Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwpolopg
őstag
válasz LyonnaisFan1 #146291 üzenetére
Gyakadémia nem fog kiesni, vagy felemelik a létszámot, vagy mást találnak ki mlszéknél, de azok tuti nem esnek ki...
-
pohár
félisten
na akkor sürgősen 3 gólt a PSV-re, aztán csókolom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
djculture
félisten
Real Sociedad vezet...
-
tomrRRR
senior tag
Mai élő: PSV, RSO- Barca X-2 ( döntetlen vagy Barcelona 1.4x ) , PSV 1.18x = Ajándék odds
The easy day was yesterday!
-
yogibear
addikt
04.01.15 PRI Real Sociedad Barcelona 1 : 0
22.02.14 PRI Real Sociedad Barcelona 3 : 1
19.01.13 PRI Real Sociedad Barcelona 3 : 2
10.09.11 PRI Real Sociedad Barcelona 2 : 2
30.04.11 PRI Real Sociedad Barcelona 2 : 1„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
tigipuf
senior tag
válasz kanyez #146286 üzenetére
Remélem ezt egy percig se gondoltad komolyan:"Nem kell felesleges rizikot vallalni, 0.5 - 1.5 over, ezt nem igen lehet elrontani."
Ha ez így működne akkor már rég milliomosak lennénk itt egy páran, az irodák meg bezártak volna."Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
ANDROID???
addikt
válasz szab.tam #146289 üzenetére
Érdekes ez a mai nap..
Végre valami csípett, a sok hibás szelvény mellett..
ESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Académica - Benfica (élő) 1. félidő - Gólszám 1.5 Több, mint 1,5 2,05 NyertesESEMÉNY KIMENETEL ODDS EREDMÉNY
Espanyol - Atl. Madrid (élő) Gólszám 3.5 Több, mint 3,5 1,60 NyertesEz még mindig semmi..
-
szab.tam
nagyúr
Milan - Juventus Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény Döntetlen 0:0/Juventus 1:0 9,00 Nyitott
Paks - Debrecen Pontos végeredmény Döntetlen 0:0 8,25 Nyitottfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
LyonnaisFan1
őstag
Ez a mai forduló az mb1-ben, tiszta fos. Szánalom.
Az legalább eldőlni látszik, hogy a második kieső a vasas lesz, vagy a puskás. A diósgyőr 99% eséllyel jövőre is az mb1-ben kezdi a szezont.
Mondjuk még a csaba is megmenekülhet. Ami a lényeg, az utolsó három közül lesz két kieső, hogy kik...As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
B-L-A-C-K
titán
Jelentem 2db 2 mezős luxor nyeremény = 0 Ft
-
szab.tam
nagyúr
csak belekezdteka fiúk...
Stabaek - Valerenga (élő) 1X2 Valerenga 7,00 Nyitott
Újpest - Puskás Akadémia (élő) 1X2 Újpest 3,20 Nyitott
Videoton - Vasas (élő) 1X2 Videoton 6,50 Nyitott***
(#146290) B-L-A-C-K
nekem sem jött ma semmi a kombimon.
az 1. 9-ből 8-at karikáztam, majd pihiztem keveset.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
Grízember
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
egyhonapja
csendes tag
válasz kanyez #146286 üzenetére
jaj, dehogy nem lehet elrontani én képes vagyok rá
persze nem mindegyiket, de mivel ezekre nagyon kicsi az odds, ezért csak ritkán szabadna veszíteni
pl. ma is raktam a tuti biztos ausztrálokra, hogy több lesz mint 0,5, erre sima 0:0 lett
egyébként meg jött egy újpest gól
[ Szerkesztve ]
-
kanyez
tag
válasz egyhonapja #146283 üzenetére
Nem kell felesleges rizikot vallalni, 0.5 - 1.5 over, ezt nem igen lehet elrontani.
4.5 - 5.5 under is jarhato ut, de en jobban szeretek a “golert” szurkolni.
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal."
-
egyhonapja
csendes tag
különben is, ilyen névvel, hogy zsótér donát nem gólt kéne rúgni, hanem el kéne bujdokolni
jól van, még kaptak egy tizit is
[ Szerkesztve ]
-
kanyez
tag
válasz egyhonapja #146281 üzenetére
Hagyd a vegkimenetelre fogadast.
Over/undert nyomjatok, lehetoleg eloben.
Nem okoskodas, tapasztalatbol mondom, sokkal tobb ertelme van.
[ Szerkesztve ]
-
bammbula
tag
válasz egyhonapja #146279 üzenetére
Na akkor én meg sem szólalok...
-
egyhonapja
csendes tag
én meg persze az újpestre fogadtam
-
L_YKing
addikt
Puskas Akademia V 5,5
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pohár
félisten
válasz DeathBat666 #146274 üzenetére
nekem még egy City H&o1,5 kell, plusz egy sima 2,5 over a PSV-re
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
egyhonapja
csendes tag
válasz DeathBat666 #146274 üzenetére
nekem is abba kéne hagynom ezt a szart
-
DeathBat666
aktív tag
jó ez a nap, eddig az 5 ből 3 elment, úgy hogy a maradék 2 meccset még le se játszották
-
egyhonapja
csendes tag
sajna, ezeknek elég a 4:0, nekem viszont nem
-
tigipuf
senior tag
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
egyhonapja
csendes tag
nekem kéne még a realra egy gól
-
szab.tam
nagyúr
Franciaország - Magyarország (élő) 1X2 Döntetlen 9,25 Nyitott
én még az elején raktam, talán még most is érdemes.
tavaly a lányok is eljátszották ezt egymás után 2x is.
a franciákkal nagyon barátságosak tudunk lenni...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
CBA Madrid... nem Coop Madrid.... na megvan Reál Madridban a nagyon fáradt sztárok pihennek, a kispad játszik... Pepe, Casemiro CR7 kivételével senki nem játszik a wolfi elleni kezdőből, rápihennek a jövő keddi kiesésre.
-
Jarod1
veterán
Aston villa mára?
-
yogibear
addikt
válasz LyonnaisFan1 #146265 üzenetére
valszeg csak azért sárga mert mezőnyben volt... de a visszajátszásban egyértelmű utánrúgás, törlesztési céllal, wenger így nem fogja reklamálni... csak egyes helyeken ez piros szok' lenni... de itt a füttyös hagyja amúgy a kemény játékot, nem egy lágy szívű...
amúgy viszont jó kis meccs...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz yogibear #146263 üzenetére
Wenger de fog morogni meccs után a játékvezetőre, de ha valóban jogos volt a copfos piroslapja érthető.
Kiváncsi leszek Bene Ferenc külön véleményére az összefoglalóban hétfőn.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
L_YKing
addikt
Inter win 1,5-ert egesz jo szerintem.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
yogibear
addikt
WHU copfos vert 2-t uszkve 3 perc alatt...
ha nem a rugdalózással van elfoglalva, akkor tud ez a fickó...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
ezt a kocsog copfos gecc Carrolt jobb helyeken pirossal egyből lezavarják a g**be, nyilvánvaló törlesztés, nem csak sima utánrúgás volt...
lesz itt még nagy rugdalózás... wenger arzén bandája sem marad adós, ahogy nézem...
a bíró csapat sincs a helyzet magaslatán, vagy úgy tesz, mint aki észre sem veszi a szabálytalanságot, vagy lest lenget be, ami nem volt az... érdekes lesz a további...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz egyhonapja #146257 üzenetére
kb a meccsek 3-ada szokott 0:0 lenni, egy fordulóban 1 mindig jön, rendszeresen...
-
pohár
félisten
na kezdjük akkor, 1. félidőben kéne egy gól az Arsenal meccsére
-
egyhonapja
csendes tag
ezek az ausztrálok TÉNYLEG nem akarnak gólt rúgni
-
LyonnaisFan1
őstag
Mára:
Real Madrid, Sporting Lisbon, St. Etienne és PSV Eindhoven
Mind a négy csapatnak fontos lenne a három pont begyűjtése hazai pályán, nem igazán engedheti meg egyik csapat sem, hogy kettő vagy három pontot elszórjon.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
ANDROID???
addikt
válasz LyonnaisFan1 #146253 üzenetére
Felpörögtek, mint a búgócsiga kisz@rták azt a 4 gólt (az 1. gólt hagyjuk..), persze utána kakukk.
Persze az idióta felfüggesztgetés azt ment szokás szerint...
Így raktam nagy nyugalomból az 5,5G-t, természetesen neeem.. -
yogibear
addikt
FSV 3. perc, gól, 0:1... 6-os oddsét megy a V...
ja hogy a Bochumnak tökmindegy az eredmény, mert feljutástól kieséstől messze van, FSV meg csak 4 pontra a kieséstől...
ilyen a futball szépsége és kiszámíthatatlansága„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
LyonnaisFan1
őstag
CSKA Moscow
Gyorsan odapörköltek a sereghajtónak öt gólt, de kár, hogy ilyen korán kezdődöttAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
kanyez
tag
Eros ez az Ausztral liga is, az egyik legjobb overes bajnoksag.
-
Tewe013
őstag
válasz zsolti72837 #146248 üzenetére
-
sz_abika
addikt
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #146242 üzenetére
poénkodtam veled, közben bemásztam a céges levelezésembe, és már vehettem is elő a térdvédőt...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #146242 üzenetére
"Én már egy kis képért is összerakom a kezem"
felveszem a térdvédőt, kinyitom a szám, kitárom a ....
egy kis sikerért az ember könyen megadja magát."végre érezzem ezen is nyertem végre 1x..."
akkor sem fogod.****
(#146243) djculture
most értettem meg:
"ha raktam volna úgy, nem jött volna így."[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz djculture #146240 üzenetére
nekem konkrétan kihullana a hajam, ha single-ben tettem volna őket, semmi kombi, és jönne.
(#146237) B-L-A-C-K
luxor téma.
múlt héten elég sok szám jött, szerintem most is fog. ezek ilyen kis genyák, hullámokban jönnek.
1 keret + 4 kép rendel....
(fel is adtam az előbb...)[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Na most már jöjjön a nyolcadik is Universidad de Chile - Dep. Iquique D Egy órakor lesz
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #146237 üzenetére
ott van, másold le.
legfeljebb 795-en csapkodjuk egymást, hogy az első kép 10* annyit fizet, mint a határszám alatti luxor-unk...(habár, akkor nem tudom, hogyan menne a felosztás.)
5/7
Real Madrid - Eibar Hendikep 0:2 Real Madrid 2,05 Nyitott
Espanyol - Atl. Madrid Kétesély Espanyol vagy Döntetlen 1,80 Nyitott
Wolfsburg - Mainz 1X2 Döntetlen 3,30 Nyitott
Schalke - Dortmund 1X2 Döntetlen 3,65 Nyitott
Villarreal - Getafe 1X2 Döntetlen 3,80 Nyitott
Valencia - Sevilla 1X2 Döntetlen 3,30 Nyitott
Liverpool - Stoke 1X2 Döntetlen 3,80 Nyitott***
(#146236) djculture
azért diliből számold ki, hogy 15-ft-os alapon mennyi lett volna 7/8-ban a már meglévő 7-es kötés.
(50-100k...)[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz egyhonapja #146235 üzenetére
Nekem az a hetedik döntetlen
-
egyhonapja
csendes tag
most raktam arra, hogy a boavistan kevesebb lesz, mint 1,5 gól
amilyen szerencsém van ,biztos most kezdenek el gólt gyártani
-
szab.tam
nagyúr
válasz djculture #146231 üzenetére
én csak az ilyen mellé kiegészítésnek gondoltam.
ahogy nézem, angol picsákok sem bírnak nyerni.
ment single is 10*-esért...**
tényleg! lesz aki a jó, paki ja jó!
lenne 500*-os odds-ért, hogy utolsó meccsén meghal a csávó, tennék rá egy 10-est.
1* már olyan szépen kifeküdt..
igazi dráma lenne, nekem pedig jó pénz.*****
nem fog holnap kikapni a barca...
tipikusan az a gondolkodás, amikor fordított fázisban gondolkodik a fogadó.
szerintem.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
-
veterán
válasz djculture #146228 üzenetére
Nem szerencsére, de nagyon bosszant, mert 2,5 overt akartam. De nem mertem. 3000ft ment rá. Most így -12000.
Holnap még lehet megpróbálok valamit, és ha az sem. Ismét egy év szünet.
Most nagyon mellé trafálok.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
szab.tam
nagyúr
válasz djculture #146226 üzenetére
kötelező ilyenkor 7/8-ban minimáltéten is megrakni.
+100 ft, és nem idegesít fel, ha sok jön.
én ilyenkor általában ezt nem hagyom ki.**
Hearts - Aberdeen (élő) 1X2 Aberdeen 50,00 Nyitott
Anglia - Belgium (élő) 1X2 Anglia 20,00 Nyitott
Tét összesen 100 Ft
Várható nyeremény 100 000[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz yogibear #146225 üzenetére
Tettem ma 8 meccset mindet külön döntetlenre 200-al eddig 6 jött, ezt nem gondoltam volna hogy ez is döntetlen lesz Granada -Malaga az tuti volt, mindenki a Granadát tette mondom akkor úgyis szopás lesz döntetlen . Hertha-nál is ugyanez volt akárhány ember volt a lottózóban mind rátett..
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Magyarország - Horvátország (élő) Hány gólt szerez a vendégcsapat? Több, mint 0,5 2,65 Nyitott
Anglia - Belgium (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 1,5 2,65 Nyitott
Montpellier - Lyon (élő) Hány gólt szerez a hazai csapat? Több, mint 0,5 2,60 Nyitott18* eredő
-
yogibear
addikt
-
djculture
félisten
Hertha is alkot bundás liga..
-
sz_abika
addikt
Francia 2 most hozzá a papírt.
PSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
Amit a pólósaink csinálnak 8:4 után, az egy vicc...
szabadot nem végezzük el, mert minden agyalágyult előre úszik, egy nyominak nem jut eszébe a labdáért menni, nincs így a labda környékén senki, német visszakapja, gól... egy vicc...[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
-
zsolti72837
addikt
válasz sz_abika #146215 üzenetére
Óriási.
Amúgy azt a spanyol vagy mexikói idős embert, hogy is hívják?
Sok meccsel csináltak vele videókat és közbe nagyon sokat röhög. R betűvel kezdődik.[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
sz_abika
addikt
Azt hiszem a link név mindent elárul. Rég vártam ennyire focimeccset
-
sz_abika
addikt
Ha Timi meccse 3 szettesre fordul, teszek egy pár ezrest a vereségére. Már tegnap is úgy sajtózták, hogy fáradt, most meg tiebreak + 3. szett, már biztos nem fog jól esni neki.
-
pohár
félisten
válasz szab.tam #146210 üzenetére
4/8-ban akarnám, de rohadtul nincs kedvem elmenni a lottózóba
-
kanyez
tag
Az eddigi tapasztalatok alapján ez a "korlátozás" mekkora pénzmozgás, illetve milyen fogadások után szokott előfordulni?
Pl. felteszek 100 ezret arra, hogy a gólszám 0.5 felett lesz, 1.05-1.10-es oddson. Ez önmagában semmi, de napi szinten már egész korrekt.
Ez zavarhat valakit, vagy nem foglalkoznának vele?
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #146209 üzenetére
ha visszaigazolva megrakod, akkor én is.
de csak azután...
104 ft-tal
kombiban.
7/8.
13 ft alaptéttel...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
kanyez
tag
+50 a mai nap, kösz Villareal.
Mondjuk ha ez a világtalan Sevilla - Braga duó nem kefél be még egy gólt a végén, ennek a triplája lehetett volna...
-
pohár
félisten
válasz egyhonapja #146204 üzenetére
épp ezért raktam overre, hát az se akar jönni nagyon... megint egy kibaszott gólon múlott a pénz
pedig megfogadtam, hogy erre a dortmundra többet nem, hányszor buktam én már ezek miatt a közelmúltban
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Dortmund - Liverpool (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt? Dortmund 3,25 Nyitott
Braga - Sahtar Doneck (élő) Melyik csapat szerzi a(z) 3. gólt? Braga 5,75 Nyitotta dortmund meccsen már mindketten inkább a bekapott góltól rettegnek, minthogy próbáljanak lőni egyet.
elcsesztem, hog ynem a braga-t raktam szólóban.
ez van.
csak ebből még túl sok volt hátra...***
most leírom:
a visszavágó is 1:1 lesz.
11-esekkel fog eldőlni.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz egyhonapja #146202 üzenetére
nekem is már csak arra kell 1, a Villarreal meg maradjon így
-
skeli
tag
válasz egyhonapja #146200 üzenetére
Braga gól engem is lázba hozna....
.... Mondom Braga..
[ Szerkesztve ]
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest