Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BobMaster
üzenetére
Megfogadom a tanácsod de a hasonlatot nem értem. A tankoláson nem tud az ember változtatni mert az "beépített opció."
Ha már az autókat hoztad pont amiket imádok: E Mercihez nem muszály megvenni a legdrágább MOMO felnit vehetsz hozzá valami olcsóbb Alessio-t. Ugyanígy memóriából se muszály megvennem a drágábbat, megvehetem az olcsóbbat és az is márkás. Még lehet jobb is. Én megértem hogy te mint kereskedő el akarod adni egy áron de ne legyen már muszály megvennem valamit drágán azért mert van rajta egy név.
Attól meg mert beléptem az "elit" klubba nem vagyok tele pénzzel hogy mindig mindenért csak úgy körültekintés nélkül szórjam.
Nem minden Thinkpad tulaj milliomos.
Aktív témák
- HP OMEN 17 - i9, RTX 3080, 1 TB SSD
- Macbook Air M1 8/256
- Apple Macbook Air 2025 M4 24GB/512GB SSD Éjfekete Színben 12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest