerbeket sajnálom,jó lett volna ha még Ok kijutnak.[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
-
LaciMc82
aktív tag
És még ez is😆
Ez volt a kárpótlás annak a 20000 embernek aki a toketlen Napóleon miatt szemen lett kopve az utolsó pillanatban.
És persze ennek az egész telibe.....évnek is kevés öröme ez és bár nem vagyok Fradi drukker de az is.
Jövőre szabin vagyok június 15-tol😁Tiszta hülye aki nem normális
-
Örni
senior tag
Huh, ezt a meccset már elengedtem, erre csak megnyerték a végére a fiúk
-
AnImpostor
újonc
Nem tudom valaki nézi e a Zalgiris kosár meccset..
Vicc az egész, nem lehet már semmire sem fogadni előre, csak élőben vadászni, egy csapat sem bír egyenlő teljesítményt felmutatni.. -
m4rk_
aktív tag
Magyarország - Izland (1X2 + Gólszám 1,5) - Hazai és több - 2,97x
-
LaciMc82
aktív tag
Nah egy pipa Észak-Macedónia,Mi és a szomszédaink hajrá előre
-
LaciMc82
aktív tag
Minden eb pótselejtezőn lehet korlátozott számú néző csak ugye...
-
törölt tag
magyarok és angolok 3x
-
Tótotto
tag
válasz AnImpostor #177456 üzenetére
Szia. Mult het csutortokon reggel kertem kifizetest es aznap delutan 3 korul a szamlamon volt.
[ Szerkesztve ]
-
AnImpostor
újonc
Sziasztok.
Valaki játszik itt tippmixpro-n?
Mennyi idő általában a kifizetés? Kipróbálnám, ha nem húzzák halogatják a nyeremény kifizetését.. Ha már magyar..Köszi.
-
Kityeszto
tag
sziasztok van aki jàrtas a kombiszelo szamolasban? 😅
Egyszer egy számítógép megvert sakkban - de aztán alulmaradt kick-boxban
-
LaciMc82
aktív tag
Na deh mit rakjunk a négy meccsre?
A magyar győzelem ok,a szerb is a többire neemttooom...Tiszta hülye aki nem normális
-
zsolti72837
addikt
válasz LaciMc82 #177452 üzenetére
Mindig ez megy amúgy, mást nem nagyon tudnak kitalálni, fáj ez nekik.
Majd olyan lesz mint a 10 évvel ezelőtti vírus, hogy beolvad a szezonális influenzába akkor nem lesz gond, meglátjuk majd, hogy mi lesz.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
LaciMc82
aktív tag
válasz zsolti72837 #177451 üzenetére
Jah igen,mindig a foci a hibás mindenért meg a stadion.De hogy a magyar többség letenne a cigit vagy nem pialna esetleg még netán megmozgat a kis segget..
De ha mindig mindent boritunk sosem lesz vége,ez itt lesz velünk mint a többi betegség ha kapalozunk ha nem.Tiszta hülye aki nem normális
-
zsolti72837
addikt
válasz LaciMc82 #177450 üzenetére
Ha nem zárják be akkor meg jön az egyik oldalról, hogy "bezzeg a meccsek, "bezzeg a stadionok", ha lehet menni az a baj, ha nem lehet menni akkor meg az. Ha az éjféli korlátozás lenne bevezetve akkor felmutatnád a jegyed és mehetnél is haza.
Örüljünk inkább, hogy eddig lehetett menni, más országokban már rég nem lehet menni meccsre pl. A meccs így is úgyis meglesz tartva, ebben nem mondtak rosszat.
Amúgy ma még lehet kint lenni.
Ezt azoknak a fiatalabb korosztálynak mond el akik ebben hunytak el.
Ez egy ideig így fog menni sajnos.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
LaciMc82
aktív tag
válasz zsolti72837 #177449 üzenetére
Senki nem mondta hogy ne vegyek,elindították a folyamatot lepcsosen mondván hogy ezt megtartjuk ,nem lesz tavaszihoz hasonló korlatozas blaaaaablaaa,erre először bevezetik az ejfelt,ok persze mondjuk lobogtahatom a jegyem a rendőrnek,bár erről szó nem volt hogy ez mentesít ,így foglaltam a szállást.Ma hirtelen 8-ig lehet csak kint lenni ,bezár a bazár bedontunk mindent,ezzel megint megszivatjuk a népet jön majd a lavina.Ertem én hogy persze vigyázzunk magunkra ok,de könyörgöm most ha mindent megtiltunk ,mindent hazavagunk megint akkor abból mi lesz és hányszor játszuk még el ezt?Ez a franc átmegy majd szinte mindenkin,sajnos vannak beteg emberek ,idősek de ők ezelőtt is meghaltak mondjuk egy kórházi fertőzésben vagy influenzaban.Nem lehet elbújni minden elől és mindig rettegni ,az emberek nagy része unja ezt a látszat majd a kormány megvéd dumát...
-
zsolti72837
addikt
válasz LaciMc82 #177448 üzenetére
"hogy Messi egész közeli az 200.000 "
Ez benne volt a pakliban, hogy zárt kapus lesz és senki nem mondta, hogy kell venni jegyet. Vagy igen?
Amúgy a korlátozás alatt éjfél után is utazhatsz meccsről haza, ha felmutatod a jegyed.
-
LaciMc82
aktív tag
válasz zsolti72837 #177447 üzenetére
Ok.
Szabadon választott,oda ülsz ahová akarsz.
Ja 150.000 forint
Maradt még Fradi-Barcára is egy olyanom hogy Messi egész közeli az 200.000
De nem értem előbb elkezdi hogy ok vegyük a jegyet menjünk nyugi van,hülyiti a népet hogy nem lesz korlátozás.
Ahogy jegy a kézben következő héten 0 órától sehova,foglalok szállást a Keletinél hogy hamar odaérjek mert haza már éjfélig nem tudtam volna.
Szállás ok,menetrend belőve ok,ma beköpi hogy 8-tól kusssssssssssss plusz zárt kapus meccs.
Maaargit hát nooormális?[ Szerkesztve ]
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok,van eladó jegyem az Izland elleni meccsre akit érdekel szóljon
Bele....a....egeszbeTiszta hülye aki nem normális
-
Örni
senior tag
Fenébe, 0-1-nél nem raktam meg Leverkusen győzelmet 4,5-ért.
Na, melyik fog elmenni este? Milan, Real, vagy Arsenal?
-
törölt tag
-
LaciMc82
aktív tag
A Lille kikap,a Torino nem képes nyerni,a Hoffeheim az uccso pillanatban kihagyja a tizit.
De megraktam egyesben a Zsorit a csődöt,már az is bukó viszont van még egy Pool és Valencia egyes kotesem győzelemre 🙄Tiszta hülye aki nem normális
-
Prien
addikt
válasz #86564352 #177429 üzenetére
Lille engem is megszívatott, nehezen értelmezhető teljesítményt hoztak a harmatos Brest ellen, de az ember már tényleg csak annyit mond: franciák...
Másik szívatós a Teplice - Liberec volt, ugye a Liberecnél hiányoznak vagy tizenketten, de azért így is győztek idegenben.
Dinamo Kijev szorzója miért olyan magas?
-
törölt tag
Legalább a Tottenham nyert a végén, hármas kötésemből duplázós lett. Baj már nem lesz ezen a hétvégén.
Érdemes próbálni csapat nyer egy félidőt tippet? Lazio is nyert és a Juventus is. Lille-nél is ha azt raktam volna, borul a papírforma akkor is nyert volna a szelvény.
-
Örni
senior tag
válasz #86564352 #177429 üzenetére
Szerintem nincs itt semmi látnivaló, csak a szokásos.
Húha, most látom Lazio Juve GG a 95-ikben jött. Kell mellé Atalanta - Inter GG, ezek után az kizárt hogy jöjjön (főleg, hogy az volt a kisebb odds)...
-
-
Örni
senior tag
Tippmixpro most:
Tisztelt Fogadóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy átmeneti hiba miatt jelenleg az oldal korlátozottan elérhető. Az illetékes kollégák már dolgoznak a hiba elhárításán. Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük!
Mennyibe került vajon a rendszer?
-
-
tigipuf
senior tag
Stuttgart 2:0-ról megszívatott,szokás szerint 4-es kötés pápá (pedig rajta volt a Paks is 2,6-ért )!
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
törölt tag
Gyengék ezek a német GG fogadások, alacsony odds és ugyanott vagyok ahol du 3-kor. TippmixAmatőr le is halt. Pedig most egy tizeddel jobb odds van a Bayernre, mint bet365-ön.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Fradi kikapott a női kézi BL-ben, 11 góllal. Arra, hogy kikapnak, 11-es odds volt, arra hogy tíz felett, nem tudom, de 50 minimum lehetett.
-
pohár
félisten
-
törölt tag
Jól müködik megint ez a fos oldal. Egy csomó fogadásom bukom miatuk élöbe. mert vagy felvan függesztve 10-20 percig egy meccs vagy hibát ir.vagy bese jön semmi.,.....
semmi bónusz nincs náluk emiatt vicc....A köcsögök letudták tiltani sok oldalt,hogy ezt használja az ember. De normálisan nem tudnak összehozni egy szar oldalt...........
-
törölt tag
Ne tegyünk minden tojást ugyanabba a kosárba - tartja a mondás. Három szelvényem is a Leipzigtől függ. Kb. 2x oddsok:
Leipzig & Stuttgart-Frankfurt GG
Leipzig-Freiburg 2,5o & Augsburg-Hertha GG
Leipzig-Freiburg GG + 2,5o
Union Berlin
Chelsea & Tottenham -
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan oldal, ahol esport fifa eredmények vannak feltüntetve illetve statisztikák ?
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
törölt tag
Sassuolo, Werder, Marseille aprós trixie + egyenként DNB
-
Örni
senior tag
Jó hogy ma nem raktam semmit, Milánon buknám, már 0-3...
-
törölt tag
PSV, Alkmaar, Milan trixie 16x
-
törölt tag
Tippmixpro összeszarta magát.
-
törölt tag
Ott a Morata gólom
A Lipcse ma is kikaphat, már bánom azt a DNB-t.
[ Szerkesztve ]
-
Örni
senior tag
Én bepróbálom Lipcse dnb-t, rengetegen hiányoznak PSG-ből.
Basaksehir meg vezet, nagyszerű...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest