Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BobMaster #10125 üzenetére
Megfogadom a tanácsod de a hasonlatot nem értem. A tankoláson nem tud az ember változtatni mert az "beépített opció."
Ha már az autókat hoztad pont amiket imádok: E Mercihez nem muszály megvenni a legdrágább MOMO felnit vehetsz hozzá valami olcsóbb Alessio-t. Ugyanígy memóriából se muszály megvennem a drágábbat, megvehetem az olcsóbbat és az is márkás. Még lehet jobb is. Én megértem hogy te mint kereskedő el akarod adni egy áron de ne legyen már muszály megvennem valamit drágán azért mert van rajta egy név.Attól meg mert beléptem az "elit" klubba nem vagyok tele pénzzel hogy mindig mindenért csak úgy körültekintés nélkül szórjam.
Nem minden Thinkpad tulaj milliomos.
Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- MacBook Pro "Core i5" 2.5 13" Mid-2012 8GB ram 120GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest