- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Integra #10247 üzenetére
Elvileg nem gáz. Ha be van kapcsolva, a shock protection (vagy mi a neve) nevű szoftveres megoldás kihajítja a fejet X g felett, és eséskor nem lesz minek a tányérhoz verődnie. Ha meg ki van kapcsolva (szabályosan, nem akku kirántva), akkor meg eleve parkolópályán van. Gondolom nem te leszel a TP-k történetében az első akinél ez a probléma felvetődött, csak van rá megoldás.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Integra #10247 üzenetére
Értem. Látod ettől én is tartok. A TP megvéd egy autós ütközéstől is.
Viccet félretéve. Gondolom ha elejted és szerencséd van akkor szinte semmi baja nem lesz.Valaki itt nemrég járt úgy emlékeim szerint és csak egy kis darab törött le neki. Viszont ha fontosak az adataid azok szerintem simán épségben maradnának egy ilyen leejtős baleset után. Bár ne várd hogy kipróbáljam.
Meg aztán lehet hogy peshesen esik épp a sarkával stb.
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- HP 230W Center Pin tápegységek
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest