Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz C0d3r #146895 üzenetére
Nekem is a történet fáj. Nem kamikat rakok, óvatosan reálisnak tűnő eseményeket kiválasztok és úgyis bukta hetek óta. Komolyan 1,3 és 1,8 közti meccseket rakok és még néha se nyerek aprót leszámítva. City is most Stamford Bridge-en szétverik a Chelsea-t, egy gyenge Newcastle-t pedig nem bírnak megverni? Előtte Ajax, azelőtt Barca. Próbáltam csak gólszámot is 3 db 1,5 felett fogadásból összeguberálni egy duplázós oddsot, azok is egyen mentek el. Kétesélyből kéne 4 meccs is egy szelvényre, akkor szintén az van benne már sok meccs. Aztán elbizonytalanít, akartam tenni 2 ezerrel a Spurs hendit hétfőn hiszen övék a legjobb védelem és szórják a gólokat. Nem tettem mert nyuszi voltam, jött simán. Kedden akkor tényleg tegyünk valamit alapon, City nagyon jónak tűnt. Ma virtuálisan Pool, Juve, Ajax és Roma&Manchester.
-
C0d3r
addikt
válasz #78032384 #146894 üzenetére
Csak hogy ne érezd magad egyedül ezzel a pech szériával...
Én tegnap megraktam az Euroliga kosár meccseket. Pana - Laboral V+11,5 (max. 11 ponttal kaphat ki a vendég), Margit - Fener V+9,5 és Barka - Kubany V+11,5 ... [link]
Nem is az a 2 ezres tét fáj (~5.200 lett volna belőle), hanem maga a történet...
Gondolkoztam még egyenesbe mindet V-re (500 -> 10k+) meg 2/3-ba szintén apróval. Utóbbival legalább lett volna kis sikerélmény, eddigi meccsek alapján bőven bennük volt és mindegyik odds-ot magasnak gondoltam. Dehát a Barka túlpörögte...
2 hónapja se ment mikor utoljára próbálkoztam, majd újabb 2 múlva hátha megkegyelmez Fortuna.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tegnapi 4-es kötés ezressel 3x oddsért: Derby és Hull kétesély, PSG, City. Első három jó, City bukta... Nem megy ez nekem akármit gondolok ki. Mai meccsekre már rá se nézek inkább, úgy legalább "nyerek".
-
janos1988
addikt
Csak rakok apróval ma. A 3 PL-t 1/2-be egyesével és kettes kötésben. hármasban nem engedi a limit miatt.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
yogibear
addikt
válasz margithid #146889 üzenetére
Na jó, de ki a nagyobb főnök: a viki vagy a tomi?
kósa fc aka. konda X-el, garancsi fc is X-el a kubatov fc-vel, és a deutsch fc kikap a viki fc-től, így a sorrend nem változik, deutsch fc-nek marad 2 pont előnye a második helyen konda a 3., garancsi fc a 4.és még 2 forduló: plusz ugye a kupadöntőt megnyeri a kubatov fc, így a 4. garancsi fc is mehetszobáraEL-selejtezni...
Esetleg ha a konda nyer, helycsere a 2. és 3. helyen...a kérdés inkább az, hogy a Juvéra miért van 1,5 felett...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zsolti72837
addikt
válasz margithid #146889 üzenetére
Igen tudom, de ez az NB1.
(#146890) djculture: 1X, vagy félidő 1X megérné talán.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
djculture
félisten
Barcelona ma is kikap?
-
margithid
veterán
válasz zsolti72837 #146888 üzenetére
Pont az mtk ellen? Aki a második helyre hajt? Hát nem tudom, de ez nekem ajándéknak tűnik, DNB-be is 1.50! Sima 3 esélyben alatta kellene lennie!
-
zsolti72837
addikt
-
margithid
veterán
Mtknak miért ilyen magas az oddsa a puskás ellen?
-
veterán
City, és Napoli gól egyszerre, eddig jó.
PSG is így kezdjen.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
dnl91
tag
[ Szerkesztve ]
-
skeli
tag
Betis X és 2,5 alatt
Celta V és 1,5 felett
PSG hendi
City hendiHa odaerek a lottozoba...
Tét : az összes csörgős a tárcából..
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
tomrRRR
senior tag
City 1.5 felett, Bayern kis 30k-ba 10k jöhet.
margithid: Mit tippelsz mind2 csapat szerezni fog gólt ?
[ Szerkesztve ]
The easy day was yesterday!
-
pohár
félisten
válasz sz_abika #146878 üzenetére
nekem is el kéne mennem a lottózóba, a City - PSV (-Napoli) tetszetős mára
sőt, még a PSG is, egy Lorient ellen idegenben kupaelődöntő
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
tomrRRR
senior tag
Newcastle-Man City hazainak kellene a pont mi a tippetek 1.5 2.5 fole meglesz? Lehet-e meglepetés?
The easy day was yesterday!
-
sz_abika
addikt
Mai
dub:1.85ös:
Gimeno-Traver 1.28x
Carreno-Busta 1.18x
Youzhny 1.22xPSN: xszabikax
-
NyxNyxNyx
addikt
A magam módján bebiztosítottam a Spurs PL győzelmét.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
pohár
félisten
válasz ANDROID??? #146872 üzenetére
hát ez csodás... na majd hétvégén, mikor a City-nél vendégeskednek, akkor meg majd ficánkolni fognak, mibe
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #146867 üzenetére
jól elkerültem a totit.
helyettea tuti freiburg ment a mixbe.
(braga, dijon mellé harmadiknak...)***
íreknek van bőr a pofájukon:
4 ligakupa meccsből 3 lett 0:0, hosszabbításos...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz ANDROID??? #146868 üzenetére
hát kurvára remélem, mert csak a Stoke gólja hiányzik a szelómhoz... 4 kapott után talán össze tudnak hozni majd egy értelmes támadást
-
szab.tam
nagyúr
a totit ma tudatosan elkerültem, szerintem nem is fog nyerni.
de hogy ez a csicska freiburg megszivatott.
nem figyeltem, milyen sok meccset nyertek zsinórban.
ugyanúgy meg kellett szakadnia, mint tegnap a leicester-nek, amit előre jól kiszúrtam.
hát ezt nem...**
Több, mint 0,5 (Hány gólt szerez a hazai csapat?)
Odds: 2,60[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
sz_abika
addikt
Freiburg semmit nem csinált egy félidő alatt, mégis 1,5x pénz a hazai vagy x. hmm-hmm, mennyi legyen az annyim rá ^^
PSN: xszabikax
-
Fornit
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül melyik oldalnál van olyan opció a kifizetésnél hogy nem kell megvárni pl mind az x meccset hogy lemenjen hanem menetközbe is kikérheted a nyereményt ha már jött valamennyi? -
Richard!
addikt
Mai rizikós
KattMa kezdődik életed háralévő része
-
sz_abika
addikt
Almagro hihetetlen, hogy rendszeresen bukik olyan adogatásokat amik szettért/meccsért mennek. Hihetetlenül ideggyenge egy pali
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
szab.tam
nagyúr
jól nézett ki a végén:
Barcelona - Valencia (élő)
Barcelona (1X2)
Odds: 50,00[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
bakker 17 es Oddsa volt a Valenciának? barca lufi kipukkadt.
-
ANDROID???
addikt
Ez ám a parasztság, gondoltam rakom kötésben az egyik esemény Barcelona másik Porto..
Barc felfüggesztve, emiatt nem tudom rakni, érdekes módon akkor engedi, amikor a Porto lesz felfüggesztve és nézd már csak nem pont berúgtak megint egy gólt... -
B-L-A-C-K
titán
Barca szépen elbasssa a bajnokságot ha ez így marad, 4 meccs 1 pont 12 helyett...
-
yogibear
addikt
gyerünk Valencia, még egy gól, csak hogy szokják a törődést.
-
szab.tam
nagyúr
nyugi, csak 2/1-re mennek...
kihagynak megint 5 helyzetet, majd megkapják a harmadikat:
Valencia (Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt?)
Odds: 5,50[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
A hegyi iván magába van roskadva a sport1-en
-
Krisz79
őstag
válasz tomrRRR #146850 üzenetére
Eszembe sincs azt mondani ,hogy rossz lenne,hisz a stat is azt mutatja,h egykapuznak.
Most csapat szinten nem jön az eredmény.A hendi meleg lett volna,az odds is elég karcsú volt,ellenben 15x volt a vendégre...
Vajon forditani tudnak?[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Krisz79
őstag
válasz ANDROID??? #146848 üzenetére
Ég a Barca....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
ANDROID???
addikt
VALECIAAA
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz yogibear #146846 üzenetére
Valószínű. A második félidőben biztos, hogy egy még sebzettebb vad lép ki a barcelona személyében.
Viszont egy kis pesot megérne az a ikszkettő
Hehe 0:2 ...
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
yogibear
addikt
válasz LyonnaisFan1 #146845 üzenetére
el fognak fáradni, kontrában meg pontatlanok sajnos... hamar eladják a bogyót, pedig van hogy 3/3 v 4/4-ben indulhatnának... igaz a bárka meg eddig kb veszélytelen
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
2.75 van a valencia X2-re még 0:1 állásnál is, ajándék lenne?
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
yogibear
addikt
Valencia
-
hobizoli
nagyúr
válasz ANDROID??? #146841 üzenetére
ezt mar buktad volna, orulj neki inkabb, hogy nem sikerult
en tegnap 7x percben feltettem egy 5szamjegyut egy meccsre 2-1-nel, hogy 5.5golnal kevesebb lesz
a vendeg csapat a vegen 10perc alatt bevert 3 goltszerinted?
több drón kell ;P
-
ANDROID???
addikt
Ilyen nincs, nem figyeltem oda, mert gyorsan raktam és mást csináltam és nem fogadta el a fogadást....
Rayo Vallecano - Villarreal (élő)
Több, mint 2,5 (Hány gólt szerez a hazai csapat?)
Odds: 8,75
Bohemians 1905 - Sparta Praha (élő)
Több, mint 4,5 (Gólszám 4.5)
Odds: 1,50Lett volna...
-
hobizoli
nagyúr
válasz hobizoli #146838 üzenetére
11 meccs volt
egy teniszt toroltek
3 meg fuggoben, de a trogrer arsenal (kisbetuvel) miatt mar mind1de azokkal mar min vagy 5.x szopom be, hogy beveszem a szelora es tutiqrvaisten, hogy akkor benaznak olyat, hogy nem birnak egy mezony vegen a kieso hely kozeleben szenvedo senkiket sem elverni 2 gollal
Aston Villaval is 0-0-t toltak februarban... egy Aston Villa-val OMG
akkoris rajtuk ment el a szelo
több drón kell ;P
-
ANDROID???
addikt
hm
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Bournemouth - Liverpool (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 1,5 2,25 Nyertes
Leicester - West Ham (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 1,5 3,05 Nyertes
Nijmegen - Cambuur (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 1,75 Nyertes
Willem II - ADO Den Haag (élő) Mindkét csapat szerez gólt Igen 1,75 Vesztes -
Jarod1
veterán
Bakker Arsenal leixelt??? mekkora mák hogy nem tettem rájuk..
-
sajtee
őstag
válasz yogibear #146812 üzenetére
Eddig világos, de korábban mindig MasterCard-ot használtam, majd a napokban egyszer fizettem be Skrill-ről. Kifizetni viszont már nem tudok a számlámra. Tehát ha fizetek be x összeget újra a MasterCard-ról, akkor már tudom arra kérni a kifizetést? Mert jelenleg nincs választási lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz szab.tam #146833 üzenetére
Pedig az AEK Athén szopókázik jelenleg [link]
-
szab.tam
nagyúr
válasz szab.tam #146828 üzenetére
már a görögökben sem bízhat az ember.
(hacsak nem 1/2 vagy 1/x-re mennek...)***
nem atletic. atletico.
az atletic a bilbao.
sokszor volt már ebból félreértés.[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Atletic Madrid 1:0
Koké megszerezte a vezetést az atletic madridnak, az első komolyabb hazai helyzetből találat született.Így tovább matracosok.
-
LyonnaisFan1
őstag
Az Atletic Madrid csak nekem kell?
Vamos Atletic Madrid. Nyernetek kellAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
szab.tam
nagyúr
Dinamo Bukarest - Targu Mures
Targu Mures (1X2)
Odds: 4,20meg kéne szakadjon a nyeretlenségi sorozat.
ennél jobb alkalom nincs.**
mindjárt kezdődnek a görög meccsek, az est fénypontjai.
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Sevilla is beveheti...
Ma kezdődik életed háralévő része
-
szab.tam
nagyúr
kis g*ik befostak a pro-nál.
nem lehet fogadni az ominózus 2 görög meccsen a 0:0-ra.
csak az egyiken van under 1.5...igaz, így sem rossz:
Olympiakosz - Kalloni 1X2 Döntetlen 10,25 Nyitott
Panathinaikosz - Panthrakikosz 1X2 Döntetlen 9,75 Nyitott
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 9 994 Ftment egy ilyen is:
Olympiakosz - Kalloni 1X2 Kalloni 32,00 Nyitott
Panathinaikosz - Panthrakikosz 1X2 Panthrakikosz 27,00 Nyitott
100 -> 86.4k...keresztben is meg kellett volna játszani, de már megint nincs szabad kreditem.
**
még egy kami.
szerintem a 2 közül valamelyik jönni fog:
Lazio - Empoli 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 78,00 Nyitott
Sampdoria - Milan 1. félidő - Pontos eredmény Döntetlen 2:2 86,00 Nyitott***
Atl. Madrid - Granada
Döntetlen (1X2)
Odds: 5,60***
Barcelona - Valencia
Barcelona (Hendikep 0:2)
Odds: 1,80
Monaco - Marseille
Monaco (1X2)
Odds: 1,97[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Anderlecht, Mainz GG X
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Jarod1
veterán
még jó hogy poolt külön is megtettem.
-
L_YKing
addikt
4 meccsbol 3 elment Fio gyozelemre all...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
djculture
félisten
ez a meccs tényleg büntet
-
Jarod1
veterán
válasz South Velen #146819 üzenetére
ekkora bunda a medvének nincs....
-
-
yogibear
addikt
bakker 3,7 volt a WH GG-re épp raknám, erre 11-es. pfff
és már meg vezetnek is. bakker
(#146819) americanidiot: már megmondták itt páran, hogy fociban nincs bunda, csak a futball szépsége és kiszámíthatatlansága.
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
hülye bíró a Leicester meccsen.
-
sajtee
őstag
válasz C0d3r #146806 üzenetére
Ezt én is olvastam, de szintén régen. OTP még von le elméletileg. Majd rákérdezek chaten, aztán ha mást nem, rakok be még hármat, aztán kiutalom számlára... Ennyire túlbonyolítani...
Kérdés, hogy lehet-e számlára kérni, ha van Skrill... Oda lehet kérni a kifizetést, ahonnan legutóbb befizettem? Mert választási lehetőség nincs.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
csodálatos.
igaz, többnyie a pro-n tolom, de több, mint fél éve megy az új papíros mix, és most vettem észre, ha összeállítok egy mixet, kapok hozzá szelvény azonosító számot, és elég azt bediktálni, ha 1 órán belül beérek.rajtam kívül más is volt ilyen kuka?
(#146807) Jarod1
megint megnyerik 1:0-ra?
juve, inter, leicester...[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
Hopp a Leicester góóóóóóóóóóóóóóól.
-
LyonnaisFan1
őstag
Az ajax izgalmassá tette a bajnokságot, és egyben saját dolgát is.
Gyakorlatilag nagyon kis apróságokon múlhat ki lesz végül a bajnok.Jelenleg az amsterdamiak gólkülönbsége egy hajszállal jobb, de az még a 34. kör után lehet egyenlő (ahogy a pontszámok is), és dönthet akár a második döntő tényező is. Ami sztem az egymás elleni eredmények. Amiben az ajax jobb.
-
szab.tam
nagyúr
szívem szerint a leicester-t x2-re venném.
ezt is nem nyerhetik meg.fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest